Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mia4444 wrote:CodziennoscM uważaj kochana na kleszcze mi lekarz mówił że mam.po spacerze się cała oglądać bo już wysyp jest ich.
nie chciałabym teraz złapać
ale jest tak pięknie, że spacer w lesie aż się prosił
mia4444 lubi tę wiadomość
Insta: @CodziennoscM
-
CodziennoscM wrote:Oglądam się, oglądam
nie chciałabym teraz złapać
ale jest tak pięknie, że spacer w lesie aż się prosił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2019, 17:14
❤❤❤.
-
Ja za to mimo pięknej pogody jakoś nie mam energii. Ostatnio ciągle mi jej brakuje... czuję się jakby powietrze ze mnie zeszło. Mecza mnie bóle głowy. W ogóle cierpie na brak apetytu ostatnio. Mało jem. Jak juz jestem głodna to ledwie coś dziubnę i już czuję sie napchana... ehh mam nadzieję ze to minie....
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
basia1987 wrote:Ja za to mimo pięknej pogody jakoś nie mam energii. Ostatnio ciągle mi jej brakuje... czuję się jakby powietrze ze mnie zeszło. Mecza mnie bóle głowy. W ogóle cierpie na brak apetytu ostatnio. Mało jem. Jak juz jestem głodna to ledwie coś dziubnę i już czuję sie napchana... ehh mam nadzieję ze to minie....
❤❤❤.
-
basia1987 wrote:Ja za to mimo pięknej pogody jakoś nie mam energii. Ostatnio ciągle mi jej brakuje... czuję się jakby powietrze ze mnie zeszło. Mecza mnie bóle głowy. W ogóle cierpie na brak apetytu ostatnio. Mało jem. Jak juz jestem głodna to ledwie coś dziubnę i już czuję sie napchana... ehh mam nadzieję ze to minie....Insta: @CodziennoscM
-
U mnie dziś wyjątkowo dobrze. Nie zapeszam tfu! Tfu!
Wczoraj zmienił nam się termin porodu na 28.09 ale póki co zostawiam ten pierwszy, bo jeszcze pewnie bedzie sie zmieniał kilka razyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2019, 18:05
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Aguuula;2525 wrote:U mnie dziś wyjątkowo dobrze. Nie zapeszam tfu! Tfu!
Wczoraj zmienił nam się termin porodu na 28.09 ale póki co zostawiam ten pierwszy, bo jeszcze pewnie bedzie sie zmieniał kilka razy -
nick nieaktualny
-
Aguuula;2525 wrote:U mnie dziś wyjątkowo dobrze. Nie zapeszam tfu! Tfu!
Wczoraj zmienił nam się termin porodu na 28.09 ale póki co zostawiam ten pierwszy, bo jeszcze pewnie bedzie sie zmieniał kilka razyAguuula;2525 lubi tę wiadomość
-
U mnie na razie wszystkie bóle brzucha i krzyża albo od pęcherza albo od jelit. Ale chyba od nerwów może też być, może coś Ci się tam spina?
Dziewczyny w 2+ ciąży, czy szybciej Wam było widać brzuch? Moja poprzednia trwała tylko 4 miesiące niestety ale brzuszek się zaczął pojawiać pamiętam koło 12 tygodnia (taki większy obiad) a teraz już mi trochę wysadziło, zwłaszcza jak zjem ale to już raczej nie tylko jedzenie... Fakt że biorę też masę progesteronu. Mniej więcej tak to wygląda:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a0cf8173c16d.jpgmia4444, brunetka91, Kookosowa, przedszkolanka:), nuśka91, kasia1518, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
Japonka zależy od kobiety ale tak w drugiej ciąży zazwyczaj brzuch szybciej widać. U mnie jest lekki jak przed okresem. A waga i całe ciało bez zmian. W pierwszej ciąży z racji szybkiego tycia już w tym okresie nosiłam ciążowki.
Emikey każdy ma swoje fobiemoja mama boi się lasu bo kiedyś widziała zaskrońca. Dla niej to wąż ( prawie jak anakonda)
A mrówki gryzą i to tak boleśnie że wcale ci się nie dziwię.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Ja wagowo mam mniej więcej 1-1,5 kg do przodu (zależy co zjem) i to dopiero w ostatnie 2 tygodnie
poprzednio mi weszło 4 kg w pierwszym trymestrze, to chyba kwestia ogarnięcia problemów z cukrem i diety.