Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jupik wrote:No też uważam, że spora kwota, sama nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu, ale chyba jednak wywalilabym tą kasę, żeby jednak sprawdzić czy wszystko ok. Niestety spora sumka za spokój ducha
Kupujesz jednak wózek podwójny? Który, ten Graco? Jak będziesz mieć konkretny model podeślij linka plis.
Ja właśnie mam dylemat.. czy kupowac podwójny, czy dostawke jakaś -
Emikey nie wściekaj sie juz bo tym szkodzisz sobie i dziecku, odzałuj tą kasę, na wózek i łóżko zdążysz odłożyć pieniadze jeszcze masz czas, a tak ciagle bedziesz w stresie bo nie sprawdzili gamonie.
-
Jupik wrote:No też uważam, że spora kwota, sama nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu, ale chyba jednak wywalilabym tą kasę, żeby jednak sprawdzić czy wszystko ok. Niestety spora sumka za spokój ducha
Kupujesz jednak wózek podwójny? Który, ten Graco? Jak będziesz mieć konkretny model podeślij linka plis. -
Ej, dziewczyny, skrobię tu codziennie, chociaż dwa zdania
tylko moze mnie nie zauważacie, bo zmieniłam avatar kilka dni temu...
dziękuję Wam za troskę.
Pisałam, że denerwuję się genetycznymi, przez tą toxoplazmozę i że dopóki nie zobaczę, że jest dobrze to się nie uspokoję. Ale moje wiadomości pozostały bez odpowiedzi, zaginęły tu w gąszczu innychco jest zupełnie normalne
sunshine03 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Kotecki wrote:Emikey nie wściekaj sie juz bo tym szkodzisz sobie i dziecku, odzałuj tą kasę, na wózek i łóżko zdążysz odłożyć pieniadze jeszcze masz czas, a tak ciagle bedziesz w stresie bo nie sprawdzili gamonie.
Kotecki lubi tę wiadomość
-
Nie macie się co martwić myślę. Bo ostatni miesiąc trzeciego trymestru to czas, gdzie dziecko potraja statystycznie swoją długość
na prenatalnych na pewno będzie ok
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnykkkaaarrr jednak zmieniam zdanie na temat wczorajszego usg w medicover. Dzisiaj byłam prywatnie i było o wiele dokładniejsze. To z wtorku mam wrażenie, że niewiele warte. Sprawdzone tylko nt, kość nosowa, mózg i czy serce ma 2 komory i 2 przedsionki.
Dzisiaj miałam badane przepływy w tętnicach macicznych, przepływy przez serce u bobasa, aortę, obecność zastawki. Ile naczyn w pepowinie, ilosc palcy u stop i u rak, obecność podniebienia twardego i kilka innych rzeczy
Najprawdopodobniej chłopiec.
Niestety ryzyko z pappy pośrednie, więc mam wskazanie do testu z krwi i zwiększoną dawkę acarduWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 18:53
Dominika32, Cabrera lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, wiem, że większość z was ma mdłości i raczej chudnie bądź ma wstręt do jedzenia ale czy jest tu któraś co ma taki wilczy apetyt, co chwilę coś muszę jeść.... A dopiero zaczął się 11 tydzień, aż się boję co to będzie później.
Może dziecko teraz potrzebuje więcej kalorii? Nie mam pojęcia czemu tak jest
-
CodziennoscM wrote:Kochana, moja fobia co do wagi wynika z dwóch powodów
mój egoizm to jedno, ale przede wszystkim moje tycie nie będzie dobre dla dziecka. Cały czas też kontroluje glukoze.
To zmienia postać rzeczyale uwierz mi, chudnięcie od wymiotów i ciągłych nudności też nie jest fajne.
-
Kiniorek91 wrote:Dziewczyny, czy tez tak macie ze jak dlugo nie robicie siusiu to was boli podbrzusze? Takie lekkie skurcze?Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Moni kurcze ja nie umialam nic znalezc dlatego sie martwilam :* dobrze ze jestes :*
No wlasnie mnie podbrzusze lapie jak na okres i chyba wlasnie dlatego ze nie sikalam przez 1.5godz... i zakupy z noodym zrobilam i chyba nie byly lekkie na to wychodzi. A ja przyzwyczajona do noszenia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 19:02
moni05 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mamuśki co mają małe dzieci. Jak Wasze nosy reagują na zapach kupy. Dziś jak z nocnika wywalalam do WC w końcu nie wytrzymałam i był haft. Generalnie codziennie walczę jak z nocnika wyrzucam ledwo bo ledwo, a dziś apogeum. Jak stoję w mięsnym to mam ochotę wyjść.
-
Zimri wrote:Mamuśki co mają małe dzieci. Jak Wasze nosy reagują na zapach kupy. Dziś jak z nocnika wywalalam do WC w końcu nie wytrzymałam i był haft. Generalnie codziennie walczę jak z nocnika wyrzucam ledwo bo ledwo, a dziś apogeum. Jak stoję w mięsnym to mam ochotę wyjść.
Mam odruch wymiotny, na jedno i drugie.
Co do wizyty: z maluszkiem dobrze, ma 2,69 cm. Dostałam skierowanie na prenatalne, jutro będę to załatwiać.
Jestem wymeczona po całym dniu.Kookosowa lubi tę wiadomość