Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja idę na wizytę jutro o szalonej 20.00 godzinie, a wcześniej czeka mnie sporo stresu bo mam rano egzamin na stopień awansu zawodowego
Powodzonka dla wszystkichElizanka lubi tę wiadomość
06.01.2010 - syn Artur
08.2013 - [*] 8t
08.2016 - [*] 9t
06.03.2018 - syn Marek -
kascok wrote:A ja mam wyniki badań, morfologia super, glukoza i TSH w normie, beta 1200 jedynie w moczu sporo bakterii i śluzu, więc pewno jakaś infekcja Ale najbardziej się cieszę, ze bETA sporo przyrosła
Mi ginekolog radziła żeby przed każdym pobraniem próbki się podmyc i osłonic wejście do pochwy np papierem toaletowym wtedy wyniki nie będą tak zafalszowane.Jastin13 lubi tę wiadomość
-
Natka94 wrote:Ja dziś jadę do rodzinnego miasta, dziś wieczorem (jak zdążę) będę mieć USG, albo jutro rano. Martwię się, bo to ponad 7 tydzień, a tydzień temu nawet zarodka nie było
Nawet nie myślę, co będzie jak okaże się że jest pusto.
Ja też się martwię od wczoraj co będzie jak pójdę do ginekologa i mi powie że jest pusto. -
nick nieaktualnyJastin13 wrote:Witam wszystkie
Melduje się na 11.03.
W moje 25 urodziny
Ja dzisiaj wizyta, strasznie się stresuje. Jeszcze to dopiero o 16:15, nie śpię od 6, nie wiem jak wytrzymam. Ja to się booję wszystkiego, że pozamaciczna, że puste jajo, że nie będzie serduszka. Ale zaraz po tym nachodzi mnie jakiś spokój, że musi być dobrze. Czekaliśmy dwa lata na ten cud, to był ostatni cykl po którym już mieliśmy się poddać.Jastin13 lubi tę wiadomość
-
PatSim wrote:W moje 25 urodziny
Ja dzisiaj wizyta, strasznie się stresuje. Jeszcze to dopiero o 16:15, nie śpię od 6, nie wiem jak wytrzymam. Ja to się booję wszystkiego, że pozamaciczna, że puste jajo, że nie będzie serduszka. Ale zaraz po tym nachodzi mnie jakiś spokój, że musi być dobrze. Czekaliśmy dwa lata na ten cud, to był ostatni cykl po którym już mieliśmy się poddać.
Wszystkiego co najleprze. Nie stesuj sie. Wszystko bedzie dobrze i dostaniesz super prezent urodzinowy w postaci bardzo dobrych wiesci. -
Ja dzisiaj wizyta, strasznie się stresuje. Jeszcze to dopiero o 16:15, nie śpię od 6, nie wiem jak wytrzymam. Ja to się booję wszystkiego, że pozamaciczna, że puste jajo, że nie będzie serduszka. Ale zaraz po tym nachodzi mnie jakiś spokój, że musi być dobrze. Czekaliśmy dwa lata na ten cud, to był ostatni cykl po którym już mieliśmy się poddać.
Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki Aby wszystko się udało -
nick nieaktualny
-
Młodziutka jesteś to nie ma co panikowac. Ja mojej pierwszej dziecko urodziłam tuż przed 30 urodzinami. Staraliśmy się o Maje 16 miesiecy a teraz pierwszy cykl i już. Wiedziałam że tak będzie. No ale miałam lajtowe podejście bo już jedno dziecko mam więc myślałam sobie co Bóg da. Jak będzie to będzie no i udało się tak szybko ku naszemu zaskoczeniu. My tu na urlopie ja czekam na okres a wiecie jak to z okresem na urlopie i się okazało że są dwie kreski na teście. Pierwszy jak zrobiłam to dopiero po kilku godzinach było widać kreskę a drugi był następnego dnia rano to od razu wyszło.Jastin13 lubi tę wiadomość
-
KolorowyBalonik wrote:Marietta widzę, że wszystko ogarniasz, sprytna dziewczyna z Ciebie
Super mieć taką moderatorkę wątku.
A dziękuję jak zauważyć można - ogarniam po 21, albo w momencie chwilowej drzemki bąka w południe Także wbijam tu na moment, dopisuje kolejne, co zdały test pozytywnie i to tyle ograniania tak naprawdę )
Jastin13 wrote:Witam wszystkie
Melduje się na 11.03.
Gratulacje!! Dopisuję od razu do listy, widzę w domu już czeka jeden braciszek do marca
Natka94 wrote:Ja dziś jadę do rodzinnego miasta, dziś wieczorem (jak zdążę) będę mieć USG, albo jutro rano. Martwię się, bo to ponad 7 tydzień, a tydzień temu nawet zarodka nie było
Nawet nie myślę, co będzie jak okaże się że jest pusto.
Wystarczy, że owu była później 2-3 dni niż Ci się wydawało i już tydzien temu wcale nie widać by było zarodka Spokojnie, będzie dobrze!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rozgwiazdeczka wrote:Ostatnio mam takie 1-2 sekundowe kłucia jakby w jajniku po lewej stronie. Mam się przejmować?
Marietta lubi tę wiadomość
-
Rozgwiazdeczka wrote:Jak się dziś czujecie? Jakaś taka cisza tutaj na forum
Jastin13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny