Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi uznali wyniki grupy krwi z 2001 roku. Ale w UK mi I tak zrobili z automatu więc teraz w Polsce doniosłe te z UK. W ogóle miło z ich strony ze uznają brytyjskie wyniki.
W ogóle się pochwalę, mój mąż wlasnie zdał wszystkie egzaminy na "Brytyjczyka" i teraz tylko ja jestem z jednym obywatelstwem w rodzinke. Syn miał jako 1 i dzidzia też już ma.
No i yay. Pierwsze bliźniaki. -
Tez polecam poduszkę do spania! Swoją wyciągnęłam już w 6 tc bo po prostu ja lubię, a z mężem śpimy na łyżeczki, wiec spoko
w pierwszej ciąży jak kupiłam to mąż tez chciał na niej spać i po porodzie ja przejął na jakiś miesiąc
hehe mam z motherhood i polecam jakość, nic się nie odgniotlo, a dwa lata leżała na strychu w worku zwinięta . Co do płci to ja w pierwsEj ciąży w 10 tc usłyszałam, ze chłopiec, dwa tygodnie później już dziewczynka i tak już zostało
w czwartek rano wizyta na 9 , zobaczymy czy lekarz będzie chciał coś powiedzieć
oby rósł dzidziutek zdrowo.
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
_nova wrote:Tak, chcieliśmy dzieci rok po roku. Tzn. bardziej mąż chyba chciał. P rzekonalam się do tej decyzji, jak urodził się pierworodny i okazało się, że trafił nam się bardzo grzeczny i mało wymagający egzemplarz
ale jak mówią - drugie często jest odwrotnością pierwszego
kasia1518
-
Z Borysa jest urwis jakich mało, nawet choroba mu w urwisowaniu nie przeszkodzila, więc noe będę miała nic przeciwko jeśli drugie będzie grzeczne
Co do wypadajacych włosów to mi wyszły strasznie, codziennie czesalam i plakalam, az zaszke bylo mi widać. Martwi mnoe, ze teraz jiz mi zaczely wychodzic, nawet mam w planie zglosic to lekarzowi przy najblizszej okazji, bo przeciez teraz powinny byc super silne a nie wypadac!
Oraz, super ze mamy blizniaki!! -
_nova wrote:Emikey mam nadzieję, że u nas się nie sprawdzi i będziemy mieć powtórkę
ale już widzę, że ta ciąża jest inna niż poprzednia, więc i dziecko może być inne:p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 15:20
-
Kiniorek91 wrote:Meerici do kogo Ty chodzisz? Albo Sarra...
Musze znalezc kogos zaufanegoaz mi humor sie popsul...
🤵🏽♀️34
ahm <0,1 / KIR BX, kilka nieobecnych / Allo mlr 0%
🤵🏻♂️34 ⭐
2019 - Angelius GM - amh 0,14;
bakteria, po wyleczeniu -> Cud 👶💗
2022 - Angelius MP - amh leci, omnitrope, androtop, cycloprogynova
✨ 11.2023 DuoStim -> 2 komórki
-> ❄ 5BB -> ET ❌
✨ 9.2024 Stymulacja -> punkcja -> lipa
✨ 11.2024 Stymulacja przerwana (poor responder)
✨ 2.2025 Stymulacja -> punkcja -> lipa
Decyzja o AZ 🔮
Czeka na nas 3BB 🌼-> maj 2025 ? -
Sunshine wpisz mi proszę kochana usg prenatalne na 29.03
przedszkolanka:), sunshine03 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Witam się dziewczyny. Cały czas czytam Was na bieżąco ale jakoś brak czasu żeby coś napisać.
Byłam dziś na wizycie. Mamy już 3 cm dziecia
Fajnie, ze nas tu tyle z Małymi dziećmi.
Poproszę o dopisanie usg prenatalnego na 1.04
Samopoczucie u mnie dobre. Z wyników jedynie wyszło mi mało płytek krwi. Muszę zrobić dodatkowe badania. Miała może któraś z Was taki prypadek?Kookosowa, sunshine03, Dominika32, kasia1518, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
Drugie podobno jest przeciwieństwem pierwszego. I ma się sprawdzić w teorii, bo moja córka to wulkan. Ona od 8 do 20 biega. Miała półtora roku jak odpuściła drzemki. A wcześniej spała max pół godziny.
W szpitalu tylko ja było słychać bo albo jadła albo się darła
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Już wyszłam od lekarza
miało być bez USG ale tak wyżebralam że jestem ciekawa i mamy go 3 cm i 3 mm. 3 dni starszy dzidziol niż z om. Następna wizyta 2 kwietnia z cytologia i też USG
sunshine03, Nanu7, moni05, przedszkolanka:), paulina2811, Jupik, Dominika32, kasia1518, emikey, nuśka91 lubią tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Kookosowa wrote:Drugie podobno jest przeciwieństwem pierwszego. I ma się sprawdzić w teorii, bo moja córka to wulkan. Ona od 8 do 20 biega. Miała półtora roku jak odpuściła drzemki. A wcześniej spała max pół godziny.
W szpitalu tylko ja było słychać bo albo jadła albo się darła
To moja większy wulkan :p biega od 6 rano do 20 jeśli nie ma drzemki :p jak sie kimnie około godzinę w ciągu dnia to biega do 23-24 ;p
Ale 10 godzin na dobę niestety śpi odkąd skończyła 8 miesięcy... Teraz ma 14 miesięcyi też żyje nadzieją, że drugie będzie jej przeciwieństwem i mega śpiochem
no i może ją trochę zarazi sennością
-
XYZ89 wrote:To moja większy wulkan :p biega od 6 rano do 20 jeśli nie ma drzemki :p jak sie kimnie około godzinę w ciągu dnia to biega do 23-24 ;p
Ale 10 godzin na dobę niestety śpi odkąd skończyła 8 miesięcy... Teraz ma 14 miesięcyi też żyje nadzieją, że drugie będzie jej przeciwieństwem i mega śpiochem
no i może ją trochę zarazi sennością