Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kasia1518 wrote:Ja też raczej spokojnie, może dlatego że kolejna ciąża, choć z tylu głowy mam ten 32tc i będzie to pewnie moment przełomowy u mnie , no i to że Zosia się dusila, więc codziennie muszę czuć ruchy maleństwa- to takie dwie rzeczy które siedzą w głowie. Reszta jakoś mniej obchodzi jak coś boli, ciągnie to jakoś tak mi się normalne wydaje .
Pozdrawiam Dziewczynki i miłego weekendu- niech ten upał jak najmniej doskwiera ☺ -
Sarrrra wrote:Ja jestem bardzo spokojna. Może dlatego że to druga ciąża. Robię swoje.
Muszę zacząć wyprawkę robić2017 #1
2019 #2
-
Spirit święte słowa.
Ja też mam jakoś spokojniejsza głowę. Chyba na początku troche świętowałam żeby się udało ale teraz już lepiej. Mały jest ruchliwy. Czas sobie płynie tak, że już dzisiaj apka mi wyświetliła 26tc. I ciesze się że mogę chłonąć każda chwile spokojnie w domu. -
Sarrrra wrote:A czy Zosia nadrobila już wczrsn8actwo? Mój był z 35 tyg
moni05 lubi tę wiadomość
kasia1518
-
Czekam aż będzie chłodniej i będę robić ta komodę małemu. Nie mam siły w to ciepło. Dzisiaj ten basen był zbawieniem ale ciężko było nawet w cieniu wysiedzieć.
A mam coraz wyrazniejsze skurcze BH... Nie wiem czy to dobrze czy nie. Muszę poczytać.. nie bolą ale czuję je dość wyraźnie, nie są zbyt milei są tak z 4 razy dziennie. Zdarza się w nocy tez... A że wysoko mam macicę to bardziej ten skurcz czuję pod przepona i ciągnie do pępka najbardziej i w dół już mniej...
-
My dzisiaj na przyjęciu weselnym. Tzn ślub i obiad 😊
Jasio z dziadkami na wiosce, a mamusia nawet dopięła się w sukienkę 😱😍
https://zapodaj.net/de27f665c45ba.jpg.html
😊Kookosowa, przedszkolanka:), moni05, Cabrera, kasia1518, brunetka91 lubią tę wiadomość
-
Karo, pięknie wyglądasz. Bardzo przypominasz mi koleżankę ze szkoły 😊
Matko, woda z lodem to najlepsze co jestem w stanie dla siebie zrobić 🥵Karooo93 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Dla mojego gardła woda z lodem to zabójstwo.
Do do pytania czy po połówkowych można odetchnąć ? Ja w pewnym stopniu odetchnęłam. To w końcu najważniejsze badanie. zwłaszcza jak jest wykonane po 20 tc to dużo już pokazuje bo organy w miarę duże. Wiec jak lekarz mowi ze ok i maluch kopie codziennie dając o sobie znać to człowiek już trochę spokojniejszy. Ale wiadomo ze stres i tak będzie do końca. Ja mam np schiza na punkcie upływów. Czy to normalna wydzielina czy wody się sączą.... eh nie wiem skąd się to u mnie bierze.
Mnie nikt jeszcze nigdzie w kolejce nie przepuścił. Ale ja nie mam typowo ciążowego brzucha. Napewno nie rzuca się jeszcze w oczy. Zobaczymy co będzie potem. -
Zimri wrote:Japonka byłaś dziś w castoramie? Smignela mi dziś bardzo podobna dziewczyna do Ciebie tylko, że w okularach 😀
-
Dzień dobry
Jeszcze nie jest gorąco, można odetchnąć.
Mąż z synkiem śmigają na rowerze, to znaczy mały odkrył że 4 kółka to jego pasja i codziennie męczy tatusia po trzy razy na dzień, aby z nim pojeździł. Córka bawi się sama, a ja piję kawę. Jak przyjemnie
-
Dreamer wrote:Basiu, Kochana daj znać jak po dzisiejszym badaniu
Kiniorek91, Dominika32, moni05, Kookosowa, wiktoriaa, KasiaP, Atyde, Goemi, brunetka91, Kasiulina, Cabrera, kasia1518 lubią tę wiadomość
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
Dzien dobry dziewczyny:)
Sliczne brzuszki:)
Mnie tez nikt w kolejce nie przepuscil. A brzuch napewno widac;)
Co do bycia spokojna po polowkowych.. Po czesci jestem. Odczuwane regularnie i czesto ruchy tez mnie uspakajaja. Ale panikuje jak brzuch zaboli czy cos. Ciagniecie w pachwinach tez mam. Najczesciej prawa strona.
Maz wczoraj mowil ze w tej ciazy sam widzi jaka ja panikara jestem i ponoc duzo bardziej czepliwa niz w poprzedniej😅 oj tam co ja moge za hormone hehe;)
U mnie wczoraj znow byly alerty sms. Mialy byc burze dzis max 25st a znow upal od rana. Juz nie mam czym dychac
Jestem w podziwie jak czytam ze mozecie lezec czy spac na wznak. Ja spie wylacznie na bokach. Probujac lezec na wznak momentalnie sie mecze bo ciezko oddychac.
Basiu ciesze sie ze przeplywy sie nie pogarszaja. Trzymam mocno kciuki:)Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Hej dziewczyny
Jak minęła nocka?
U mnie mała za dnia spokojna,za to co noc szalenstwo,aż tak że mnie budzi...
Czy wasze dzieci też tak kopią że aż boli?
Zauważyłam też że ciężej mi sie oddycha,a przywracanie z boku na bok to katorga
Milej niedzieli:-)
-
Dominika, mi np potrafi skopać pęcherz, ze wstaje co godzinę w nocy. Wtedy się budzę bo to jest dość bolesne 😋 dzisiaj u mnie 24+0 wiec zacznę 25 tydzień jutro. Kurczę. 16 tygodni do porodu 😁😱Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Dzień dobry
Moja córka czuję niedzielę. Zbudziła tatą rana po 7. Mówiła że ci bo mama i dzidzia śpi i go wyprowadziła na zabawę do salonutakże wyspana.
Ja spie na bokach i muszę mieć więcej pod głową. Nie mogę na płasko już spać.
Dominika oj tak. Synek ma moc piłkarska w nogach. Córką też miała i teraz to widać jak kopie piłkę. A Bartek jak kopie to dziura w brzuchudobrze chociaż jak kopie w boki albo do góry. Najgorsze jak w szyjkę albo pęcherz bo ubolewam.
KasiaP, brunetka91 lubią tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Witam w niedzielę. Wczoraj gości miałam do 1 szej w nocy i chyba sie przemeczylam bo mała nie kopie, brzuch twardy, a ja zmęczona. Dobrze że e nocy była burza to jest czym oddychać chociaż. Basiu jesteś bardzo, bardzo dzielna. Najważniejsze,że nie jest gorzej.
Miłej niedzieli wszystkim.