Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Szatanko, bardzo współczuję. Przed Wami trudna decyzja. WASZA decyzja, co zrobicie i zupełnie nie przejmujcie się radami i opiniami innych. Niezależnie, co postanowicie życzę Wam dużo siły...
Konami lubi tę wiadomość
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!!))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
nick nieaktualny
-
Zgredek 12 wrote:Dziewczyny- czy chcialybyscie stworzyc grupę na Facebooku?
Szatanka bardzo mi przykro...
Zgredek 12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja zostanę tutaj, wolałabym pozostać bardziej anonimowa niż na facebooku☺️
Agi83, Marietta lubią tę wiadomość
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!!))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Ale smutna wiadomość z rana. Wspieram Cię kochana.
Mnie łapie przeziębienie,a dziś przeprowadzamy się pod łódź. Więc noszenie rzeczy na 3cie piętro mnie czeka. Będę powolutku nosić sobie lżejsze
Jestem za założeniem grupy na face! łatwiej fotki wrzucić i komunikować się -
Dziewczyny ogarniam grupę na fb. Proponuję, zeby ta ktora chce isc na fb zsprosila mnie do przyjaciolek i w wiadomości napisala swoje dane z fb- jak mam was znaleźć. Wtedy was dodam i ogsrniemy razem listę itd. Jesli ktos nie chce sie ujawniac mozna zalozyc fikcyjne konto na fb😇😁😇😇😁
-
Szatanka trzymajcie się bo to Wasza wspólna decyzja. I każda będzie dobra bo Wasza. Za nas w ostatniej chwili zdecydował los.
Ja jestem raczej przeciwna facebookowi. Mam nadzieję że się nie ulotnicie tam wszystkie bo zakładanie fikcyjnego konta mnie jakoś nie rajcuje.lostdestionation lubi tę wiadomość
Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Wysłałam już zaproszenie do Zgredek12. Ja również jestem za.
Szatanka, ciężka wiadomość i niesamowicie przytłaczająca. Nie wiem co mogłabym ci napisac, żeby cię w jakiś sposób wesprzec. Trzymaj sięZgredek 12 lubi tę wiadomość
13.03.2018 córeczka
27.08.2021 syneczek