Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierwszy wilczy głód w tej ciąży. Nigdy nie jem o 23 ale czułam że jak nie zjem to nie przeżyje nocy. Nie mogłam zasnąć ani czytać bo ciągle myślałam o lodówce. A teraz najedzona czuję jak Bartek skacze ze szczęścia hehe
Dziewczyny oprócz skurczy bh są jeszcze skurcze Alvareza. I te właśnie sue wyróżniają wypukłościami w niektórych częściach macicy a nie na całym brzuchu. Ale oba skurcze nie powinny boleć.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
No to ja się ważyłam dziś u lekarza i mi wyszło, że od początku ciąży przytyłam raptem 2 kg
no ale startowałam z wyższej wagi niż w 1 ciąży, więc może dlatego. Jeszcze mi Pani powiedziała, że nie wyglądam w ogóle na swoją wagę, tak więc miło.
Ja mam więcej pić, bo wyszło, że piję za mało, i jako że w moczu wyszły śladowe ilości drożdżaków to mam brać Provag i jakiś krem dopochwowy (bo to nie od moczu-posiew ok, tylko podejrzewa, że z pochwy). Reszta ok, krzywa cukrowa 81/108/94 więc lody mogę wcinać ile wlezie, uffKarooo93 lubi tę wiadomość
-
My dziś byliśmy nad Balatonem. Bez teściów. Mąż znów normalny. Jutro też jedziemy a w sobotę fru do domu. Mały był zachwycony jeziorem. Ma tylko 18m ale wlazi do wody po szyję, nie chciał ręki, 2 razy się wywalił i nawet nie zaplakal że poszedł pod wodę, zjezdzal ze zjeżdżalni prosto do wody i był szczęśliwy. Także to najważniejsze
płakał jak go zabieralismy po 18. No ale kiedyś trzeba było.
ammarylis, Kasiulina, KasiaP, Jupik, wiktoriaa, Cabrera, Atyde, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, kciuki za wizyty!
Emikey cieszę się że mieliście miła odskocznie i dzień bez teściów. A jak Twoja alergia? Super ze już wkrótce wracacie do domu.23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUIICSI 1 - 01.2018
ICSI 2 - 08.2018
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer! -
kasia1518 wrote:Irka w jakim szpitalu planujesz rodzić?
Ja to będę miała CC, ale pierwsza była na Staszica i teraz też tam planuje.
Na krasnickiej. Z pierwszego porodu byłam zadowolona, fajna opieka, teraz też tam chce. Tylko, że tam teraz remont, ale lekarz powiedział, żebym się nie martwiła, że będzie dla mnie miejsce.kasia1518 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczyny:)
Kciuki za dzisiejsze wizyty:)
Relacja z mojej wczorajszej:
5Tyg od poprzedniej kolejne 3kg na plus wiec od poczatku na ta chwile 7.5kg mam na plusie
Szyjka dluga twarda zamknieta😊
Usg tylko chwilke wiec nie znam wagi malutkiej. Mowila ze na nastepnej wizycie pomiary bedzie robila. Za to juz wiemy ze na 100% bedzie Karolinka😍 wiec mamy 3 corki😊
Wyniku moczu ok
Glukoza po 2h powyzej normy... Dostalam skierowanie do poradni diabetologicznej w szpitalu na Polnej. Na tej wizycie nie dostalam skierowania na zadne badania w lab. Zapytalam o nie a gin mowi ze na nastepnej bo nie wie czy mnie nie zostawia na oddziale😱 ale chyba troszke przesadza..
Wynik po 2h wyglada nastepujaco. 8.83mmol/l a cukrzyca niby jest od 8.5mmol/l..
Kookosowa, moni05, adella1 lubią tę wiadomość
Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
nick nieaktualny
-
Cabrera wrote:Monalisa, a Ty planujesz rodzić na Polnej w Poz:)??
Może się na porodówce spotkamy
Nieee. Ja w Raszei. Sama sie tam urodzilam i rodzilam 2 razy 1 raz przed remontem 2gi raz po i ogolnie jestem zadowolona raczej nie narzekam na opieke i ogolem:)
Ten szpital juz znam i jakos sie boje probowac innego miejsca😅
Na Polnej jest poradnia Diabetologiczna dlatego mnie tam skierowala:)Cabrera lubi tę wiadomość
Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞