Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KasiaP wrote:Dziewczyny, czy ma któraś z Was doświadczenie z New Look Maternity? Jak wypada rozmiarówka w porównaniu do H&M Mum?
Nie ma porównania do H&M ale w new look materniy kupiłam getry i spodnie takie na kant cygaretki juz dawno na początku ciąży jakoś i zdecydowanie ich rozmiarówka jest zawyżona o jeden rozmiar np 38 bardziej podchodzi pod 40 ale jakość jest naprawde rewelacyjnaKasiaP lubi tę wiadomość
-
My mamy Zosie , a druga będzie chyba Hania - ale do końca nie zdecydowaliśmy jeszcze ☺ trudny wybór ☺
Ehh te upały są straszne, biorę prysznic 2-3 razy dziennie A i tak mam wrażenie że jestem przepocona i klejąca, na szczęście chyba już w tym tygodniu zamontują nam w domu klimatyzacje więc odsapne trochę ☺moni05, Cabrera, brunetka91 lubią tę wiadomość
kasia1518
-
Dzień dobry
Miłego dnia
U nas na termometrze rano było 31 stopni. teraz już nie wiem. Ale upał. Strasznie się kleje tym upałem. Ale śpię dobrze. dziś miałam dwie pobudki w nocy raz córką płakała przez sen a raz Bartek mnie tak kopał że nie dało rady spać. Leżał w poprzek i w dwie strony kopał. Ja nie wiem co on tam wyprawia czasem.
Jedyny plus wszystkiego że wkoncu apetyt wrócił. I aż chce mi się jeść czegoś konkretnego.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Kotecki wrote:Nie ma porównania do H&M ale w new look materniy kupiłam getry i spodnie takie na kant cygaretki juz dawno na początku ciąży jakoś i zdecydowanie ich rozmiarówka jest zawyżona o jeden rozmiar np 38 bardziej podchodzi pod 40 ale jakość jest naprawde rewelacyjna
Kotecki lubi tę wiadomość
-
Myślałam, ze mdłości mam za sobą, a tu dzisiaj bliskie spotkanie z porcelana niesamowicie mnie zaskoczyło 🤷🏻♀️ No cóż. Coś nie pasowało.
No i najważniejsze, z czego jestem zadowolona to fakt, ze opuchlizna była na 100% od opalenizny. Są upały straszne, a ja widzę wszystkie gnatki w swoich kostkach, uff! 😋Kiniorek91, kasia1518, Kookosowa, ManiaM lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moj malutki mało ruchliwy ostatnio. Dziś wzięłam zwolnienie do piątku jaka to wielka roznica dom a praca. Jeszcze miesiąc i wolne. Choć nie wiem czy wytrzymam jednak. Moje siostry przyleciały do Polski i dziś ogarniałyśmy pokoj moich corek. Ile worow wyrzuciłyśmy zabawek/ciuchow. Ale pokoj lśni:-)
-
Ja się właśnie rozkleilam. Dosłownie. Wyje... ;( Mojej mamie kontrakt przedłużyli. Myślałam że będę po nią jechać z mezem za niecały miesiąc. Że w końcu będzie w domu.... A ona mi mówi że nie pierwsza i nie ostatnia. Tak za nia cholernie tęsknię. A ona się zastanawia czy wracac ;( nie mam ochoty z nią rozmawiać bo po każdej rozmowie płacze, gdy słysze, że ona nie wie. Ma 62lata. Zamiast mieć z nią wspomnienia, to niedługo się sama wykończy i będę ją sprowadzać ale w innych okolicznościach. Mam do niej mega żal. Bo zawsze ratowała moich braci. Poleciała tam specjalnie postawić na nogi mojego średniego brata. On będzie wracać a ona sama nie wie
bo kasa. Kuźwa. Też jej potrzebuje. Ni chce żadnych paczek. Nie chce pożyczać żadnej kasy. Ja po prostu jej potrzebuje ;(
Już jej pół roku nie widziałam. A mogę ją zobaczyć dopiero w sierpniu jak na wesele swojego chrześniaka zleci... Do dupy... Siedzę i wyje jak głupia
Serio. Chyba nie będę od niej telefonów odbierać ;( -
przedszkolanka:) wrote:a Was też boli przy ruchach okresowo? jak niżej jest czy cos?
Tak. Czasem jak rusza się bardzo nisko to boli. Właśnie teraz nie wiem jak się ułożyć bo kopie i w szyjkę i tak nisko że czuję jakby kopał po nerwach.
Kiniorek nie rób niczego w gniewie bo potem bedziesz żałować że akurat nie odebrałaś od mamy telefonu. Wiem że ci tęskno za nią i rozumiem ale spójrz teraz z jej perspektywy. Odchowała swoje dzieci, teraz wyszła w świat, ma pieniądze może coś zobaczyć. A w domu czeka ją siedzenie i oglądanie seriali. Myślę że trzeba mamie na to pozwolić bo tutaj zdziadzieje.Karooo93 lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Ja dzisiaj miałam wizytę, taka zwykła. Za tydzień USG połówkowe.
Na szczęście wszystkie wyniki dobre, w końcu! 😊
Mamy tętno 155 i mamusia na plusie 2.5kg 😊
Teraz tylko czekać tydzień do USG 😁przedszkolanka:), Kookosowa, ammarylis, Cabrera, kasia1518 lubią tę wiadomość