Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymia4444 wrote:Dziewczyny kochane jakie ryby jecie i ile razy w tygodniu ;*?
biorę oprócz tego dha codziennie, więc nie planuję jeść częściej
Zalecenia są takie, żeby jeść 2x w tygodniu po 100g ryby. (ja jem 1x w tygodniu, ale myślę, że porcję ok.200g)
https://1000dni.pl/ciaza-i-porod/jakie-ryby-sa-najlepsze-w-diecie-przyszlej-mamy
Jem łososia, dorsza, halibuta, doradę, pstrąga i krewetki.u mnie wszystkie ryby są pieczone, jedynie krewetki smażę, bo te z piekarnika już nie są takie dobre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2019, 17:04
mia4444 lubi tę wiadomość
-
Śledzie
Nie, to nie żart. Duuuużo omega 3.
Ryby bardzo lubię, ale nie mam ostatnio na nie apetytu. Zazwyczaj jadłam wiecej niż mięsa, teraz mięsa nie jem wcale, ryby 1-2 razy w tyg.Kotecki lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Kasia współczuję wymiotów..
Ja dzisiaj przypływ energii,porobilam sporo ale juź kregoslup i brzuch bolały to popoludniu lezalam
Co do ryb to my mało. Makreli nie mozna,sledz nie wchodzi,łososia jedlismy w poniedzialek teraz i w zeszły.
Ale dzisiaj zrobilam salatke,kupilam serek wiejski i mk zamiar lepiej w końcu jesc !moni05, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja akurat nie jadam ani paprykarzy ani śledzi ani czegokolwiek z puszek. To w ogóle nie moje klimaty smakowe
poza tym odkąd wrócił mi apetyt staram się jeść, jak najwięcej zdrowych rzeczy, a to jedzenie z puszek do mnie nie przemawia pod kątem zdrowia