Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Melisandra wrote:Oj, nie chciałam absolutnie Cię zdenerwować wynikami. Tak, jak piszą dziewczyny nie każdy lekarz przejmuje się prpgesteronem. Ja akurat mam z nim problemy już sprzed ciąży, wiec mam go ciągle monitorować, jestem ciągle na luteinie. Nic się nie martw, a w razie obaw zadzwoń do swojego lekarza i zapytaj jak to jest . Mam jutro wizytę, wiec napisze Ci potem ci i jak
Moja Pani doktor jest na urlopie, postaram się jutro do niej dodzwonić, a Tobie będę bardzo wdzięczna jeśli napiszesz po swojej wizycie jak to jest. -
Dariaa^ wrote:Moja Pani doktor jest na urlopie, postaram się jutro do niej dodzwonić, a Tobie będę bardzo wdzięczna jeśli napiszesz po swojej wizycie jak to jest.
Zapomniałam. Jeśli laboratorium mrozi próbkę, to progesteron wyjdzie zaniżony (ostatnio to przerabiałam i niepotrzebnie się stresowałam)
Dariaa^ lubi tę wiadomość
-
Kinga. wrote:Zapomniałam. Jeśli laboratorium mrozi próbkę, to progesteron wyjdzie zaniżony (ostatnio to przerabiałam i niepotrzebnie się stresowałam)
Dziękuję za informację. Badanie wykonywała mi moja szwagierka, zaraz zadzwonię i dopytam jak to jest u nich w laboratorium. -
Hejka Ja już po wizycie. Jest serduszko mimo że wg OM 5 tyg 4 dni. Wg usg równo 6 tyg. Za 2 tyg wizyta kontrolna. Wtedy będę mieć kartę ciąży. Lepiej dmuchać na zimne po tym plamieniu. Mam do zrobienia komplet badań. To jest najlepszy urodzinowy prezent.
olka89, LonaW, Natka94, Indiana_dzika, Marietta, Dreamy_Girl lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Jutro wizyta u lekarza-usg i pewnie do Was dołącze jak będe znała termin porodu ...
Według lekarza w przychodni u którego byłam kilka dni temu stwierdził,że jestem w 10 tygodniu ciąży a poszłam do niego bo okres mi zanikł i myślałam ze tak mam po ostatniej cesarce miesiączki nieregularne, a tu ciąża
Jestem w szoku nie mogę się odnaleźć , jednocześnie cieszę się ale też boję bo wyniki mam ...słabe...
Aby wytrwać do jutra ..Marietta lubi tę wiadomość
-
Marcoweczki ja mam w sobie 3cm Bobo ma głowę ręce i nogi udało się nawet pierwsze zdjęcie profilowe serducho w rytmie czacza bije. Byłam z mężem był pod wrażeniem. Za 2 tyg mam takie szczegółowe usg już nie mogę się doczekać. Cudowny dzień życzę Wam takich samych
Madżka89, emi87, LonaW, Zgredek 12, PatSim, Lilcia, Dreamy_Girl lubią tę wiadomość
2014- ciąża pozamaciczna Hiperprolaktynemia-> Dostinex
02.03.2018 Igusia na świecie (3cs)
08.2020 misja rodzeństwo ( 2021zaś.
02.01.22- II --> rośnij
-
Syskab wrote:Witam mamusie mam pytanie,z wyniku bhcg wynika ze jestem 4-5tyg.A z obliczeń kiedy miałam ostatnią miesiaczke ze 6,czy to jest możliwe?
Oczywiście, przecież gdy dochodzi do zapłodnienia to wg miesiączki jesteś już w trzecim tygodniu ciąży -
nick nieaktualnymoodliszka wrote:No i mnie dopadły mdłości. Jeść źle, a pusty żołądek jeszcze gorsze zło. Jak żyć pytam
ale pamiętam, że przy synku też mniej więcej w tym tygodniu zaczęły się mdłości. Z tym, że wtedy byłam już na L4, a tu teraz do pracy trzeba zasuwać.
Ja sie w pierwszej ciazy czulam lepiej noz jak nie bylam w ciazy a teraz absolutna katastrofa. Gdybym mogla to najchetniej bym spala caly dzien. Ale ze Tyli potrzebuje kompana dp zabawy to nie ma opcji -
nick nieaktualnyA propo badan hormonu to dopiero zapytam sie 15go jak pojde na spotkanie z ginekologiem bo GP przeslal je bezposrednio do niego a ja zadnej info nie dostalam.
Wg wyliczen jestesmy w 8mym tygodniu:)
Milego dzionka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 08:39
-
Hej 3mam kciuki za dzisiejsze wizyty pochwalcie sie zdj usg jak uda wam sie takie dostać
Kobietki czy uzywacie tego wykresu wagi? Bo ja zamiast byc w tym obszarze fioletu jestem pod caly czas mam ta sama wage qacha sie o kilo i niewiem czy to normalne ze nie tyje w ciazy w poprzedniej tylam od poczatku waga rosla -
A ja mam mega dola
Bylam na wizycie, wedlug om 6+3, wedlug wielkosci pecherzyka na usg 6+4, owu na pewno mialam w 14 dniu, a nie widać zarodka. Jest tylko pecherzyk o wymiarach 20,4 mm i cialo zoltkowe. 8 dni temu na usg tez juz bylo cialko i mowil ze kwestia ok 2 dni jak bedzie zarodek. Niby lekarz uspokajal ze najwazniejsze ze pecherzyk ma dobry wymiar i jest cialko ale strasznie sie martwie ze po 8 dniach nadal nie widac tym bardziej ze jestem pewna wieku ciąży zrobilam dzis bete, powtorze za 2 dni. Ktos byl w podobnej sytuacji ze przy tak dużym pecherzyku nie bylo zarodka? Myslicie ma mam realne szanse?