Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydandelion wrote:dziewczyny to teraz ja z innej beczki... widzislyscie gdzieś fajne oryginalne pościele do kolyski? nic mi się nie podoba
Powiedz w jakim stylu Ci się podoba, bo ja milion stron przeglądałam. Ja zdecyduje się na takie z gotowym wypełnieniem i te co mi się podobają są z Zana by mama (profil na instagramie), piękne lniane pościele, fajne ma też milutek handmade (ciągle w stylu boho) i Qbanamama. Te dwie ostatnie mają profile na instagramie, gdzie widać więcej kolorów różnych produktów, ale są też normalne ich strony.OjMaryś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie. Dzidzia ma 6 cm i ma się dobrze. Wg usg to 12 tyg i 3 dni. Jutro mamy prenatalne ale z tego co patrzył mój dr to mam się nie stresować. Ulżyło mi. No i ssał kciuk. Na dzień dzisiejszy wygląda na chłopca, ale mam się tym nie sugerować narazie. Córcia też długo była chłopcem i w końcu siurek odpadł :p
Skali89, Natka94, Marietta lubią tę wiadomość
-
Instagram naprawde jest kopalnia pomysłów
Ja przegladam tez na allegro
-
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi, pewnie macie rację i to tylko śluz. Już się nie przejmuję
A co do pościeli to naczytałam się o nagłej śmierci łóżeczkowej i chyba zamiast kołderki zdecyduje się na otulacz/ śpiworek na początek. Kołderka jedynie w ciągu dnia jak będę miała dziecko na oku. -
Ja też po wizycie. Oczywiście bez usg ale prof. sprawdza tętno więc jestem spokojna. Wszystko wygląda dobrze, wyniki ok. Następna wizyta za 3 tygodnie. Jakoś szybko ale niech tak będzie
kwas foliowy nadal 5mg i mogę brać coś z dha. Coś czuję że drogie to
Kurczę mój lekarz to przeciwnie. Usg nie ma nawet w gabinecie za to na fotelu bada zawsze... Chyba rzeczywiście ten lekarz idzie na łatwiznę korzystając tylko z usg...Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Kurcze nadrobilam troche ale nie jestem w stanie odwolac sie do tego wszystkiego.
Dziękuję że o nas myslalysciemilo mi strasznie ze ktos o mnie pamieta
Myslicie ze powinnam isc na genetyczne usg na nfz czy umowic sie prywatnie?
Teraz chyba jest najlepszy czas koniec12tyg juz wiec na 13tc bym sie umówiła.KasiaMarysiaaa, syla2312 lubią tę wiadomość
-
tak ha też kocham Instagram i styl boho, ale marzy mi się poaciel vez wypełnienia. moj pierwszy synek bardzo dużo ulewal i musiałam non stop prac więc wolałabym móc ściągać poszewki. ja też posciel tylko na dzień, na noc goruja u nas w domu otulaczki, nie raz uratowaly mi bezsenna noc, no i jest bezpiecznie.
-
nick nieaktualnydandelion wrote:tak ha też kocham Instagram i styl boho, ale marzy mi się poaciel vez wypełnienia. moj pierwszy synek bardzo dużo ulewal i musiałam non stop prac więc wolałabym móc ściągać poszewki. ja też posciel tylko na dzień, na noc goruja u nas w domu otulaczki, nie raz uratowaly mi bezsenna noc, no i jest bezpiecznie.
My też tylko w dzień pościelA tak mam zamiar otulać otulaczem/pieluchą lub w zimniejsze śpiworki. Właśnie ostatnio jest duży problem ze zwykłymi powłoczkami, wszędzie są z wypełnieniem. Plus do kosza też wymiarowo pościel jest mniejsza. Jedyne co znalazłam do kosza/wózka na powłoczki jest z Zary Home, ale styl bardziej retro i nie jestem przekonana.
https://www.zarahome.com/pl/dzieci/niemowlę/sypialnia/pościel-do-miniłóżeczka-i-kosza-mojżeszowego-c1020099032.html -
nick nieaktualnyPrzepraszam za najście w wątek, ale chciałam pogratulować Wam - Marcowym 2018. Życzę spokojnych i pdw nudnych 9 miesięcy. Strach będzie Wam towarzyszył ciągle, ale nie dajcie się mu i myślcie pozytywnie
Pozdrawiam
Marcowa Mama 2017syla2312, PatSim, Kasia.ke1, ulalula, Justa1994, buba123, KasiaMarysiaaa, Natka94, Lyanna, PolaMinka lubią tę wiadomość
-
U mnie na początku pościel się przydała bo miałam małego zmarzluszka choć urodziła się w sierpniu. Jak było jej zimno to zaraz miała czkawke. Teraz tylko kocyk i i tak się rozkrywa. Ma jeden cieniutki kocyk który kupiłam za grosze w textil market. I to jej ulubiony kocyk. Jak Maja się rodziła to to była jedyna różowa rzecz jaką miałam dla niej. A kołderke kupiłam na allegro. Poszewke można ściągać do prania. Zwykly wzór beżowy w białe kropeczki.
-
PatSim wrote:My też tylko w dzień pościel
A tak mam zamiar otulać otulaczem/pieluchą lub w zimniejsze śpiworki. Właśnie ostatnio jest duży problem ze zwykłymi powłoczkami, wszędzie są z wypełnieniem. Plus do kosza też wymiarowo pościel jest mniejsza. Jedyne co znalazłam do kosza/wózka na powłoczki jest z Zary Home, ale styl bardziej retro i nie jestem przekonana.
https://www.zarahome.com/pl/dzieci/niemowlę/sypialnia/pościel-do-miniłóżeczka-i-kosza-mojżeszowego-c1020099032.html
jlhaha zara home to również jedyne co znalazlam -
nick nieaktualny