Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ig004 wrote:Hej, ja z przełomu października i listopada, więc trochę podczytuję
Mam to samo! Mama kupiła te bodziaki, a mąż kręci nosem, że miętowy to nie kolor dla faceta. Ale uważam, że są przesłodkie i w miarę uniwersalne. Btw bardzo trudno kupić coś uniwersalnego, sklepy wiedzą dobrze jak z nas kasę zedrzeć
Jak już się tu wprosiłam to od razu podpytam, jestem po usg genetycznym i nikt mi nie mówił o kolejnej wizycie, czy to możliwe, że następnym razem zobaczę dzidzię dopiero na połówkowych? Tak długo trzeba czekać...?
Pozdrawiam serdecznie październikowe Mamuśki i życzę spokojnych ciąż
Według tych wszystkich ustaleń to w ciąży są 3 USG a reszta wizyt to kontrolę. Jeśli miałaś problemy w innych ciążach albo twój lekarz musi coś kontrolować to zrobi dodatkowo. Mój lekarz robi tylko te podstawowe a jak wysempie dodatkowe to mi pokazuje na chwilę dzidzię.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Basia czekamy na wyniki ale jestem pewna że dzidzia jest zdrowa.
Też robiłam cytomegalia co ciążę.
68 bym nie kupiła. Wyprawka 56 i 62 i dzidzia nie wyrośnie napewno przez pierwszy miesiąc. Córką wyrosła dopiero po 3 i 68 nosiliśmy w lato.sunshine03 lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Cabrera wrote:Basiu, teraz będziemy mocno trzymać kciuki za dobry wynik. Wiem, ze pewnie bardzo ci ciężko, ale postaraj się (dla dobra Maluszka) za bardzo się nie denerwować...pomyśl, ze teraz już nic nie zmienisz, a nerwy mogą tylko pogorszyć sytuacje...
Wszystkie pozytywne myśli kieruje w Wasza stronę
Czyli czekamy 2 tygodnie na wynik??
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
Basia oby ta lekarka się myliła. Jak mogła w ogóle w taki sposób to powiedzieć?
Cytomegalia, u nas jeden gin zleciła druga powiedziała, ze to bez sensu bo i tak nic się z tym nie zrobi.
Można kupić kulka na 68 jak w dobrej cenie, chociaż pod koniec roku będą kolejne wyprzedaże. Ja miałam pojedyncze sztyki. Ale u nas dziecko bardzo ekonomiczne bo długo chodziło w jednym rozmiarze. Teraz mamy dopiero 80-86. Gdzie koleżanka ubiera już w te rozmiary swojego półrocznego synka -
Basiu, a ona nie chciała wywołać w Tobie poczucia winy i właśnie w tak brzydki sposób namówić Cię na te płatne badania? Ja nie wiem dlaczego ona tak powiedziała, raczej spotykałam się z lekarzami, którzy dają nadzieje nawet jak jest zle...
Sunshine, konowaly, widzisz, musza się nauczyć, ze każda z nas to indywidualny przypadek. Z toxo i ze wszystkim innymja zamierzam kupować 62, ewentualnie 62/68 z lidla, z młoda tak samo. Miesiąc podwijasz rękawki a potem jeszcze te 62 ponosi. 56 już nie ma sensu, to na dwa-trzy tygodnie. 62 a później 68 to takie najbardziej opłacalne rozmiary.
sunshine03 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
moni05 wrote:ja zamierzam kupować 62, ewentualnie 62/68 z lidla, z młoda tak samo. Miesiąc podwijasz rękawki a potem jeszcze te 62 ponosi. 56 już nie ma sensu, to na dwa-trzy tygodnie. 62 a później 68 to takie najbardziej opłacalne rozmiary.
Każde dziecko inne, na prawdę nie ma co planować zakupów z większym wyprzedzeniem..moni05 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sunshine03 wrote:zmienię trochę temat
Dziewczyny na rozmiar 68 kupować od razu w wyprawce też dla bobasa ciuszki czy raczej już po porodzie pozamawiać, co będzie potrzebne?
To duży rozmiar. Darowalabym sobie na początek.
U nas mówili że dziecko będzie długie i kupiłam kilka 56 i same 62. A dziecko miało 44cm i mąż biegał po sklepach szukał rozmiaru 44 i 50. Tyle że wcześniak ta moja Zosiakasia1518
-
Basiu mimo wszystko trzymam kciuki za Ciebie i maluszka... Nie wyobrażam sobie nawet co możesz czuć po takim tekście
Nie trać nadziei, czasami lekarze fatalnie się mylą i to wcale nie tak rzadko. Ja będę wierzyć i trzymać za Was kciuki mimo wszystko :*
-
Moja Pola topiła się w 56, więc spokojnie
teź skupiam sie na zimowo jesienne 56-62 no i moze kilka doslowne 68 bo pozniej wiosna lato to juz będzie inna "kolekcja"
Dominika moja druga i tez myslalam,ze szybko poczuje a jestem mniej wyczula niz z Pola😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 14:47
-
sunshine03 wrote:To w takim razie kupię tylko kompletny zestaw na 62
I kilka sztuk na 56, gdyby bobas jednak nie był dużynajwyżej na szybko coś domówię albo mąż do h&mu podjedzie
w Lidlu to zdaje się 50-56 i 62-68. Resztę we wrześniu i zdam się na przyjaciółkę, która kompletowała 3 wyprawki dla swoich chłopaków
-
nick nieaktualny