Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A to mi amnio robił Roszkowski. I wtedy od razu jechało się na Sobieskiego na konsultację a próbki szły kurierem. Tam po wynik kazali dzwonić po tygodniu (braliśmy mlpa za 450zł) i modlić się żeby oni sami nie zadzwonili bo oni dzwonią jak jest źle. No i w środę chyba była amnio a zadzwonili chyba w poniedziałek że zepsuła się maszyna i trzeba amnio powtórzyć ale jest podejrzenie nieprawidłowego wyniku. Więc w środę druga amnio i tym razem musieliśmy zawieźć próbki do imid. Miały być wyniki z fisha następnego dnia ale pomylili metody (pech straszny na każdym kroku) i zrobili acgh (warte 1600zł) na koszt Sobieskiego. Zadzwonili w piątek, że potwierdziły się przypuszczenia zd. Ponieważ rozważaliśmy terminację to jadąc na ostateczne usg po świętach po drodze odebraliśmy skierowanie. A wyniki z zd usłyszeliśmy przed samymi świętami BN. Święta wesołe nie były...
Wierzę, że u Was pozytywny wynik wynagrodzi długie oczekiwanie!Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Jak jesteście po pozytywnych wynikach to zobaczcie co mi wpadło w oczy
http://allegro.pl/komplet-do-wozka-minky-kocyk-poduszka-duzo-wzorow-i6760158045.html
zakochałam się i koniecznie do wózka sobie kupięmój starszy syn chce zielony folklor
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 12:23
06.01.2010 - syn Artur
08.2013 - [*] 8t
08.2016 - [*] 9t
06.03.2018 - syn Marek -
nick nieaktualnyKasia.ke1 wrote:Jak jesteście po pozytywnych wynikach to zobaczcie co mi wpadło w oczy
http://allegro.pl/komplet-do-wozka-minky-kocyk-poduszka-duzo-wzorow-i6760158045.html
zakochałam się i koniecznie do wózka sobie kupięmój starszy syn chce zielony folklor
Widzę, że ten sprzedawca ma różne rzeczy i w bardzo okazyjnych cenach ciekawe jak z jakościąsyla2312 lubi tę wiadomość
-
Też obczaiłam stronkę sprzedawcy i ma fajne rzeczy. Ale własnie ciekawe jak z jakością, bo juz nie raz a kupowaniu przez neta się przejechałam...
A marzy mi się zestaw minky do wózka i kocyk do domu:)
Dzisiaj znowu namówiłam Męża na zakupy ciuszkowe dla Fasolki. Tym razem kupowałam bardziej neutralne kolory (głównie biel i szarość) i większy rozmiar- na co Męzu stwierdził, że już mamy tyle ciuszków, z epewnie połowy z tego dziecko nie bierze... Dobrze, że nie widział mojej listy. I tak mnie ciekawi jakie Wy ciuszki na początek kupujecie i w jakiej ilości. Np ja o body z długim rękawem się nie martwię, bo z najmniejszego rozmiaru mam 5 par... a moze to za mało...?KasiaMarysiaaa lubi tę wiadomość
-
Zapomniałam się pochwalić. Wczoraj nastał dzień, w którym tata poczuł kopniaki. Mina była bezcenna. Właśnie mały zaczyna szarżować może dzisiaj też się uda.
Yola3344, Fortitudo, lostdestionation, Kazio14, Agi83, Skali89, panama, Kasia.ke1, pippi, ZAneczka, Dreamy_Girl lubią tę wiadomość
-
Mala_ruda, super
Ja sie czaję, by uchwycic moment i by moj facet poczuł kopa, ale młode od razu sie uspokaja, gdy klade reke na brzuchu.
Skali, dzidzia chce ladnie mamusi sie pokazac na badaniu, to wybiera najlepsze pozycjeTrzymamy kciuki i oby badanie bylo jak najprzyjemniejsze i wzruszajace. Powiedz pozniej, jak bylo!
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Zdrowa dziewczynka
będzie Pola
400 gr lozyskiek kazał się nie przejmować do 24 tv dzięki za kciuki
Badanie super bardzo dokładnie wszystko omawial narząd po narzędzie pokazywał przeplywy itp.
Także czeka mnie kupowanie ciuszkow bo po synku mało co będzie -)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2017, 12:19
pippi, ZAneczka, panama lubią tę wiadomość
-
Wydaje mi się że będę mieć połówkowe najwcześniej z was bo w 19tc i 3d wg. Ostatniej miesiączki:O
Chciałam kilka dni później, ale nie ma akurat w tym terminie mojej babeczki, a później nie chcą robić bo mają granicę do końca 20tc..Skali89 lubi tę wiadomość
-
Ja mialam polowkowe w 19+2, ale jednak to bylo za szybko i powtarzamy w poniedzialek.
Bylismy dzisiaj na urodzinach tesciowej i wyobrazcie sobie, ze mi OSWIADCZYLA, ze bedzie przy moim porodzie. Boze, jak ja zazdroszcze dziewczynom, ktorych tesciowe mają kilkaset kilometrow od siebie, grrrr...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2017, 20:41
ZAneczka, Agi83 lubią tę wiadomość
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Fortitudo wrote:Wydaje mi się że będę mieć połówkowe najwcześniej z was bo w 19tc i 3d wg. Ostatniej miesiączki:O
Chciałam kilka dni później, ale nie ma akurat w tym terminie mojej babeczki, a później nie chcą robić bo mają granicę do końca 20tc..
Chciałam zacytować wydaje mi się ze do końca 22 tygodnia moze na robić pilowkowe nawet mamaginekolog mówiła kiedyś ze lepiej po 20 tygodnie bo dziecko większe i lepiej widaćZAneczka lubi tę wiadomość
-
Ja będę miała wlasnie równo w 22 tc:) Jeszcze tylko kilka dni i pooglądam sobie dzidziunię
Dzisiaj odwiedziny rodzinki, więc nowe głosy słyszała, nowi ludzie macali brzusio, a prababcia to nawet wycałowałaDziecko do niektórych tak kopało, a do niektórych nieśmiało lekko sie poruszało i własnie ciocia tez stwierdziła, ze czuła jak się poruszyła Fasolka w brzuszku... a mnie się wydawało ciągle ze na to za szybko. Teraz z Meżem będziemy oczekiwali podobnego momentu:D
-
Skali89 wrote:Chciałam zacytować wydaje mi się ze do końca 22 tygodnia moze na robić pilowkowe nawet mamaginekolog mówiła kiedyś ze lepiej po 20 tygodnie bo dziecko większe i lepiej widać
Ja to wiem, ale babka w rejestracji powiedziała mi że później jest za późno.. Mają chyba jakiś chory system..
-
Ja połówkowe miałam dokładnie 20tyg 0dn, wszystko było dobrze widać.
Moja teściowa co prawda na poród się nie wybiera, ale już snuje wizje, jak to będzie nam cały czas potrzebna i żebym się nie martwiła, jeśli mnie ciąża uziemi w domu, bo ona mi wszystkie zakupy, ubranka itp. zrobia od początku jej mówię, jak to mnie cieszy i że ja chcę sama!
Moja jest z tych "za dobrych", co to czasem ma się ochotę pobić za tą całą pomoc
ZAneczka lubi tę wiadomość