Mamusie z Śląska - łączymy się :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agabtm wrote:Kurcze szkoda kamenkaa myślałam, że poznam Cie na żywo
My jedziemy właśnie na ktg do szpitala pani doktor na wizycie zleciła bo młody owiniety pepowina trzeba go skontrolować.
ah cisnienie 147/80 nie chce ryzykowac
lekarz mowil ze jak przebije 150 szpital i bd wczesniejszy porod
leże całymi dniami i mnie juz dupa boli od leżenia ehhhh
jesli bym miała pond 130 to pójdę dam znaćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 19:34
-
bbeczka91 wrote:Witam się, dawno mnie tu nie było. Gratulacje dla świeżo upieczonych mam U nas okazało się, że czekamy na córeczkę- Emilkę. TP 13.09.
Co do porodów- ja staram się nie nastawiać ani na cc, ani na sn. I jedno i drugie niesie za sobą ból, ryzyko powikłań. Widzę po koleżankach i rodzinie, że najgorsze co może być to poród sn wywoływany oksytocyną, albo cc po męczarniach sn.
Korzystajmy ze słonecznej pogody, bo niestety ma iść pogorszenie pogody. Miłego popołudnia
Masz termin porodu w dniu urodzin mojego synkabbeczka91 lubi tę wiadomość
-
bbeczka91 wrote:Witam się, dawno mnie tu nie było. Gratulacje dla świeżo upieczonych mam U nas okazało się, że czekamy na córeczkę- Emilkę. TP 13.09.
Co do porodów- ja staram się nie nastawiać ani na cc, ani na sn. I jedno i drugie niesie za sobą ból, ryzyko powikłań. Widzę po koleżankach i rodzinie, że najgorsze co może być to poród sn wywoływany oksytocyną, albo cc po męczarniach sn.
Korzystajmy ze słonecznej pogody, bo niestety ma iść pogorszenie pogody. Miłego popołudnia
rodzilam Sn i wspominam to mega dobrze wcale nie jest prawdą że to męczarnia serio u mnie poród trwał centralnie mozna powiedziec 3h wiec co sie z tym wiarze kazdy poród jest inny ja jestem za Sn -
paola89 wrote:Kamenkaa jak ciśnienie ?
hej dziekuje że pytasz u mnie ciśnienie nie najlepsze skacze cały czas ruchome czasem dobijam do 150 a czasem max 135 ehhh
dzis mnie caly czas cos kuje w podbrzuszu i sie zastanawiam czemu tak to....
jak na warsztatach podobało Wam sie o dostaliscie pochwalcie sie ... -
mychakruszyna wrote:Opowiadajcie co bylo bo wybrałam jednak urodziny babci;)
Fajnie opowiadała Zawadzka przytaczala różne zachowania dzieci, mówiła też jak zrozumieć te zachowania od strony rodzica itp. Trochę o seksie wspomiala w trakcie ciazy i po.
Dietetyczka tez zwróciła uwagę na dietę ciężarnych ale też ogólnie jakim produktom szczególnie się przyjrzeć , na co uważać i co warto samemu przygotować w domu bez chemii . Reszta nudy .mychakruszyna lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
kamenkaa wrote:]
hej dziekuje że pytasz u mnie ciśnienie nie najlepsze skacze cały czas ruchome czasem dobijam do 150 a czasem max 135 ehhh
dzis mnie caly czas cos kuje w podbrzuszu i sie zastanawiam czemu tak to....
jak na warsztatach podobało Wam sie o dostaliscie pochwalcie sie ...
Biedna , z ciśnieniem to oszalec można jak tak szaleje mam nadzieję ze się unormuje wszystko.
Dawali po smoczku z NUKa , próbkę proszku jelp a na stanowisku gościu dawał kosmetyki przeciw odparzeniomkamenkaa lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
Kurcze ja to jak mówiła Zawadzka to się cały czas śmiałam dawno nikt mnie tak nie rozbawił fajnie mówiła. A dostaliśmy jakieś próbki kremów i innych i smoczek.
Ale była klima włączona i mnie już uszy gardło i głowa boli ;( blech i ten płacz dzieci przez 3 godziny nie dawałam rady...Syn Filip 28 czerwiec