Mamusie z Bielska i okolic
-
WIADOMOŚĆ
-
leńka86 wrote:Marti prosze pidaj nr do poloznej Alicji. Termin mam na 26listopada wiec pora juz ogarnac temat z gory dziekuje
-
marti_88 wrote:Cholera wie może czasami nosi bo ja jestem okularnikiem a często popytam w soczewkach. Raz tak raz tak. A ta moja Alicja właśnie taka kochana i uśmiechnięta.
Chciałam Cię prosić o namiary na tę "kochaną" położną Poród za 3 miesiące, ale wolę się wcześniej ubezpieczyć.
Moi znajomi rodzili z p.Agatą. Słyszałaś może o niej?Z. -
Ja rodziłam na wyspiańskiego w lipcu tego roku. Mialam swoją położną. Z ręką na sercu polecam ten szpital. Znieczulenie nawet gdyby wtedy było mozliwe to u mnie było za późno bo przyjechałam do szpitala z 8 cm rozwarcia. Rodziłam na sali rodzinnej z Mężem, ale wydaje mi się że troche iaczej traktowane są pacjetnki które mają położne. Tzn. położna dużo może:P załatwić chociażby miejsce na sali. a nie na korytarzu. jak ja rodziłam w nocy to było 10 porodów więc mozecie sobie wyobrazic. ale ogólnie polecam
-
Witam wszystkie przyszłe i obecne mamusie!
Też biorę pod uwagę najbardziej Wojewódzki. Ale mam pytanie z innej beczki Czy któraś z Was używała olejku do masażu krocza Weledy, albo orientuje się czy w Bielsku gdzieś można dostać?
Z góry dzięki za info i pozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 13:57
MotylaNoga87 -
Cześć jestem tutaj nowa, zdecydowałam się na poród w wojewódzkim.
Mam namiar na dwie położne, ale chciałabym jeszcze numer do tej położnej Alicji bo opinie są o niej naprawdę dobre.
Marti_88 wysłałam Ci zaproszenie do grona przyjaciółek i będę wdzięczna jeżeli podeślesz mi numer Twoje wrażenia z wizyty w szpitalu i rozmowy z położną są naprawdę przekonująceWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 16:15
-
Maciejowa byłam u dr. Biernackiego i wrażenie zrobił na mnie dobre. Zbadał mnie (badanie ginekologiczne + usg dopochwowe i przez brzuch). Przepisał leki. Sam od siebie zapytał o zwolnienie. Zwraca uwagę na suplementację. Raczej słucha niż mówi, ale odpowiada na wszystkie pytania.
Umówiłam się na kolejną wizytę i myślę, że już u niego zostanęZ. -
Honi wrote:Maciejowa byłam u dr. Biernackiego i wrażenie zrobił na mnie dobre. Zbadał mnie (badanie ginekologiczne + usg dopochwowe i przez brzuch). Przepisał leki. Sam od siebie zapytał o zwolnienie. Zwraca uwagę na suplementację. Raczej słucha niż mówi, ale odpowiada na wszystkie pytania.
Umówiłam się na kolejną wizytę i myślę, że już u niego zostanęNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Maciejowa wrote:Super wieści. Ile zaplacilas za wizytę? E którym jesteś tyg, że miałaś robione badanie dopochwowe?
Wizyta 150 zł, miałam badanie ginekologiczne szyjki na fotelu, usg dopochwowe na fotelu (też żeby ocenić szyjkę i chyba łożysko:) i usg przez brzuch na leżance:) Jestem w 26 tc.Z. -
Ania-nowa wrote:Hej, orientuje się któraś gdzie w Bielsku są jakieś sklepy z ciuchami ciazowymi w przystępnej cenie?
Polecam Ci konto na facebooku: http://beskidzkamama.pl/wydarzenie/158/Grupa-sprzeda%C5%BCowa-dla-mam-z-Bielska-Bia%C5%82ej
Tam też mamusie mają do sprzedania swoje ciuszki
Pozdrawiam!MotylaNoga87