Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
brunetka91 wrote:Po wizycie tylko jej pisałam, że wszystko ok, że płeć nieznana, że na polowkowych się dowiem. Nic innego jej nie pisałam. Ale po tym co mi napisała wczoraj to jej napisałam, że już nic do niej nie będę pisać.. Sprawiła mi przykrość i się tylko przez nią zdenerwowalam..
Niema sensu denerwowac sie takimi pierdolami,nie chce byc na biezaco to jej juz nie informuj i tyle;-)
-
Brunetka za kogoś nie przeżyjesz życia, dziecka też za nich nie zrobisz. Oni sami muszą czytać, interesować się, sięgać różnych rzeczy żeby im się udało. Nie doceni nikt jeśli na to nie zapracuje. Rok starań to prawie nic. Niektórzy i 20 lat robią. Odpuszczają i nagle bęc. Myślę że lekarze oprócz leków i monitorowania powinni też zlecać terapię i psychoterapie. Tak naprawdę 90% problemów z zajściem siedzie w głowie.
A ja i mój bombel byliśmy na targu i kupiłam jak na sezon przystało kilo kiszonych ogórków i wypiłam całą wodę z pod ogórków. Ale kwas. Ale jakie dobre. Aż mi łzy leciały ze szczęścia
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wszystkim. Ciężki temat poruszacie. My się staraliśmy 4 lata,w tym poronienie po drodze, każda ciąża w rodzinie czy w kręgu znajomych to była jednocześnie radość i płacz po nocach. To są bardzo ciężkie emocje. Brunetka, przykre to że szwagierka wyładowała się na Tobie, ale postaraj się nie brać tego tak bardzo do siebie. Tobie teraz nerwy nie są potrzebne tylko spokój i radość. Może ochłodzenie kontaktów wyjdzie Wam obu ma dobre, a z czasem się to wszystko unormuje, czego Ci życzę. Przesyłam buziaki. I wiecie co nawet jak to piszę to mam łzy w oczach. Czasem nas tak życie doświadcza, ehh
-
Witajcie. W końcu piękny słoneczny dzień.
Ja ogóry kisze już 1,5 miesiąca. Po 2 kg, zjadamy i kisze następne. My uwielbiamy.
Po Was już tak widać ciąże ze prepuszczaja Was w kolejce? Ja mam już trochę brzuch ale jak ktoś nie wie ze to ciąża to raczej tego nie widać. Wiec się pewnie doczekam przepuszczania w kolejce w 8-9 miesiącu.
Miłego dnia. -
Dreamer wrote:Witajcie. W końcu piękny słoneczny dzień.
Ja ogóry kisze już 1,5 miesiąca. Po 2 kg, zjadamy i kisze następne. My uwielbiamy.
Po Was już tak widać ciąże ze prepuszczaja Was w kolejce? Ja mam już trochę brzuch ale jak ktoś nie wie ze to ciąża to raczej tego nie widać. Wiec się pewnie doczekam przepuszczania w kolejce w 8-9 miesiącu.
Miłego dnia.
Po mnie już widać mocnowczoraj też mnie babeczka przepuściła w kolejce w Leroy Merlin. Mile to było
)
-
Dreamer wrote:Witajcie. W końcu piękny słoneczny dzień.
Miłego dnia.
U nas burza i ulewa od rana. Teraz trochę słońca ale nadal pochmurno.
U mnie niestety brzuch widać ale każdy jest ślepy. Dziś w alabie stałam w kolejce. Nikt nie ustąpił. W Biedronce babka otworzyła kasę wszyscy się rzucili prawie mnie odpychając. Więc stałam w swojej kolejce.
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Ja dzisiaj byłam na USG. Fundacja robiła spotkanie dla kobiet w ciąży z możliwością USG w jednej z galerii 😉
Z dzidziusiem wszystko w porządku i na 90% chłopczyk 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2019, 14:22
Kiniorek91, Kookosowa, KasiaP, moni05, wiktoriaa, Matka30+, brunetka91, Kasiulina, Dominika32, przedszkolanka:), Cabrera, nuśka91, adella1, mia4444 lubią tę wiadomość
-
Dreamer wrote:Nova jak u Was się sprawdza imię Nikodem ? Tez mi się bardzo podoba. A szukam takiego które ładnie brzmi zarówno w oficjalnej formie i w zdrobnieniu.
Czy dużo spotykacie chłopców z tym imieniem ?
My właśnie myślimy nad Nikodem albo Bartkiem. I decyzje już prawie podjęliśmy.
U mnie był jeden chłopczyk w żłobku 4 lata temu. Innych Nikosiów nie znam.
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Dziewczyny, czy mogę wziąć na biegunkę stoperan albo laremid? Mam tylko to a wszystkie apteki w pobliżu już zamknięte ☹️ tak mnie pokarało dzisiaj za pizze, że nie zjem ani kawałeczka przez conajmniej rok 🤦♀️
-
Brunetka na pewno jest jej ciężko, bo pragnie dziecka, A się nie udaje- to ciężki temat. Do tego mogła mieć gorszy dzień. Na pewno cieszy się że jesteś w ciąży.
A wiesz że u mnie w pierwszej ciąży było podobnie z nowenna pompejańska - odmawialam do 11 stycznia 2018, a 18 stycznia dowiedziałam się że jestem w ciąży i to wyszło jak robiłam badania kontrolne na czerniaka ☺brunetka91 lubi tę wiadomość
kasia1518