Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
W kwestii laktatora to ja kupiłam sobie przed pierwszym porodem taki ręczny z Canpol- nawet nie użyłam- chyba bym się zajechala na śmierć cały czas pompujac ręką- bo u mnie było kpi. Wysłałam męża po elektryczny- szukał aventu bo mi koleżanka poleciła ale nie znalazł nigdzie i przyniósł mi lovi laktator elektroniczny dwufazowy 3d pumping - jestem bardzo zadowolona z niego ma silikonową nakładkę, butelkę gdzie bezpośrednio zbiera się mleko - mimo że był drogi- ma z dał za niego 580zl to bym kupiła drugi raz. Teraz patrzę że przez Internet można kupić taniej o 100zl
https://babyhit.pl/product-pol-2656-Lovi-Laktator-Elektroniczny-Expert-50-000.html?utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&curr=PLNkasia1518
-
Kinga82 wrote:Kokosowa kochana co tam u Was?wiadomo już coś?
Tak. Weszłam chwilę po napisaniu postu. Za tydzień znowu kontrola. Bartek waży już 2800 i data porodu nam się przesunęła na 26 września. Niestety amniopunkcja wyszła nieprawidłowa. Narazie nie chce o tym pisać bo z mężem chcemy pobyć z tym sami. Dzięki kochane za wszystkie kciuki
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Milanka wrote:Początkowo planowałam w USK. A w czerwcu zaczęłam panikowac i pomyslelismy że idziemy prywatnie. Parkowe się boję bo tam lubi pojawić się gronkowiec, arciszewscy jak mają tłok to mogą nie przyjąć. Teraz to już sama nie wiem. Koleżanki chwalą śniadeckich i USK. Ale rodziły kolejne dzieci, a to moje pierwsze i boję się że po porodzie nie poradzę sobie w opiece nad maluchem i "sama z sobą", a położone będą niebardzo przychylne.Paulina
-
Kookosowa wrote:Tak. Weszłam chwilę po napisaniu postu. Za tydzień znowu kontrola. Bartek waży już 2800 i data porodu nam się przesunęła na 26 września. Niestety amniopunkcja wyszła nieprawidłowa. Narazie nie chce o tym pisać bo z mężem chcemy pobyć z tym sami. Dzięki kochane za wszystkie kciuki
Kookosowa bardzo mi przykro... Nie wiem co napisać. Wróć do nas jak tylko będziesz chciała nam napisać jaka jest sytuacja. Dużo siły Wam życzę.23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUIICSI 1 - 01.2018
ICSI 2 - 08.2018
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer! -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co oznaczają ketony w moczu ? Mam ich 20, gdzie powinno być 0. W Internecie takie czarne scenariusze że wolę nie czytać... chyba to przyczyna mojego ciągłego oddawania moczu i wielkiego pragnienia . Pozostałe parametry są w normie. Badania z krwi też ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2019, 17:31
kasia1518
-
kasia1518 wrote:Dziewczyny co oznaczają ketony w moczu ? Mam ich 20, gdzie powinno być 0. W Internecie takie czarne scenariusze że wolę nie czytać... chyba to przyczyna mojego ciągłego oddawania moczu i wielkiego pragnieniaPaulina
-
paulina2811 wrote:Kurcze, na forum na Facebooku czytałam o ketonach niedawno i z tego co pamiętam to wtedy wyszła nie cukrzyca a bardzo nieregularne posiłki. Jeśli jesteś na forum to zobacz w lupce bo na pewno temat byłkasia1518
-
kasia1518 wrote:Niestety nie jestem na forum na Facebooku. Jakoś regularnie nie jem , ale nie mam tak żeby mieć pół dnia przerwy. Z reguły 4-5 posiłków dziennie jest.
Jeśli nie masz cukrzycy ciążowej to po prostu pilnuj posilkow
W sensie przed snem zjedz dobry posiłek:-)kasia1518 lubi tę wiadomość
-
Kokosowa, przykro mi, ze musicie przechodzić przez to. Dużo sił Wam życzę. Tak, jak pisały już dziewczyny, pamiętaj, ze jesteśmy.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Milanka wrote:Też jesteś z białego? Myślałam też o okolicach Hajnówka, Sokółka, Bielsk. Ale Białystok ma najlepsze zaplecze, sprzęt.
Tak, jestem. To nasze 3 dziecko, więc o opiekę nad maluszkiem tak się nie boję. Grunt żeby byli tam dobrzy lekarze, bo synek ma powiększoną jedną nerke. -
Milanka wrote:Ten "klasyk" to stricte jak rtęciowy tylko z inną substancją, czy taki jedynie z wyglądu ale jest elektroniczny?
Katarek odpada. Musi być elektryczny.