Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
No nie będzie Kostka, mąż dalej nie chce
będę dalej mówić Kurczak
Kookosowa lubi tę wiadomość
-
Dreamer wrote:A ja jak wstałam to się wylała ze mnie jakaś woda. Normalnie po nogach mi kapało. Miałyście tak kiedyś ?
Inna opcja to pęcherz, u mnie przy pełnym robi się trochę wilgotno, ale pewnie byś poznała. -
Pęcherz napewno nie. Raczej taka mleczna wydzielina. Teraz sucho. No ja się staram nie czytać. Lekarka mówiła ze może być dużo wydzieliny ale mnie to zaskoczyło. Progesteron już odstawiłam ale mam teraz globulki przeciw grzybicy. Wiec może to przez to
-
Dreamer wody są jasne i jak woda. Mleczne to śluz.
Jest jeden test na wody żeby sprawdzić czy nie odeszły ( ale to działa na duże dziecko i pozna ciążę ). Kładziesz się na plecach. Nogi zgięte w kolanach. Unosisz pupę do góry na chwilę i w dół i jeśli leci to wody. Metoda ze szkoły rodzenia.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
nick nieaktualny
-
Dreamer wrote:A ja jak wstałam to się wylała ze mnie jakaś woda. Normalnie po nogach mi kapało. Miałyście tak kiedyś ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2019, 18:33
-
Hej kobitki . Przeżyłam wczorajszą wizytę u angielskiego ginekologa. Ale to totalna porażka. Zero badania nawet nie sprawdzili serca. Zrobili wywiad i oczywiście żadnych badań krwi itd na podstawie tabelki dostałem zlecenie na zastrzyki przeciwko zakrzepom. Tak że od 28 tygodnia będą mnie kluc przypuszczam że to hepparyna i tama być kontynuowane do 6tygodnia po porodzie. 😂[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
basia1987 wrote:A ja mam urodziny 26 maja
w tym roku pragnę tylko jednego prezentu...
japonka lubi tę wiadomość
Insta: @CodziennoscM
-
Udanej majówki dziewczyny
sporo Was majowych hihi
mnie mało na belly bo mamy mały remont od wczoraj -salon wczoraj i od dzisiaj pokój dziecięcyi Kiniorek chyba Ty pytałaś o lędźwia- ja odczuwam podobnie jak z Polą,ale jestem dość aktywna i może dlatego.
-
Moja dzidzia coraz bardziej puka
nie wiem czy to ona ale czuje coś coraz częściej.
U mnie z kręgosłupem tez będzie słabo. Mam wadę w kręgosłupie i od tego boli mnie biodro i prawa noga. Najgorsze jest to ze najmniej komfortowo się leży. I sen nie jest odpoczynkiem. Najdziwniejsze jest to ze to nie jest ból tylko taki mega dyskomfort.
Ale cóż nie ma na to lekarstwa. Pocieszam się ze ludzie maja gorsze problemy zdrowotne. -
Mnie pachwin i okolice rwą, to pewnie już ten etap że tam się wszystko zaczyna rozciągać? No i oczywiście więzadła przy zbyt gwałtownych ruchach. Emikey, kość ogniwa też tak od tygodnia mi się odzywa, ciężko w pracy wysiedzieć... Podobno się stare urazy potrafią odnowić a ja się dwa razy w styczniu wyrąbałam na lód, na szczęście przed ciążą.