Mamy z Krakowa
-
WIADOMOŚĆ
-
under_the_snow wrote:A we wrzesniu bezplatna sesja bedzie aktualna rowniez? Jesli tak, to chetnie bym mojej nienarodzonej jeszcze coreczce taka wykonala ([email protected])
trudno mi powiedziec,co bedzie we wrzesniuale jesli bedzie aktualne to bede informować
under_the_snow lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a czy któras z Was będzie rodzić w Rydygierze albo na Kopernika?
mogłabym zrobić minireportaż z pierwszych dni z kruszynką
Gdyby ktoś był zainteresowany to piszcie tu albo na [email protected]
wiem że mnie teraz jest żal ze nie mam ładnych zdjęć ze szpitala, tylko takie komórką robione bez ładu i składu...naprawde załuje ze nie mam fajnej pamiątki, ale sama nie pomyślałam o tym, wiadomo jak to jest po porodzie..człowiek nie ogarnia rzeczywistości -
Liskova wrote:APS, tak, z tego co wiem to on na Rusznikarskiej przyjmuje.
Dziewczyny, a czy któraś z Was chodzi na fitness brzuszkowy albo aquaerobik?
Przymierzam się do fitnessu na Józefińskiej, zwłaszcza że zajęcia prowadzi fizjoterapeuta, a to dość istotne
Znacie jeszcze jakieś inne miejsca, gdzie honorują benefita? Tylko błagam, zajęcia nie o 11, bo jestem w pracy
Ja chodzę na Józefińską. Zajęcia są różne... Od badzo fajnych po mega nudne. To zalezy od prowadzącej, ale po wakacjach wraca kobitka która na stałe je prowadzi więc mam nadzieję że będzie lepiej
W przyszłym tygodniu idę sprawdzić zajęcia w Lemon Fitness. -
mysz85 wrote:Cześć dziewczyny! Kojarzycie może jakieś zajęcia z gimnastyki dla przyszłych mam w okolicach Bieżanowa/Płaszowa/Wieliczki? Nie mogę nic znaleźć, a nie chcę jeździć do centrum miasta.
-
Zgredka, a rodziłaś SN czy CC? Bo trochę też staram się zorientować o Koperniku, bo jeśli mnie dopadnie CC, to zapewne właśnie tam.
Ja za to mam świeżą opinię od znajomej, która rodziła w Rydygierze i jest zachwycona, bardzo poleca, mówi że było bardzo dobrze. -
Hejka, dolaczam do watku
Nie wiem czy będę rodzic w Krakowie, bo mam tam 60km ale jak będzie czas żeby dojechać to raczej tak - rozważam ujastek albo Siemiradzkiego. ale powiedzcie mi czy można tak spoza miasta przyjechać? np. jak przyjdzie dzień porodu albo cos się zacznie dziac wcześniej?
i drugie moje pytanie, bo wywnioskowałam z poprzednich wypowiedzi ze w którym szpitalu jest możliwość pojedynczej sali porodowej i poporodowej? slyszalam kiedyś ze gdzie może spac tez maz - czy macie na ten temat jakies info przede wszystkim gdzie i jaka cena?