Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No i mam złe wieści opuszczam marcowki właśnie wracam z usg pęcherzyk powiększył się z 1 cm na 1,5 cm jest ciałko żółte ale zarodka brak ;(
Ciężko mi na sercu i strasznie szkoda mi synka który jednak nie będzie miał rodzenstwaDawidek 6/7 TC (*)08.2017
Wojtuś 9 TC 10.2019
Synuś 28.01.2010 nasz Skarbek
4 lata starań walczymy dalej....
1 IVF Punkcja 04.01.2019 jeden zarodek zero śnieżynek
Transfer 07.01.2018 niestety klapa;( -
Nie wiem teraz co robić lekarz dał mi dwie opcje albo czekam na samooczyszczenie albo dostanę lekiDawidek 6/7 TC (*)08.2017
Wojtuś 9 TC 10.2019
Synuś 28.01.2010 nasz Skarbek
4 lata starań walczymy dalej....
1 IVF Punkcja 04.01.2019 jeden zarodek zero śnieżynek
Transfer 07.01.2018 niestety klapa;( -
Alayna bardzo mi przykro, ja jestem w identycznej sytuacji, ciąża zatrzymała się dokładne tak samo jak Twoja.. Od czwartku czekam na poronienie samoistne.. Trzymaj się!26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
30.12.2024 wizyta
-
Alayna wrote:No i mam złe wieści opuszczam marcowki właśnie wracam z usg pęcherzyk powiększył się z 1 cm na 1,5 cm jest ciałko żółte ale zarodka brak ;(
Ciężko mi na sercu i strasznie szkoda mi synka który jednak nie będzie miał rodzenstwa -
Bardzo współczuje. Zastanawia mnie, że wcześniej widzieli zarodek a teraz nie ma. No i rzadko jest puste jajo z pęcherzykiem żółtkowym. Ja niestety w obu przypadkach moich miałam zabiegi. Przy mocno zamkniętej szyjce.
Trzymaj się mocno :*06.01.2010 - syn Artur
08.2013 - [*] 8t
08.2016 - [*] 9t
06.03.2018 - syn Marek -
Ja tak ja Kazio14 też mam dzisiaj prenatalne, dopiero na 17.40 ale proszę trzymajcie kciuki Jedno pytanko (naprawdę nie pamiętam ), to USG robi się już przez brzuszek?06.01.2010 - syn Artur
08.2013 - [*] 8t
08.2016 - [*] 9t
06.03.2018 - syn Marek -
Alayna i MartaBS bardzo Wam współczuję. Życzę szybkiego zafasolkowania i powrotu na forum:)
U mnie dzidziulek w 7t1d wg usg miał 0,99cm. Na następnym usg już przyspieszył o 3 dni. Jak lekarz mówi że jest w porządku to tej myśli musimy się trzymać a na marginesie każda z Nas jest inna:)
Dziewczyny co sądzicie o teorii że jak jest stosunek przed owulacją to jest dziewczynka a w dniu owulacji to chłopak? Czy którejś się to sprawdziło? Już nie mogę się doczekać poznania płci. Są jakieś sprawdzone sposoby oprócz usg? Ja prawd8podobnie dowiem się dopiero 12.09. Tyle czekania.... -
ilonqa30 wrote:Alayna i MartaBS bardzo Wam współczuję. Życzę szybkiego zafasolkowania i powrotu na forum:)
U mnie dzidziulek w 7t1d wg usg miał 0,99cm. Na następnym usg już przyspieszył o 3 dni. Jak lekarz mówi że jest w porządku to tej myśli musimy się trzymać a na marginesie każda z Nas jest inna:)
Dziewczyny co sądzicie o teorii że jak jest stosunek przed owulacją to jest dziewczynka a w dniu owulacji to chłopak? Czy którejś się to sprawdziło? Już nie mogę się doczekać poznania płci. Są jakieś sprawdzone sposoby oprócz usg? Ja prawd8podobnie dowiem się dopiero 12.09. Tyle czekania.... -
ilonqa30 wrote:Alayna i MartaBS bardzo Wam współczuję. Życzę szybkiego zafasolkowania i powrotu na forum:)
Dziewczyny co sądzicie o teorii że jak jest stosunek przed owulacją to jest dziewczynka a w dniu owulacji to chłopak? Czy którejś się to sprawdziło? Już nie mogę się doczekać poznania płci. Są jakieś sprawdzone sposoby oprócz usg? Ja prawd8podobnie dowiem się dopiero 12.09. Tyle czekania....
Sorki ze się wtracam ale czasem Was podczytuje. U mnie przy drugiej ciąży się sprawdziło. Seks na 4 i 3 dni przed owulacja i jest dziewczynka zaplanowana . Poza tym od początku wysokie tętno ponad 170 co też podobno świadczy o dziewczynce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2017, 08:42
-
nick nieaktualnyKasia.ke1 wrote:Ja tak ja Kazio14 też mam dzisiaj prenatalne, dopiero na 17.40 ale proszę trzymajcie kciuki Jedno pytanko (naprawdę nie pamiętam ), to USG robi się już przez brzuszek?
Ja miałam przez brzuch, ale Mały uparciuch nie chciał dac się pomierzyc, więc spróbował na chwileczkę dopochwowo, ale powiedział, że za wysoka ciąża już ( byłam 12t1d ). Finalnie po wypiciu gorącej czekolady, Dzidziuś się rozruszal i dal zmierzyć przez brzuch -
befra wrote:Sorki ze się wtracam ale czasem Was podczytuje. U mnie przy drugiej ciąży się sprawdziło. Seks na 4 i 3 dni przed owulacja i jest dziewczynka zaplanowana . Poza tym od początku wysokie tętno ponad 170 co też podobno świadczy o dziewczynce.
U mnie seks 2 dni przed owulacją i też pomyślałam że będzie dziewczynka ale tętno niższe bo ostatnio 164 więc już sama nie wiem. -
Alayna wrote:Nie wiem teraz co robić lekarz dał mi dwie opcje albo czekam na samooczyszczenie albo dostanę leki
Poczekaj trochę, bo leki mogą nie pomoc i będziesz miała zabieg.. Ja poczekalam przy pierwszej ciąży, po 10 dniach wydalilam większość, a dwa dni później poszłam do szpitala z bólami brzucha i tam przez dwa dni dostawałam tabletki i wyczyscilam się do końca..w sumie jako jedyna z sali, bo reszta miała zabieg,głównie dziewczyny, które od razu przyszły..
To zawsze jest trudne,ale trzymaj się:-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2017, 09:11
-
nick nieaktualnyilonqa30 wrote:Alayna i MartaBS bardzo Wam współczuję. Życzę szybkiego zafasolkowania i powrotu na forum:)
Dziewczyny co sądzicie o teorii że jak jest stosunek przed owulacją to jest dziewczynka a w dniu owulacji to chłopak? Czy którejś się to sprawdziło? Już nie mogę się doczekać poznania płci. Są jakieś sprawdzone sposoby oprócz usg? Ja prawd8podobnie dowiem się dopiero 12.09. Tyle czekania....
Hahaha a jak ktoś w okolicy owulacji i po każdego dnia? Też słyszałam o tym wysokim tętnie, że dziewczynki. Mój lekarz mi mówił, że jak dzisiaj będzie dobra pozycja to mi powie. Max za dwa tyg. Ale i tak mu nie wierze na tym etapie. Mam wrażenie, że dzisiaj powie mi, że dziewczyna, a ja czuje, że to chłopak.
Ja dzisiaj mam prenatalne i też mnie męczy czy przez brzuch bo bardzo chcę męża zabrać.