Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiniorek91 wrote:Monalisa. No właśnie wczoraj czytałam czy można. Pisało że tak. I w sumie mi się głupio zrobiło że wyskoczyłam z tą woda a ona na mnie, że skąd mi to do głowy przyszło...kasia1518
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam znowu takie bóle jak na miesiączke. Wtedy biorę nospe, kładę się i odpoczywam.
Dzisiaj mnie tak teść wyprowadził z równowagi.. Spotkałam go w sklepie, a on przy wszystkich ludziach podchodzi i całuje mój brzuch. Myślałam, że spale się ze wstydu. Ja rozumiem, że cieszy się na wnuka no ale bez przesady. Nie chciałam robić awantury, ale niech jeszcze raz spróbuje tak zrobić to trzasne w łeb. Jak mąż to usłyszał to aż sam uwierzyć nie mógł. -
Olii o matko. Ja nawet mężowi rękę zabieram z brzucha jak chce położyć poza domem. Bo uważam że to niesmaczne.
U nas dziś wiaterek i chłodniej. jest bardzo przyjemnieodrazu chce się coś porobić.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Dziewczyny o 16,15 mam wizytę u lekarza. Trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze z malutkim.
Neroli, mia4444, Dominika32, ammarylis, Kookosowa, brunetka91, moni05, Atyde, wiktoriaa, Kasiulina, japonka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Paulina -
Ostatnio byłam na zajęciach w szkole rodzenia i położna zwróciła nam uwagę że nie powinnyśmy się głaskać po brzuchu ani go dotykać bo to powoduje skurcze.Ja właśnie ostatnio zauważyłam że bardzo często jak się położę na plecach to mi twardnieje brzuch 😒trochę mnie to martwi więc staram się ograniczyć dotykanie go.
-
Ja jak sama glaszcze brzuch to nic się nie dzieje, tak samo mąż, ale jak zrobi to z nienacka to wtedy automatycznie mi się spina. A jak ktoś obcy to już w ogóle.
Mi nawet mąż brzucha nie dotyka jak gdzieś jesteśmy. Nie mam nic przeciwko temu, ale to jest dla nas jak całowanie. Tego też nie robimy, bo po prostu nie lubimy w miejscu publicznym. Nie wiem co to za okropny nawyk dotykania cudzego brzucha. Na początku jeszcze z przyklejonym uśmiechem to znosilam bo przecież wszyscy tak czekaliśmy na tą ciążę, więc jak się tu nie cieszyć, ale jak jeszcze ktoś dotknie mi brzucha to utne mu rękę.