Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Spirit wrote:U mnie dziś wyszło że podobno chłopak
Ja się popłakałam. Serio. Zaczynaja mnie denerwowac te skurcze BH... Idę i normalnie albo stanąć albo iść jak żółw. Nawet jak siedzę to łapią... Jedyne co to powiedziała mi lekarka że mam przystopować i więcej odpoczywać bo to najlepsze co mogę zrobić... -
Spirit wrote:Jedynie co to mi smutno bo znalazłam lalkę Ariel w tak cudne cenię że aż żal było nie zamówić i teraz nie odbiorę paczki haha:D
No wiesz, mnie też smutno gdy odwracam wzrok od różowych ubranekale cóż, Remika nie będę w róż ubierać i lalek kupować ;p chociaż teraz to już nic nie dziwi
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd3c89feb764.jpg
Ja kupiłam taka sukienkę na lumpku za 6zl,muszę tylko dorobić ramiączka I na wesele w sierpniu sukienkę mam
Za mną też ciężka nic,do tego stopnia że o 2 przyszłam do salonu,odpalilam klime I dopiero zasnęłamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2019, 19:23
KasiaP, Kookosowa, moni05, przedszkolanka:), brunetka91, Jupik, Atyde, meerici, Karooo93 lubią tę wiadomość
-
Ja Wam się pokaże w swojej w sobotę jak już zrobię sie 😂 po weselu ja sprzedaję i tak bo na kolejne wesele (za rok siostra) mam zamiar wrócić do formy swojej ;p
Kasiulina bardzo ładnie Ci w tej sukience 😊
Co do żelaza i BH . Ja tych BH chyba ani razu nie miałam:o albo nie czuje albo to mały albo nie wiem. Za to dwa dni miałam bóle prawie non stop jak byłam na nogach (taki okresowy/ciągnący/uciskajacy) i chyba zalazlam znowu przyczyne (bo juz tak mialam). Zaparcia. Teraz jem duzo zelaza by naturalnie odbudowac hemoglobine i dopiero dzisiaj jak udalo sie zalatwic to odczulam ulge..i brzuch przestal bolec! I wybaczcie szczególy ale dosłownie byla smólka w wc..wiec licze na powalajace wyniki we wtorek ;pKasiulina, moni05 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Irka wrote:Sunshine, jak możesz to dopisz mi dziewczynkę, Lublin i zmień termin porodu na 27.10, chociaż do tego aż tak się nie przywiazuje bo różnie może byc
Ja to będę miała CC, ale pierwsza była na Staszica i teraz też tam planuje.kasia1518
-
Przedszkolanka, te górki na brzuchu co chyba Ci się wydawało, ze się mały wypina to już wczesne BH są
faktycznie ciężko to wyczuć.
Ja przeszłam w stadium umierania. Pije HERBATĘ z miodem. Serio. 🤧😷przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Nie lubię typowo ciążowych. A tak będę mogla później ja nosić. Mam nadzieje, ze do tego czasu w nią wejdę 😂
Któraś z Was pisała ze ma koszyk w hm, wg mnie tam szybko znikają ciuchy jak są promocje.
My lozeczko i komodę z bieżącymi ciuszkami będziemy mieli w sypialni. Jestem zbyt leniwa żeby ciagle latać. Starszego syna dopiero za miesiąc- dwa będziemy przenosić do swojego pokoju. A ma już 18 miesiecy. Ale w międzyczasie była przeprowadzka, on nie przesypial (w sumie nadal rzadko przesypia) całe noce i tak trochę to odwlekalismy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2024, 20:21
-
moni05 wrote:Przedszkolanka, te górki na brzuchu co chyba Ci się wydawało, ze się mały wypina to już wczesne BH są
faktycznie ciężko to wyczuć.
Ja przeszłam w stadium umierania. Pije HERBATĘ z miodem. Serio. 🤧😷
Pisałyście ostatnio o zębach no i mam..znowu mi ta sama ósemka dalej wychodzi i boli 😐 -
Cześć dziewczyny. Bardzo długo mnie tu nie było. Ale przy synu, to ani z łapka ani tel skorzystać nie można, bo zaraz marudzi i chce baje. Dodatkowo przeżywa, ze nie mogę go nosić bo wyszła mi przepuklina.
Tak jak niektóre z Was mam już skurcze BH, chociaż bardziej mi się kojarzą z kręceniem, wypinaniem Bobo.
-
przedszkolanka:) wrote:Zapewne tak. Zupel nie pamiętam ich z pierwszej ciazy. One mogą boleć jak na okres?
Pisałyście ostatnio o zębach no i mam..znowu mi ta sama ósemka dalej wychodzi i boli 😐
Nie, na tym etapie nie powinny bolec wcale chyba. To taka fala napięcia i wypięcia się macicy i tak łapie, co nie jest komfortowe, a później puszcza. Niektóre kobiety nie maja ich nawet później, a niektóre myła z porodowymi, takie są mylące. To tez chyba strasznie indywidualna kwestia. Ja np nie mam bólu takiego jak na okres. Właśnie te skurcze dość mocne i ból w lewej pachwinie.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Paulina099 wrote:Aga, tez mam slub we wrześniu 3 tygodnie przed terminem. Mąż będzie świadkiem. Ja dziś zakupiłam taka sukienkę
https://www.mohito.com/pl/pl/wc784-55x/midi-dress-with-v-back
Nie lubię typowo ciążowych. A tak będę mogla później ja nosić. Mam nadzieje, ze do tego czasu w nią wejdę 😂
Któraś z Was pisała ze ma koszyk w hm, wg mnie tam szybko znikają ciuchy jak są promocje.
My lozeczko i komodę z bieżącymi ciuszkami będziemy mieli w sypialni. Jestem zbyt leniwa żeby ciagle latać. Starszego syna dopiero za miesiąc- dwa będziemy przenosić do swojego pokoju. A ma już 18 miesiecy. Ale w międzyczasie była przeprowadzka, on nie przesypial (w sumie nadal rzadko przesypia) całe noce i tak trochę to odwlekalismy.
Podoba mi się ta sukienka! Zmierzę jak będę w jakiejś galerii. Ale chyba jeszcze nie kupię bo ostatnio co miesiąc dochodzi mi 2 kg:/23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUIICSI 1 - 01.2018
ICSI 2 - 08.2018
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer!