Mamy z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ciężko powiedzieć po płci. Mamy aktualna wagę 4540g czyli brakuje 10g do porodu. Szew ściągnięty, faktycznie nie bolało
PLPaulina, tym_janek, Loczek2018 lubią tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualnyMoja miala byc bardzo duza.
Gdzies 35-36tc - to Marty Igorek i moja Hania wazyli podobnie..
Ale chyba lekarzy zabawa z insuliną, jakieś zmiany. I przestała tak się tuczyc.
I tak urodzila sie większa ode mnie i męża.
Po urodzeniu jej waga nas martwiła. Biedulka nie dała znac, ze cycki puste. I tak sobie ssała glodniutka.
Wiec nadrabiamy straconą wagę.
Najedzona Hania to i krzyk piękny ma ! HeheMarta..a lubi tę wiadomość
-
Ile czasu lecą te odpady poporodowe? Już mnie tak wkurzaja podpaski, jeszcze jest ciepło więc się poce i mam wrażenie że się do mnie kleją. Od paru lat używałam tamponow i tak mnie teraz wkurzaja że szok... A sączy się jakby chciało a nie mogło.. Taki lichy okres tygodniowy już.
Edit.
A tak w ogóle to dzisiaj spotkałam dawnych znajomych że studiów w pepco bo poszliśmy spacerkiem dokupić pieluch tetrowych i body z krótkim rękawem i pogratulowali mi ciąży pytają jak się czujemy, ale mieli miny jak powiedziałam że ja dobrze a małe tygodniowe my jeździ z tatą na dworze ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 11:51
6cs: 08.2018 - synek
-
nick nieaktualny
-
Większość ludzi jest przokonana, że w dniu porodu brzuszek magicznie znika i jest płaski jak przed ciążą. Mojej koleżance jak przyszła na wesele z córeczką 2-tygodniową w wózku to już znaleźli się tacy co gratulowali drugiego, bo widzą, że w drodze👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Przeczytałam że 4-5 tygodni to trwa... masakra
No ja mam brzuch nadal z hmm.. 4-5 miesiąca? Z dnia ja dzień jest mniejszy no ale jednak ale widzę już boki blizny od cc no i własne krocze, tylko boję się depilowac tam ;p6cs: 08.2018 - synek
-
nick nieaktualny
-
U mnie w sumie pociążowy brzuszek szybko zniknął. Gdzieś do 6ciu tyg po porodzie było coś tam widać. Teraz jest płaski został tylko nadmiar skóry. No i niestety po porodzie wyszły mi dostępy na brzuchu i udach mimo, że cała ciąże bardzo o to dbalam. Po ciąży też smarowalam ale niewiele to dało. Musiałam to zaakceptować.29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Młode - przyszłe mamusie prowadzę rekrutacje do zespołu. Fajna praca, niezobowiazująca idealna dla mam siedziedzących w domu. Możecie sobie dorobić czekając na dzieciaczki. Chętne niech napiszą kilka słów o sobie na priv.Alicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
nick nieaktualny