Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka94 wrote:My szukamy imienia, którego nie było jeszcze w rodzinie. Rodzinka spora, cieżko coś wybrać. Dla chłopczyka jest Jeremiasz, a dla dziewczynki Bianka
-
nick nieaktualny
-
Ja mam 2 cory wiec dobrzeby bylo gdyby byl chlopiec. I tak w sumie podejrzewam. W dwoch poprzednich nie mialam mdlosci i byla ostra faza na pomarancze mandarynki i inne cytrusy, w kazdej formie. Teraz mam po tym mdlosci za to kroluje sok jablkowy. Co dziennie nusi byc karton soku dla mnie. I bardziej ide w strone slodkokwasnych rzeczy. Dla chlopca mamy Natan a dziewczynka Alicja
-
Ja mam na imię Bianka i nie jestem walnięta
haha
Też frytki mi się marzą ciągle. Masakra.
80 kg będę pod koniec ciąży ważyć. Ostatnio zeżarłam taką wielką porcję belgijskich z majonezem ....
Od słodkiego też mnie odrzuca. Praktycznie nie jem. Ale też myślę, że to nie ma niczego wspólnego z płciąNatka94, KasiaMarysiaaa, Marietta lubią tę wiadomość
-
Kasia.ke1 wrote:No widzicie i jak my nauczycielki w przedszkolu mamy tam pracować w ciąży? No nie da się
Ja nawet nie jestem nauczycielka pracuje w biurze gdzie jest na full klimatyzacja co momentami bywa dla mojego gardła zabójcze:( dodatkowo mam w domu przedszkolaka:) przynosi wszystko:)
Zwolnienie B chyba tylko ginekolog, i podobnie myśle ze 3 dni różnicy mogą być.
Ja wczoraj tez byłam u ginekologa bo bolały mnie plecy uda i bodra i od razu strach w oczach:( ale wszystko jest Ok i kazała mi iść na zwolnienie i odpoczywać bo jestem zmęczona i zapracowana:( ale z racji, ze w pracy nie powiedziałam jeszcze chce dopeiro po 10 września powiedzieć nie chciałam zwolnienia l4. Dlatego od internisty wzięłam do końca tygodnia:)
Pracować chciałabym do grudnia ale jie widzę tego na ten moment jednak:):p
Ela27 -
U nas będzie albo Anastazja (moj M jest Rosjaninem, wiec skojarzenia wschodnioslowianskie uzasadnione), albo Maksymilian. Mieszkamy w DE, ja wybieram dla chlopca, i chcialabym wybrac imie pasujace i w PL i w Niemczech.A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
widzę, że się dziś rozkrecilyscie z imionami! u nas jest jeszcze większy problem, bo mój mąż nie jest Polakiem i znalezienie kompromisu dla dwóch języków jest bardzo trudne. dla dziewczynki mamy 4/5 typów, ale z chłopcem jest tragedia. to samo było w poprzedniej ciąży, znalezienie imienia dla mojego synka to była bardzo trudna sprawa! znaleźliśmy kompromis i jest Leo, ale jak tu drugiego chłopaka nazwać - pojęcia nie mamy.
-
Ella27 też chciałam pracować do grudnia, też pracuję w biurze.
Ciocia która pracuje w Zusie powiedziała mi że mam iść szybciej na zwolnienie, u nich wszystkie robią do max 3 miesiąca, mało która do 4...
Powiedziała mi że nie wysiedzę 8 godzin przed komputerem bo mi kręgosłup wysiądzieStarania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
dandelion wrote:widzę, że się dziś rozkrecilyscie z imionami! u nas jest jeszcze większy problem, bo mój mąż nie jest Polakiem i znalezienie kompromisu dla dwóch języków jest bardzo trudne. dla dziewczynki mamy 4/5 typów, ale z chłopcem jest tragedia. to samo było w poprzedniej ciąży, znalezienie imienia dla mojego synka to była bardzo trudna sprawa! znaleźliśmy kompromis i jest Leo, ale jak tu drugiego chłopaka nazwać - pojęcia nie mamy.
moi znajomi mają też dwu narodowe małżeństwo i nazwali swojego pierwszego syna Oskar, drugiego Konstanty (Kostek). Córka jest Lea
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Gos77 wrote:moi znajomi mają też dwu narodowe małżeństwo i nazwali swojego pierwszego syna Oskar, drugiego Konstanty (Kostek). Córka jest Lea
Kostek bardzo fajne ! dzięki za sugestię ja się skłaniam w kierunku Bruno, muszę jeszcze tylko męża przekonać -
dandelion wrote:Kostek bardzo fajne ! dzięki za sugestię ja się skłaniam w kierunku Bruno, muszę jeszcze tylko męża przekonać
Oooo, Bruno też ślicznie
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane