Mamusie z Śląska - łączymy się :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz ja Ci powiem tak żeby miesiąc przed porodem nie mieć żadnej wizyty to dla mnie jest głupie. Idziesz na wizytę tego 15 jak dobrze pamietam ten lekarz też Ci może wystawić skierowanie na dzień porodu. Jeżeli będziesz się dobrze czuła to co będziesz tydzień czasu robić we szpitalu? Skontaktowalambym się jeszcze z lekarzem prowadzącym i zapytała czy jak dobrze się będziesz czuła czy będziesz mogła się stawić w dniu porodu. Bo leżąc ot tak sobie w szpitalu bez sensu i jak dobrze pamiętam masz już 2 dziecko? Tak? To powiedz że nie chcesz dziecka zostawiać na tak długo w przypadku gdybyś rodziła np w 42 tygodniu. To w szpitalu włącznie spedzisz 3 tygodnie...
kamenkaa lubi tę wiadomość
-
jesslin87 - noszzz kurde, a już myślałam że faktycznie pozytyw żarty się Ciebie trzymają
kamenkaa - przede wszystkim spokojnie, masz jeszcze troszkę czasu do tp. Po drugie wydaje mi się to trochę dziwne, że lekarz prowadzący zostawia Cię tak "na pastwę losu". Rozumiem urlop urlopem - każdy go musi mieć, ale powinien przed urlopem pozamykać bieżące sprawy. W tym przypadku to jesteś Ty. Moim zdaniem powinnaś poprosić o skierowanie do szpitala na tp, albo kilka dni po. Bo bez skierowania wcale Cię przyjąć nie muszą. Powiedzą Ci, że masz czekać w domu. No chyba że będą mieli puste łóżka, ale z tego co wiem to latem przychodzi na świat najwięcej dziecijesslin87, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Wiesz kamenkaa ogólnie dziwny Twój ginekolog do kogo Ty chodzisz? Mój jak szedł na urlop to powiedział że mogę do niego dzwonić o każdej porze jakby się coś działo. Ze wtedy w szpitalu który wybrałam a on pracuje to że on zadzwoni i powie że bez skierowania mają mnie przyjąć.
paola89 lubi tę wiadomość
-
Ah dziewczyny mowie Wam maskra tez nie mam na to juz siły
Karolina@ zobacze czy ten nowy ginekolog wypisze mi skierowanie na termin porodu hm sama nie wiem...Zapytam i zobacze potem co zrobic...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 16:29
-
Nadrobiłam wczoraj nie miałam nawet kiedy Was poczytać.
Kamenkaa, a nie możesz umówić sie na wizytę do Twojego gina zaraz po jego powrocie z urlopu?
Jesslin , nabrałam się hehhe . Dałabyś radę , wszystko na świeżo ;p ...
OStatnio znajoma opowiadała , o dziewczynie, która urodziła w styczniu maluszka a w grudniu tego samego roku miała już drugiego ;p to dopiero szał
Mychakruszyna, nie tak dawno ja miałam studniówkę a ten czas tak leci ;p .. cieszmy się ciążą bo ten spokój już nei wróci ;p .. no może za jakieś 20 lat hehemychakruszyna, kamenkaa lubią tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
Jesslin, korzystaj że się tak przytula ;p z tego co się nasłuchałam od innych mamusiek to takie chwile szybko mijają
Koleżanka ma 3 latka w domu i ostatnio jej mówi : nie kocham Cie, a jeszcze jakiś czas temu latał za nią i całował ją po rękach za wszystko co mu dała np. do jedzenia hhihihjesslin87 lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
Kochane poradźcie gdzie znajdę sklep z dużym wyborem wózków? Bo wszędzie są 2 gora 3 firmy a chciałabym i bebetto i adamex i tutek zobaczyć najlepiej bo sama juz nie wiem co wybrać bylam zdecydowana na tutek torero Eco skora biały...ale znalazłam realne zdjęcia a nie producenta i już niekoniecznie mnie zachwyca:/