Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Dziewczyny a ja złapałam katar,ból gardła i wyskoczył mi bolący węzeł na szyi.. oczywiście jadę na ip ale czy może to być niebezpieczne dla dziecka? Jestem załamana...
-
pOla34 wrote:Nie chciałam polubić tylko zacytować, ale tak to jest na telefonie. Przedszkolanka spokojnie to pewnie zwykła wirusowka, masz gorączkę ? Jakieś ropne naloty na migdałkami żeby jechać po antybiotyk ? Jeśli nie to wskakuj do łóżka, weź paracetamol jeśli boli Cię ten węzeł, coś miejscowo do gardła plus domowe babcine sposoby na przeziębienie i obserwuj. Po co się bedziesz gdzieś włóczyć ? Żeby złapać coś gorszego ? A jak nie będzie lepiej / coś nowego Cię zaniepokoi to wtedy lekarz. Grunt to spokój.
-
Przedszkolanka na IP można złapać wiele więcej chorób. Lepiej poczekać do poniedziałku na rodzinnego. A w tym czasie domowe sposoby babci. Powygrzewać się. Taka piękna pogoda więc na dwór to organizm się wzmocni.
Ja zapomniałam o tym Lidlu. Z córką gotuje zupę i od rana już zaliczony plac zabaw.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
emikey wrote:Ja już po usg. Wszystko ok. Kość nosowa jest. Przeziornosc 1,5 (z synem miałam 2,1) więc to ma sporo niższa. Wychodzi zdrowo większe. Bo najpierw z 3.10 przesuneli mnie na 30.09 a już na 27.09. 13+1. Sprawdzili wszystkie organy i przepływy w serduszko mózgu i brzuszku. Sprawdzili wydajność pepowiny. Ma już 7cm. Płeć nieznana. W Poniedziałek mam pobrać krew i wyślą do Londynu. Ale lekarz powiedział, że po usg nie spodziewa się niczego poniżej Tysięcy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e29d9d2ad6db.jpg -
Kaktusia wrote:Hehe ja mam 10 rocznice slubu na koniec wrzesnia to nawet w dwie zszyte ze soba suknie slubne ne wejde. Ale maz mowi ze to najlepszy prezent na rocznice
no i 8.10 (data porodu) mamy 15lecie wspolnego zwiazku takze swietowac juz bedziemy w 4
będzie spóźniony prezent, trudno
też para z października to na 11-lecie związku wypadnie
Kaktusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Ostre zapalenie gardla,gardlo okropne i mam duomox.. boli mnie brzuch,jestem wyczerpana..wybaczcie narzekanie w taki piękny dzień..
Oh biedna, czyli masz konkret, jednak dobrze że poszłaś, trzymam kciuki za szybki powrót do formy.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanka kuruj się :* uważaj na siebie bardzo.
Dreamer, jak dla mnie niezbyt, są z tego bardzo gniecącego się materiału, cienkie.
Ale legginsy kupiłam. x2 i bluzki jeden zestaw.
No a moja mama body... I zestaw trzech kaftaników. Oby nie zapeszała. Ja to się boję jeszcze.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
_nova wrote:Pytanie do dziewczyn, które kupowały legginsy w Lidlu: jak wychodzi rozmoarowka? Warto brać taki rozmiar, jak się ma, czy mniejsze?
Mniejsze. Ja nosze M, a musialam S, bo S to 36/38, L to 40/42. Tak jest opisane.
A i są nawet luźne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2019, 13:33
_nova lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Dziewczyny nie wiem jak w pl ale u nas najtańsza sieciówka z ciazowymi ubraniami to new look, z tego co wiem wycofują go z polski wiec pewnie dodatkowo bedą jakies wyprzedaże. Te jeansy co były kiedys w lidlu u was, u mnie tez były i jestem z nich bardzo zadowolona i wzięłam tez wtedy legginsy ale większe i chyba dopiero pod koniec bedą na mnie dobre.
Ja dzisiaj dla odmiany mam przypływ energii i sił, zeby tak juz zostało. Tutaj pogoda mało spacerowa więc wyszłam tylko na chwile ale ćwiczyłam troche w domu, bo juz od tego leżenia to niedługo odleżyn bym chyba dostałabardzo chciałabym chodzic na basen ale mam takiego pecha, że ten ktory mam koło domu jest w remoncie i pewnie go długo nie otworzą, a wszystkie inne sa za daleko i nawet polaczenia autobusem tam nie mam wygodnego.
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry moje kochane ciążowe koleżanki
Ja na Lidl nie poluje. Na razie jeszcze mam w czym chodzić, a podobno te ciazowo-niemowlakowe rzeczy są często.
Ja też dziś dużo energii. Byłam rano na basenie, a potem na spacerze w lesie. Teraz chyba wezmę się za jakieś sprzątanie.
Emikey - super wiadomość, gratulacje!
Przedszkolanka - trzymaj się cieplutko!
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Insta: @CodziennoscM
-
Miałam dziś sprzątać szafę ale jest tak pięknie że z córką wracam tylko na jedzenie. Szybkie sprzątnie w międzyczasie i wietrzymy kości.
Przedszkolanka przykro mi. Oby pomogło szybko. Zdrówka.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
nick nieaktualny
-
Mia, zauwazylam przypadkiem twoj nick...
Moje gratulacje!!! Rosnijcie zdrowo!mia4444 lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700