Mamy z Krakowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkie mamusie z Krakowa, pozwolcie ze sie przylacze. Gratuluje i zazdroszcze Wam tych dalekich tygodni. u mnie dopiero poczatek, ale jestem dobrej mysli.
chcialabym sie Was doradzic w sprawie usg genetycznego. moja gin polecala doktora Wiechecia, o ktorym pisalyscie, ale do niego sa dopiero terminy na wrzesien, a dla mnie to bedzie za pozno. wiecie moze kto jeszcze jest w tym dobry? w moim osrodku robi je jedna babka ale wczesniej do niej chodzilam i nie uwazam aby byla jakims dobry lekarzem. wolalabym zaplacic wiecej za usg genetyczne ale pojsc do dobrego specjalisty.
mozecie kogos polecic?Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
Liskova dzieki za polecenie, bede jutro dzwonic na kiedy ma terminy
masz na mysli gabinet na Rusznikarskiej?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 20:50
Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
22.7.16 IUI
Ja robiłam prywatnie w Ultramedice i polecam (to na Piłsudskiego). USG robił dr Łabiak i ponieważ miał pewne wątpliwości co do serduszka synka to dał mi skierowanie na Kopernika do Wiechecia na usg i miałam je robione od ręki (w sobotę byłam na usg, a w poniedziałek na Kopernika mi je zrobiono).
APS lubi tę wiadomość
-
APS, tak, z tego co wiem to on na Rusznikarskiej przyjmuje.
Dziewczyny, a czy któraś z Was chodzi na fitness brzuszkowy albo aquaerobik?
Przymierzam się do fitnessu na Józefińskiej, zwłaszcza że zajęcia prowadzi fizjoterapeuta, a to dość istotne
Znacie jeszcze jakieś inne miejsca, gdzie honorują benefita? Tylko błagam, zajęcia nie o 11, bo jestem w pracy -
Czesc Dziewczyny, ja tak szybko jak dolaczylam to odchodze. Serce mojego malucha przestalo bic. jesli slyszalyscie o jakims lekarzu ktory specjalizuje sie w leczeniu kobiet z problemem poronien to prosze dajcie znac, bo to niestety juz moje drugie z rzedu.
Zycze Wam wszystkim cudownych dzieciakow!Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
22.7.16 IUI
APS, czytałam właśnie w innym wątku bardzo mi przykro
Może zorientuj się odnośnie doktora Wojtysia? Przyjmuje na Placu Szczepańskim w klinice Fertility, pracuje w szpitalu na Kopernika. Ja trafiłam do niego z polecenia, z kompletnie innymi problemami, ale generalnie on się zajmuje leczeniem niepłodności, problemowymi ciążami, baaardzo dużo babeczek w ciąży zawsze było w poczekalni.
Minusem są długie terminy + jak się zapiszesz, to przychodzisz i pani w rejestracji mówi Ci ile będziesz czekać, np. ok. 3 godzin. Więc można sobie iść na miasto, zjeść coś itd., ale trzeba zarezerwować właśnie całe popołudnie.
Niemniej jednak ja byłam z niego zadowolona i on mnie na Kopernika operował. -
Drogie mamy!
Jestem zeszłoroczną mamusią lipcową choc miałam być sierpniową (swoją drogą nie wiem dlaczego kalendarz bestbelly odlicza moją ciąże po raz kolejny??)
Podczytuję Was czasem i wracają wspomnienia
Przez ostatni rok z moją kruszynką zdołałam znależć czas na realizację mojej pasji-fotografii,przejść kilka kursów i pogłębić swą wiedzę. Zdjęcia robię od kilkunastu lat,a teraz chciałabym spróbować swoich sił w fotografii noworodkowej.
Sama jestem mamą 2 dziewczynek,wiem jak się obchodzic z maleńkim dzieckiem
Jeśli są tu mamy, które byłby zainteresowane bezpłatną sesją swojego maluszka w zamian za możliwość publikacji zdjęć w moim portfolio to proszę o kontakt na priv
Sesję taką najlepiej zrobic gdy maluszek ma 3-12 dni,więc po porodzie nie ma wiele czasu do namysłu!, najlepiej zdecydować sie będąc jeszcze w ciąży.
Najbliższy termin na darmową sesję to 5 lub 7 sierpień godź 8.30, sesja taka trwa ok 3 godź z przerwami na karmienie i przewijanie maluszka
Sesja odbyłaby się w moim mieszkaniu w Krakowie
Pozdrawiam Was serdecznie!
nadia199191 lubi tę wiadomość
-
polly_ wrote:Drogie mamy!
Jestem zeszłoroczną mamusią lipcową choc miałam być sierpniową (swoją drogą nie wiem dlaczego kalendarz bestbelly odlicza moją ciąże po raz kolejny??)
Podczytuję Was czasem i wracają wspomnienia
Przez ostatni rok z moją kruszynką zdołałam znależć czas na realizację mojej pasji-fotografii,przejść kilka kursów i pogłębić swą wiedzę. Zdjęcia robię od kilkunastu lat,a teraz chciałabym spróbować swoich sił w fotografii noworodkowej.
Sama jestem mamą 2 dziewczynek,wiem jak się obchodzic z maleńkim dzieckiem
Jeśli są tu mamy, które byłby zainteresowane bezpłatną sesją swojego maluszka w zamian za możliwość publikacji zdjęć w moim portfolio to proszę o kontakt na priv
Sesję taką najlepiej zrobic gdy maluszek ma 3-12 dni,więc po porodzie nie ma wiele czasu do namysłu!, najlepiej zdecydować sie będąc jeszcze w ciąży.
Najbliższy termin na darmową sesję to 5 lub 7 sierpień godź 8.30, sesja taka trwa ok 3 godź z przerwami na karmienie i przewijanie maluszka
Sesja odbyłaby się w moim mieszkaniu w Krakowie
Pozdrawiam Was serdecznie!
Hejjestm zainteresowana sesją w terminie 5.08. Porszę o szczegóły na priv ([email protected])
-
A we wrzesniu bezplatna sesja bedzie aktualna rowniez? Jesli tak, to chetnie bym mojej nienarodzonej jeszcze coreczce taka wykonala ([email protected])matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
nadia199191 wrote:Hej
jestm zainteresowana sesją w terminie 5.08. Porszę o szczegóły na priv ([email protected])
napisze jutro maila