Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyemikey wrote:Dziwne. Na zwolnieniu dostajesz mniej? Ja na L4 dostaje kilkaset złotych więcej niż pensji. Z Gaba było to aż 600zl miesięcznie więcej.
-
nick nieaktualnyKkkaaarrr trzymam kciuki, żebyście już więcej na onkologię nie musieli wracać, chyba że na badania kontrolne z samymi dobrymi wynikami!
Borysek jest super dzielny i mamę też ma super dzielną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 22:41
kkkaaarrr lubi tę wiadomość
-
kkkaaarrr wrote:A ja z zupelnie innej beczki, ale dziś niczym innym nie żyję. Borysek, mój starszak, zakonczyl dzis ponad polroczna terapię na onkologii. Jak mu podawali dziś tę ostatnia strzykawke z tym swinstwem to serio mialam lzy w oczach. Nie przez ostatnie miesiące ten dzisiejszy dzień śnił mi się po nocach! Za tydzien czekaja nas jeszcze badania i maly zabieg, ale to juz bardziej profilaktyka, leczenie zakonczone!!!
Cieszę się razem z Tobą🙂kkkaaarrr lubi tę wiadomość
-
Ja już czuję się zdecydowanie lepiej. Praca siedząca przy biurku. Tyle tylko że jest tego taki ogrom, że ja czasem do toalety problem mam wyjść. W poprzedniej ciąży jak tak pracowałam w tym samym miejscu to córka się nie odwróciła, a przede wszystkim urodziła się 5 tygodni wcześniej. Niby lekarze nie podali przyczyny (zanikające tętno aż w końcu brak) ale ja się zastanawiam czy to nie właśnie praca.
Miłego dnia -
Co do wypłaty to ja własnie na l4 tez dostaję mniej... Szczerze byłam troche w szoku. Może faktycznie taka średnia z roku wyszła bo byłam tez 3x na l4 chyba ale dostałam ostatnio taką wypłate jakby bez premii. Szczerze to 400 zl mniej niz zawsze...Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
nick nieaktualnyAguuula;2525 wrote:Co do wypłaty to ja własnie na l4 tez dostaję mniej... Szczerze byłam troche w szoku. Może faktycznie taka średnia z roku wyszła bo byłam tez 3x na l4 chyba ale dostałam ostatnio taką wypłate jakby bez premii. Szczerze to 400 zl mniej niz zawsze...
teraz będę walczyć, żeby to 20% odzyskać
-
Hej
kciuki za wizyty!
Ja wczoraj miałam dobry dzien bez mdłości. Dzisiaj liczę na taki sam bo mam ambitne plany😂
Co do l4 to ja jakas stówe dostaje na działalności wiec sie nie odzywam.
Z Polą nic nie dostalam. No ale póki co do pracy jestem niezbyt zdolna bo nie dam rady na zus zarobić nawet. -
sunshine03 wrote:Sprawdź sobie też czy lekarz wpisał Ci kod B na zwolnieniu. U mnie niestety się walnął i dali mi 80%
teraz będę walczyć, żeby to 20% odzyskać
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Dziewczyny poratujcie... Co polecałyście ma ból gardła i katar? Wiem, że temat już był parę razy, ale póki nie byłam chora to nie zwracałam uwagi. Dobrze kojarzę, że tantum verde w sprayu można na gardło?
Kkkaaarrr gratuluję silnego synka i wygranej wojnykkkaaarrr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dominika32 wrote:Dzień Dobry:)
Miłego dnia,kciuki za wizyty:)
ManiaM byłaś u lekarza z tym gardłem?
Cześć
Tak byłam w poniedziałek, jakaś infekcja wirusowa więc bez antybiotyku. Ale ratuje się jak moge , pół i co nie przechodzi, plucze woda z wodą utleniona, rumiankiem i Prenalen gardło. Mam problem z oddychaniem przez to.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2019, 09:32
-
Dzień dobry i kciuki za wizyty
Dziewczyny, czy myślicie że to normalne, że jestem w 12 tc i w ogóle nie tyje? Na początku ciąży trochę schudłam i cały czas utrzymuje mi się waga 47,5 kg. Nic a nic nie rośnie. Już staram się jeść więcej, ale waga ani drgnie -
No ja bym chciała teraz przekroczyć chociaż te 50 kg, bo ta 4 z przodu mnie przeraża