X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamy z Krakowa
Odpowiedz

Mamy z Krakowa

Oceń ten wątek:
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 20:07

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • APS Ekspertka

Wysłany: 16 lipca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie mamusie z Krakowa, pozwolcie ze sie przylacze. Gratuluje i zazdroszcze Wam tych dalekich tygodni. u mnie dopiero poczatek, ale jestem dobrej mysli.
    chcialabym sie Was doradzic w sprawie usg genetycznego. moja gin polecala doktora Wiechecia, o ktorym pisalyscie, ale do niego sa dopiero terminy na wrzesien, a dla mnie to bedzie za pozno. wiecie moze kto jeszcze jest w tym dobry? w moim osrodku robi je jedna babka ale wczesniej do niej chodzilam i nie uwazam aby byla jakims dobry lekarzem. wolalabym zaplacic wiecej za usg genetyczne ale pojsc do dobrego specjalisty.
    mozecie kogos polecic?

Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
    Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
    Tęsknię za Wami moje Skarby :***
    22.7.16 IUI :(
    Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
    4% prawidłowych plemników
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    APS, a Zarotyński? Też jest polecany.
    Ja nie pomogę szerzej, bo ja robiłam na NFZ na Kopernika :(
    Mój gin też robi USG genetyczne, ma nawet certyfikat, ale do niego też terminy kosmiczne.

APS lubi tę wiadomość

• APS Ekspertka

Wysłany: 16 lipca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova dzieki za polecenie, bede jutro dzwonic na kiedy ma terminy :) masz na mysli gabinet na Rusznikarskiej?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 20:50

• nanu Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam prywatnie w Ultramedice i polecam (to na Piłsudskiego). USG robił dr Łabiak i ponieważ miał pewne wątpliwości co do serduszka synka to dał mi skierowanie na Kopernika do Wiechecia na usg i miałam je robione od ręki (w sobotę byłam na usg, a w poniedziałek na Kopernika mi je zrobiono).

APS lubi tę wiadomość

• APS Ekspertka

Wysłany: 16 lipca 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki za kolejne polecenie :* bede sprawdzac.

• Liskova Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    APS, tak, z tego co wiem to on na Rusznikarskiej przyjmuje.

Dziewczyny, a czy któraś z Was chodzi na fitness brzuszkowy albo aquaerobik?
    Przymierzam się do fitnessu na Józefińskiej, zwłaszcza że zajęcia prowadzi fizjoterapeuta, a to dość istotne :)

Znacie jeszcze jakieś inne miejsca, gdzie honorują benefita? Tylko błagam, zajęcia nie o 11, bo jestem w pracy :D

• Hermiona Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 00:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Koali są też zajęcia dla kobiet w ciązy i dla mam z maluchami. Dla ciążowych jest gimnastyka, pilates i joga. Byłam na razie tylko na pilastesie, ale fajnie i będę chodzić. W przyszłym tygodniu sprawdzam jogę. Multisport uznają.

ijpbo7esx952zvu4.png
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety w Koali kompletnie nie pasuje mi lokalizacja :(

• Matleena Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena, tak, ślubnego zapewne :)

Matleena lubi tę wiadomość

• Matleena Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś

Liskova lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • APS Ekspertka

Wysłany: 23 lipca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny, ja tak szybko jak dolaczylam to odchodze. Serce mojego malucha przestalo bic. jesli slyszalyscie o jakims lekarzu ktory specjalizuje sie w leczeniu kobiet z problemem poronien to prosze dajcie znac, bo to niestety juz moje drugie z rzedu.
    Zycze Wam wszystkim cudownych dzieciakow!

• nanu Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    APS, tak mi przykro :(
    Niestety, nie pomogę doradzić lekarza, bo nigdy nie dotknął mnie ten problem. Ale trzymam kciuki żeby się Wam wreszcie udało!

• Liskova Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    APS, czytałam właśnie w innym wątku bardzo mi przykro :(
    Może zorientuj się odnośnie doktora Wojtysia? Przyjmuje na Placu Szczepańskim w klinice Fertility, pracuje w szpitalu na Kopernika. Ja trafiłam do niego z polecenia, z kompletnie innymi problemami, ale generalnie on się zajmuje leczeniem niepłodności, problemowymi ciążami, baaardzo dużo babeczek w ciąży zawsze było w poczekalni.

Minusem są długie terminy + jak się zapiszesz, to przychodzisz i pani w rejestracji mówi Ci ile będziesz czekać, np. ok. 3 godzin. Więc można sobie iść na miasto, zjeść coś itd., ale trzeba zarezerwować właśnie całe popołudnie.

Niemniej jednak ja byłam z niego zadowolona i on mnie na Kopernika operował.

• Matleena Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 20:08

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • polly_ Znajoma

Wysłany: 31 lipca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

Drogie mamy!

Jestem zeszłoroczną mamusią lipcową choc miałam być sierpniową (swoją drogą nie wiem dlaczego kalendarz bestbelly odlicza moją ciąże po raz kolejny??)

Podczytuję Was czasem i wracają wspomnienia
    :)
    Przez ostatni rok z moją kruszynką zdołałam znależć czas na realizację mojej pasji-fotografii,przejść kilka kursów i pogłębić swą wiedzę. Zdjęcia robię od kilkunastu lat,a teraz chciałabym spróbować swoich sił w fotografii noworodkowej.
    Sama jestem mamą 2 dziewczynek,wiem jak się obchodzic z maleńkim dzieckiem :)

Jeśli są tu mamy, które byłby zainteresowane bezpłatną sesją swojego maluszka w zamian za możliwość publikacji zdjęć w moim portfolio to proszę o kontakt na priv
    Sesję taką najlepiej zrobic gdy maluszek ma 3-12 dni,więc po porodzie nie ma wiele czasu do namysłu!, najlepiej zdecydować sie będąc jeszcze w ciąży.
    Najbliższy termin na darmową sesję to 5 lub 7 sierpień godź 8.30, sesja taka trwa ok 3 godź z przerwami na karmienie i przewijanie maluszka :)

Sesja odbyłaby się w moim mieszkaniu w Krakowie

Pozdrawiam Was serdecznie!

nadia199191 lubi tę wiadomość

• nadia199191 Przyjaciółka

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polly_ wrote:
    Drogie mamy!

Jestem zeszłoroczną mamusią lipcową choc miałam być sierpniową (swoją drogą nie wiem dlaczego kalendarz bestbelly odlicza moją ciąże po raz kolejny??)

Podczytuję Was czasem i wracają wspomnienia
    Przez ostatni rok z moją kruszynką zdołałam znależć czas na realizację mojej pasji-fotografii,przejść kilka kursów i pogłębić swą wiedzę. Zdjęcia robię od kilkunastu lat,a teraz chciałabym spróbować swoich sił w fotografii noworodkowej.
    Sama jestem mamą 2 dziewczynek,wiem jak się obchodzic z maleńkim dzieckiem :)

Jeśli są tu mamy, które byłby zainteresowane bezpłatną sesją swojego maluszka w zamian za możliwość publikacji zdjęć w moim portfolio to proszę o kontakt na priv
    Sesję taką najlepiej zrobic gdy maluszek ma 3-12 dni,więc po porodzie nie ma wiele czasu do namysłu!, najlepiej zdecydować sie będąc jeszcze w ciąży.
    Najbliższy termin na darmową sesję to 5 lub 7 sierpień godź 8.30, sesja taka trwa ok 3 godź z przerwami na karmienie i przewijanie maluszka :)

Sesja odbyłaby się w moim mieszkaniu w Krakowie

Pozdrawiam Was serdecznie!

Hej :) jestm zainteresowana sesją w terminie 5.08. Porszę o szczegóły na priv ([email protected])

❤️ 👧
    ❤️ 👧
    💙 👦
    💙 👦
  • under_the_snow Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A we wrzesniu bezplatna sesja bedzie aktualna rowniez? Jesli tak, to chetnie bym mojej nienarodzonej jeszcze coreczce taka wykonala ([email protected])

matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
    Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
    syy2cwa15lizurwm.png

• polly_ Znajoma

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadia199191 wrote:
    Hej :) jestm zainteresowana sesją w terminie 5.08. Porszę o szczegóły na priv ([email protected])

napisze jutro maila :)

‹‹ 3 4 5 6 7 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ