Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam córkę Alicję. No ma charakterek, nie powiem... 🤷🏻♀️ Ale przecudna i kochana. No i mnóstwo zdrobnień
ammarylis, ammarylis lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Hej;)
U mnie jest Pola 😊 druga miala być Nela ;p
Bylam wczoraj na badaniach. Tsh mam idealne, ciut mi spadło żelazo a tak to wszystko jest okupały lubie ale wczoraj bylam osłabiona i dał się we znaki troche.
A Olek w 20+5 mial 370 gram. Lekarz powiedział,źe to tak średnia waga ale ja jestem malutka to nie spodziewamy się giganta ;p teraz wizyta w czwartek,juz odliczam !
Kciuki za wizyty i milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 07:30
ammarylis, japonka lubią tę wiadomość
-
Ja mam wstępnie imię, od początku, w sensie ze trzy lata temu 😂 miał być Remigiusz. Ale moja córka tez miała być Zuzanną, a gdy się urodziła to mi do niej nie pasowało... wiec na razie ani sobie nie sugerujemy ani nikomu wokół 😊
Jak śpicie kochane w ogóle? Ja chodzę jak zombie... spocone, klejące się zombie. Nie umiem spać w takich warunkach 😓Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Hej
u mnie Alicja I diabeł wcielony od urodzenia. Ale widać,że sobie w życiu poradzi
Ogólnie jest przekochana i bardzo towarzyska i lubie jej imue za to,że można je zdrabniac na Kilka sposobów. Alicja,Ala,Alka,Alusia,Lusia♡ammarylis lubi tę wiadomość
-
Kasiulina wrote:Hej
u mnie Alicja I diabeł wcielony od urodzenia. Ale widać,że sobie w życiu poradzi
Ogólnie jest przekochana i bardzo towarzyska i lubie jej imue za to,że można je zdrabniac na Kilka sposobów. Alicja,Ala,Alka,Alusia,Lusia♡Kasiulina lubi tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Mój na połówkowych w 22+3 miał 601g. Wiek z usg wyszedł na 23+3.
U mnie też ruchy raz słabiej a raz mocniej.
Dziś popołudniu wizyta.
Dziewczyny wczoraj dotarła do mnie sukienka z lidla. Zamówiłam sobie xs a tesciowej s. Wyobraźcie sobie ze s od tesciowej mam dobrą a swoją xs o wiele za dużą? Jestem wściekła! Teściowa w tej xs też tonie. Pewnie jest wszyta zła metk bo sukienka wygląda nam na l-xl. Masakra jakaśWrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Dzień dobry
u mnie będzie Natalia
Wszystkie Natalie jakie znamy są wygadane, rozgarnięte, takie co sobie w życiu poradzą. Dlatego wybraliśmy to imię, chociaż wcześniej całe życie chciałam Wandę po mojej babci
Moni, ja tam śpię dobrze, chociaż wczoraj zasnąć nie mogłam bo mnie pościel gryzła.. Aż męża wolałam żeby sprawdził czy serio drapiącą założyłam czy to tylko ja- wyszło że to ja :p
Co do upałów daję radę. W pracy mam klimę na szczęście, gdyby nie to to na bank bym wcześniej skończyła pracować. Chociaż teraz mając długi weekend (w Austrii zielone Świątki świętujemy 2 dni) i spędzając go oczywiście sama (w gastronomii nie ma świąt) pomyślałam, że jednak dobrze że tak długo pracuję. Bo przynajmniej jakiś kontakt z ludźmi jest, a tak to bym się chyba zapłakała z samotności...
A co do wagi to u nas w 21+5 było 420g. Także różnie te dzieciaczki rosną. Ale lekarz nie mówił żeby coś nie tak z wagą było także może drobna będzie. Okaże sięWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 08:32
ammarylis lubi tę wiadomość
-
moni05 wrote:Ja mam wstępnie imię, od początku, w sensie ze trzy lata temu 😂 miał być Remigiusz. Ale moja córka tez miała być Zuzanną, a gdy się urodziła to mi do niej nie pasowało... wiec na razie ani sobie nie sugerujemy ani nikomu wokół 😊
Jak śpicie kochane w ogóle? Ja chodzę jak zombie... spocone, klejące się zombie. Nie umiem spać w takich warunkach 😓 -
emikey wrote:Sądząc po liście z 1 strony to jeszcze sporo osób nie wybralo imienia. No chyba, że jest wybrane ale nie podane.
tak samo dzisiejsze połówkowe
-
japonka wrote:Chyba nie są wpisane, moje np nie jest a wybraliśmy
tak samo dzisiejsze połówkowe
Ja dziś poslodzilam swoją herbatę i herbatę syna solą. Mozg Juz nie pracuje. Dobrze, że sprawdziłam syna picie cy nie za gorące zanim mu dałam
W sobotę lecimy do Polski i trochę mnie to przeraża, że tam taki upał. Tylko mój mąż Lubi upał. Do tego wizja komarów i kleszczy. Odzwyczailam się od tego mieszkając w Anglii. Boję się, że mały może być uczulony na ugryzienia po mnie. -
Sunshine stara się to uzupełniać na bieżąco, ale najlepiej chyba jak będziemy jej pogrubiać, będzie jej łatwiej 😊 a z wpisywania wizyt zrezygnowalysmy, trochę dużo z tym roboty, a i tak każda z nas zazwyczaj sama z siebie zdaje relacje lub prosi o kciuki na bieżąco 😉
sunshine03, ManiaM, Kookosowa, Kasiulina lubią tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnymoni05 wrote:Sunshine stara się to uzupełniać na bieżąco, ale najlepiej chyba jak będziemy jej pogrubiać, będzie jej łatwiej 😊 a z wpisywania wizyt zrezygnowalysmy, trochę dużo z tym roboty, a i tak każda z nas zazwyczaj sama z siebie zdaje relacje lub prosi o kciuki na bieżąco 😉
Jak piszecie długi post i gdzies przy okazji wplatacie imię to nie zawsze wyłapie, że kogoś na liście nie ma. Czasem czytam forum w metrze czy na szybko jak idę do sklepu to przecież nie bede tego sprawdzac z listą za każdym razem
Bo też kojarzę, że ktoś pisał, że nazwie synka Michał, ale nie wiem kto
Poza tym, jak ktos nie ma na 100% potiwerdzonej płci i pisze, że chlopca nazwie tak, a dziewczynke tak, to też tego nie wpisujeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 10:20
moni05 lubi tę wiadomość