Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
OjMaryś teraz leż odpoczywaj, potem się pomartwisz
Mój dzielny mąż prasuje, robi sobie i synowi kanapki i nawet pranie wstawiaDo tego pracuje oczywiście, ale umysłowo, więc trochę stresów ma ale przynajmniej fizycznie nie jest zmęczony.
Mnie lekarz od początku kazał oszczędnie, bywały dni gdzie tylko leżałam, a mój mąż na całe szczęście ogarnia06.01.2010 - syn Artur
08.2013 - [*] 8t
08.2016 - [*] 9t
06.03.2018 - syn Marek -
Oj marys twoje zdrowie i dzidzia najważniejsze więc ja bym nawet się nie zastanawiała i kogoś wzięła bo wiadomo że przy dzieciach trzeba raz a porządnie mimo że codziennie się sprząta
Mam nadzieję że u Ciebie dobrze i lekarze będą mieli dobre wieści
U nas jest podział obowiązków Ale mąż dużo robi w domu przy synku bardzo lubi gotować więc mu się nie wpycham do tego teraz będziemy mieszkać z moimi rodzicami dopóki mąż nie wykończyć domu czyli minimum do świst niby lżej Ale już widzę moje nerwy jednak na swoim to na swoim człowiek się przyzwyczaił
-
Juz po obchodzie. Troszke tu zostane mam czas na rozmyślanie
Najważniejsze że Kruszynka ma się dobrze i sytuacja jest pod stała kontrolą. Teraz już jestem spokojniejsza i dobrej myśli.Natka94, Zgredek 12, lostdestionation, dandelion, Fortitudo, Kasia.ke1, MamaPama, syla2312, Skali89, Lyanna, KasiaMarysiaaa, wiecznie, moodliszka, Dreamy_Girl, martuśka737 lubią tę wiadomość
-
OjMarys to dobre wiadomosci z rana , a grunt to pozytywne myslenie i relaks !
Ja już po prenatalnych:
12w i 5d , a Robaczek 6,54cm , ale moze to byc bardzo niedokladny pomiar, gdyz troszke figlowal i nie dalo sie zmierzyc
Najwazniejsze, ze wszystkie inne kwestie OK.
Powiem Wam, ze chyba mam pecha co do lekarzy... Pytajac lekarza czy moze juz cos widac? (wiecie, babska ciekawosc;) zjechal mnie mowiac, ze to jeszcze nie czas i sa wazniejsze rzeczy i dowiem sie okolo 20 tygodnia.... moze i ma racje, gdyby nie fakt, ze 3dni wczesniej bylam na usg u swojego doktora i wyraznie zasugerowal jaka widzi plec, dodam, ze obaj lekarze pracuja w tej samej klinice...OjMaryś lubi tę wiadomość
-
OjMaryś cieszę się że sytuacja opanowana.Zdrowie Maleństwa jest teraz najważniejsze. Wszystkim gratuluję udanych wizyt. Ja już czekam jak na szpilkach do środy. A w czwartek genetyczne. Do tego w pakiecie chora córka, która odmawia brania leków. Ja tylko dodatkowo się stresuje.
-
nick nieaktualnyLostdestionation tez bym się wkurzyła , właśnie bałam się ze jak zapytam mojego lekarza o płeć na prenatalnych to ze na mnie nakrzyczy i stresowałam się jak go o to zapytać ale ostatecznie sam nawet powiedział nie musiałam pytac i miło mnie tym zaskoczył ..
lostdestionation lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja w niedzielę jade na oddział do.mojej.gin zeby dokladniej pomierzyla dzidzie i nosek bo teraz nie bylo widać.
Ale sie narobilam... posprzatalam lacznie z umyciem podłóg bo.juz sie domagaly.... zaraz ide na krotki.spacer z synkiem bo mam dość siedzenia w domu.😇😁😇😇😁 -
OjMaryś świetne wieści
oby tak dalej.
Ja dzisiaj na pobraniu krwi byłam, w pn wizyta nfz a we wtorek Usg Genetyczne. Jeszcze trochę i zobaczymy czy ten krwiak się wchłania. Widzę po mężu, że też czeka jak na szpilkach, żeby sprawdzić czy coś się zmniejsza to cholerstwo
https://www.maluchy.pl/li-73084.png -
Ja jade dziś na penatalne
Trochę się boje że coś będzie nie tak.
2009- Synek Kacper
18 luty 2016 - Aniołek* Oliwia (12 tydz)
29 Sierpień 2016 -Aniołek* Puste jajo (9tydz)
8 Maj 2017 -Aniołek* c.biochemiczna (6tydz)
(Ana 1 Ana2 1:160 )(wysoka homocysteina)
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny powodzenia!
do mnie dziś przyszedł detektor tętna płodu, jestem zachwycona. po 10 minutach znalazłam maluszka, piękne 148 uderzen na minutę, dzięki laski że poruszyluscie ten temat, teraz czuję się znacznie pewniej! bardzo Wam polecam, swoją drogą dzidzia wciąż baaaaardzo nisko! -
nick nieaktualny