Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Spirit wrote:Rok 80% pensji przez 12 miesięcy albo pół roku 100% pensji i drugie pół 60%. Można sobie wybrać ale kwota wychodzi taka sama. Chyba że ktoś zarabia tak że 60% to mniej niż 1000 zł to wtedy do 1000 równa Państwo
pOla34 lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie zrobiłam cotygodniowe słuchanie młodego detektorem i słyszę serce dokładnie tam gdzie mnie smyra, wcześniej łapałam z drugiej strony brzucha, więc myślę że to na 99% on
Jak macie ochotę to posłuchajcie ❤️ http://oversea.jumper-health.com/anglesound/share/heartrate?id=89552pOla34, ammarylis, Karooo93, mia4444 lubią tę wiadomość
-
pOla obiecuję że będę już się oszcZedzac ;p tylko jutro pranie mam i obiad. I w sumie zakupy :p i w sumie by się znowu przydało sprzątnąć
no coz. Sprzatanie zostawiam na czwartek
Kokosowa Krzysiek stwierdził że jak kupic to już porządny. Bo kupowal taki za 15zl i dupa. Po godzinie nic nie pachniało. A kupił ostatnio adidasa za.80 i na.nastepnu dzień pachniał. Teraz kupił taki i normalnie.mi się ciepło zrobiło jak go powachalam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/be477599d620.jpg
W ogóle na wypisie zauważyłam że mały w piątek miał już 477gwięc możliwe że już dobił do tego 0.5kg. A na połówkowych tydzień temu miał 411
-
japonka wrote:To nie jest pół roku tylko 20 tygodni na 100 i 32 na 60, albo jak od razu zgłaszasz że bierzesz całość to 80% przez rok.2017 #1
2019 #2
-
Kiniorek91 wrote:pOla obiecuję że będę już się oszcZedzac ;p tylko jutro pranie mam i obiad. I w sumie zakupy :p i w sumie by się znowu przydało sprzątnąć
no coz. Sprzatanie zostawiam na czwartek
heh, sobie obiecaj nie mnie. Wnioskuje o zbiorowy opr dla Kiniorka
KasiaP, brunetka91 lubią tę wiadomość
-
Ja się właśnie popłakałam mojemu. Że nie chce wyglądać jak wieloryb... Stanęłam na wagę i znowu widzę że rano będzie więcej... Normalnie jak dobije tyle co z Kasprem a mi to nie zejdzie tak jak z młodym to będę wyglądać strasznie ;( niech te hormony przejdą...
-
nick nieaktualnyp0la na wychowawczym trzeba niestety już składki na działalności płacić, także niewiele to pomaga, ale możesz sobie zostawić furtkę do powrotu
co do ilości godzin nie jest to określone, więc tylko jeśli Twój pracodawca, u którego masz wychowawczy postanowi Cię podpierdzielić to wtedy może być zakwestionowany ten urlop wychowawczy. W praktyce chyba nic takiego się nie dziejepOla34 lubi tę wiadomość
-
Dominika32 wrote:Hej,ja juz po wizycie.
Potwierdzona DZIEWCZYNKASunshine jak bedziesz miala chwilke to mozesz mi imie malej dopisac-Michalina
Moja mała,wcale nie jest taka mała ma 460g i 26cm;-)
Łozysko na przedniej scianie,a dzidzia bardzo głeboko w brzuchu sie chowa,dlatego ruchy sa wyciszone.. Nie udało sie tez zrobic ładnego zdjecia,ale na szczescie pomierzyl wszystko co trzeba(chociaz troche sie musiał przy tym nagimnastykowac)
Wspomnialam tez o kluciach w szyjce powiedział ze normalne ale dla pewnosci zbadał,nie powiedzial jaka dluga ale tylko ze wszystko w pozadku i w sumie to mi wystarczyło;-)Nastepna wizyta 01.07 odliczanie czas zaczac...;-P
To będą dwie Michalinki na forummia4444 lubi tę wiadomość
-
Kiniorek muszę powąchać. Ja mam swój zapach męski który muszę kupić mężowi ( jak na złość nie mogę znaleźć stacjonarnie a internetem się boje)
issey miyake l'eau d'issey pour homme intense to taki zapach że mi się ciepło robi i nogi miękną.
Ma też Jean Paul Gaultier Le Male i też cudnie pachną. Inne to jak cię mogę. Co do tanich zapachów to też uważam że szkoda pieniędzy. Pachną pięć minut a wydasz więcej i raz psikniesz i pachniesz na drugi dzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2019, 21:56
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Kiniorek nie przejmuj się. Bedziemy sie nawzajem motywowały po ciąży przy z rzucaniu. Najgorzej to jeat zacząć z nadwagą. Ja zaczelam.z najwyższą wagą życia
I.miałam.się w 2019 do.porzadku doprowadzic a tu suprise:-) hehehhe.
Pociesza mnie to że przez tą cukrzyce może nie utyje tak bardzo. Bo z młodymi utyłam 30 kilo i kurcze gubiłam to nie wiem jak
Ale teraz zaczelam 20 kilo cięższa i 9 lat starsza:-). -
Uwemhe wrote:Ale to dobrze nie trzeba było się 2 razy odchudzać
. Więc ogarniemy po ciąży hehehhe.
Mąż kochany:-) właśnie takiego wsparcia bym oczekiwała:-) ale do grahamki jeszcze lody albo czekoladę z podsumowaniem że od tego nie przytyję
No w sumie dzisiaj dużo nie zjadłam. Rano jajecznicę z grahamka. Na obiad dwa naleśniki z kurczakiem i pieczarkami. Później owoce (po pół banana, nektarynki, gruszki i parę truskawek) i na kolację grahamka... -
nick nieaktualnyDziewczyny czymialyscie wszystkie badany poziom zelaza?
Ja ostatnio zapytalam o to mojego gina i stwierdzil ze jak wyniki ogolne krwi sa ok to nie bedziemy 'bawic sie w zelazo'. Faktycznie mozna to olac ? Zaczynam o tym intensywnie myslec.
Jeszcze jedna sprawa .. Jestem u mamy w innym miescie. Mailowo zapytalam Pania z zusu jak zglosic zmiane adresu. Odpisala ze pisemnie do 3 dni. Telefonicznie sie ne da ???
P.s
Ja dzis sie objadlam truskawkami inl plackiem po wegiersku i kolacji juz nie tknelam.
Dobrej nocy mamusie -
nick nieaktualnyNeroli sam wynik poziomu żelaza we krwi nie wnosi za wiele, trzeba by było zbadać też ferrytynę i transferrynę. Chyba coś jeszcze, ale już nie pamiętam nazwy.
Póki morfologia jest ok (hemoglobina, erytrocyty) to nie ma sensu badaćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2019, 23:38
Neroli lubi tę wiadomość
-
pOla34 wrote:ja mysle, ze to dzidziol, te ruchy na tym etapie juz wcale nie sa takie delikatne i zalezy w co akurat kopie
, a sproboj go sprowokowac lekkim nacisnieciem na brzuch w jego okolicach, ja w takiej pozycji polezacej czasem tak robie i czesto mi "odpowiadaja".
nawet na filmiku było widać. Oby to na serio był dzidziek, bo inaczej oznacza że zachwycam się jelitami 😂
moni05, Kookosowa, brunetka91, ammarylis, ManiaM, Karooo93, wiktoriaa, Cabrera, Snow White lubią tę wiadomość