Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jupik, dziękuje.
Codzienność a patrzysz na skorygowane na pewno?wiesz, ze to jeszcze nie oznacza, ze będzie zle!
Jupik lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
CodziennoscM wrote:No i mam wynik pappy... Niestety ryzyko wysokie 1:129
strasznie się popłakałam. W czwartek mam wizytę u lekarza i po niej pójdę na sanco. Najchętniej to bym teraz już w tym momencie poszła.
Spokojnie. To też dużo od wieku zależy chyba. Nie panikuj. Kurde te Pappa są bez sensu. Niby dają jakaś informacje a później i tak człowiek świruje... Tule mocno! -
brunetka91 wrote:ManiaM, czyli nie jestem jedyna. Mi też wystarczyło raz w tygodniu, a teraz muszę o wiele częściej.. A Ty juz znasz płeć? Bo nie pamiętam 🙂
-
moni05 wrote:Jupik, dziękuje.
Codzienność a patrzysz na skorygowane na pewno?wiesz, ze to jeszcze nie oznacza, ze będzie zle!
moni05 lubi tę wiadomość
Insta: @CodziennoscM
-
nick nieaktualny
-
CodziennoscM wrote:Na pewno. Trochę się uspokoiłam... USG było takie piekne, że naprawdę nie przypuszczałam że to pappa będzie aż tak źle. Wiedziałam że nie będzie idealne bo wiek itd ale po USG myślałam że nie będzie aż tak tragicznie. Licze że najpierw lekarz pomoże a potem sanco.
Przepraszam za polubienie, nie chciałam. Chciałam zacytować. A mogę zapytać jakie masz w takim razie podstawowe?
Kurczę, tak wiele jest opinii na temat pappy, ze generuje zbędny stres. Jeśli coś jest nie tak to widać to raczej na usg... tym bardziej jeśli mówimy o trisomii 21, tak mi się wydaje. Ale to dobrze, ze robisz dalsze badania. Będziesz spokojniejsza jak już dostaniesz dobre wyniki. Inaczej nie będzietrzymam kciuki
CodziennoscM lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
japonka wrote:Aguuula, trzymaj się... Ja tego nie miałam ale koleżankę trafiło zaraz przed ciążą, mówiła że masakra... Będą coś robić z tym?
japonka lubi tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
strasznie się popłakałam. W czwartek mam wizytę u lekarza i po niej pójdę na sanco. Najchętniej to bym teraz już w tym momencie poszła.
-
Agula trzymaj się :*
Codzienność m nadzieję, że to tylko niepotrzebny strach i wszystko będzie dobrze! Dzwonilas do swojego lekarza, czy będziesz z nim gadać dopiero na wizycie? Trzymam się ;*
Ja dzisiaj mam straszny dzień. Samopoczucie do dupy, jest mi mega niedobrze i ciągle bym spała...
Ale oczywiście nie mogę iść spać, bo właśnie odpalam grę o tron) któraś ogląda?
-
Nova ja chyba GOT od początku oglądane
Skończył na sezonie chyba 3 i wiele nie pamiętam. A teraz jak na L4 siedzę to też sobie ogarnę raz dwa.
Jak mi żal tej katedrymasakra. Uwielbiam zabytki. Kocham historię. Uwielbiałam bajkę "Dzwonnik..." Mogłam oglądać codziennie po kilka razy. Obiecałam sobie że kiedy zobaczę na własne oczy
Sama mam dzisiaj do dupy humor. Nawet mój zauwazyl że coś nie tak. Rano sen. Później on. I tak jakoś nie umiem się uśmiechnąć... -
Tak to właśnie jest z ta pappą. Zamiast uspokoić to najczęściej zdenerwuje zwłaszcza jak jest wiek powyżej 35 to wtedy wynik gorszy. Ale nie martw się. Jak usg było ok to napewno wszystko będzie dobrze. Pappa to tylko statystyka. -
moni05 wrote:Przepraszam za polubienie, nie chciałam. Chciałam zacytować. A mogę zapytać jakie masz w takim razie podstawowe?
Kurczę, tak wiele jest opinii na temat pappy, ze generuje zbędny stres. Jeśli coś jest nie tak to widać to raczej na usg... tym bardziej jeśli mówimy o trisomii 21, tak mi się wydaje. Ale to dobrze, ze robisz dalsze badania. Będziesz spokojniejsza jak już dostaniesz dobre wyniki. Inaczej nie będzietrzymam kciuki
-
_nova wrote:Agula trzymaj się :*
Codzienność m nadzieję, że to tylko niepotrzebny strach i wszystko będzie dobrze! Dzwonilas do swojego lekarza, czy będziesz z nim gadać dopiero na wizycie? Trzymam się ;*
Ja dzisiaj mam straszny dzień. Samopoczucie do dupy, jest mi mega niedobrze i ciągle bym spała...
Ale oczywiście nie mogę iść spać, bo właśnie odpalam grę o tron) któraś ogląda?
-
Polecam Ustke- super miejsce tylko przed sezonem bo potem to się tam cyrki dzieją. Jest super ulica Marynarki Polskiej i piękna promenada blisko morza. I w porcie jest super buda ( dosłownie buda) ze swieża pyszna ryba z masłem czosnkowy- nie da sie tego miejsca nie zauważyć bo wokół kilka lokali z rybami a koleka tylko tam - nawet poza sezonem.
Moje rodzinne strony bo 17km miałam do Ustki, a teraz muszę zasuwać z Lubelszczyzny 700km ☺kasia1518
-
Codzienność, opinia lekarza to jedno, a badanie i tak jest prywatne, wiec jest Wasza decyzją. Oby skończyło się na strachuGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moni05 wrote:Codzienność, opinia lekarza to jedno, a badanie i tak jest prywatne, wiec jest Wasza decyzją. Oby skończyło się na strachu
kwestia gdzie (może lekarz ma jakieś zaufane miejsce) i ktore, bo tych badań z wolnego dna jest kilka. Ja myślę o sanco, ale może on coś innego poleci... A może od razu powiem żeby iść na amniopunkcję? Dwa dni i tak nie robi różnicy bo wynik będzie po świętach... Jak już robić to dobrze.
moni05 lubi tę wiadomość
-
kasia1518 wrote:CodziennośćM mam nadzieję że tylko na strachu się obejdzie i wszystko finalnie będzie ok. Nie przejmuj się to są tylko statystyki.Insta: @CodziennoscM