Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka94 wrote:Mam pytanie do Was laski
Wykupujecie konto premium na tym portalu? Czy któraś z Was korzysta z darmowej wersji? Polecacie wykupić?
PS: Może teraz znajdzie się jakaś koleżanka z Bydgoszczy?Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Chyba zniose jajko do jutrzejsze wizyty. Tylko dzień został,może jakoś wytrzymam. Powstrzymałam się by ie iść na bete (jestem ciekawa przyrostu). Zamiast tego poszłam z córką na obiad. Teraz mnie spanie bierze,mam kupę sprzątaia i prasowania,ale chyba dopuszczę i się zdrzemnę
-
Rubi- tak, trzy razy stracilismy ciąże do 10 tyg, mamy synka więc to moja 5 ciąża...
Przy ostatniej stracie w kwietniu zdecydowalismy się na badania genetyczne. Wyniki były takie, że oboje jesteśmy zdrowi a dzieciątko (byłby synek) miał przypadkową wadę genetyczną- tripolidię. Obecnie jestem na duphastonie, wiekszej dawce kwasu foliowego i clexane... ciąza z założenia ma status zagrożonej... Póki co, każdy tydzień jest mega obciążający i ryzykowny... mam nadzieję, że juz tym razem będzie dobrze!😇😁😇😇😁 -
A myślałam że tylko ja dziś wpadłam w panikę. Postanowiłam że zrobię drugi test. Kreska najpierw nie wyszła a po chwili zrobiła się słaba. Z nerwów kupiłam test innej firmy, pobiegłam z córką na ręku do labo zrobić beta hcg i progesteron. Test innej firmy wyszedł lepiej. Jest jeszcze wcześnie, w poprzedniej ciąży byłam na duphastonie. A myślałam że druga ciąża będzie bez paniki. I objawy też mi ustały
-
nick nieaktualnyJa to mam kilka aplikacji pościąganych, ale dwie najlepsze jak dla mnie to Glow Nurture i Ovia Pregnancy. Tylko, że nie są polskie. Tu na best belly są w sumie fajnie pozaznaczane różne przełomowe momenty, od kiedy jakie badania itd. Ale szkoda kasy chyba na to.
-
Cześć. Ja dziś zrobiłam drugą betę - idealnie 100% przyrostu - ze 152 na 308 w 48h. Choć liczyłam na troszkę więcej, ale jest w normie, więc to jakiś plus. Objawów na razie nie mam (nawet piersi nie bolą), ale staram się nie martwić. Dzielnie codziennie robię sobie zastrzyki z heparyna i niecierpliwie czekam na przyszłą środę na wizytę ☺️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2017, 15:38
wiecznie, IskiereczkiTrzy lubią tę wiadomość
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Ja mam za sobą dwie wizyty: na pierwszej zupełnie pusto, na drugiej pęcherzyk ciążowy. Teraz najmocniej czekam na trzecią wizytę w poniedziałek, musi już być zarodek z serduszkiem. Niech tylko wszystko będzie dobrze.
-
nick nieaktualny
-
Asia91 wrote:Dziewczyny wczoraj powtórzyłam Beta z ciekawości czy rośnie 19dpt i wyszło 6040.0 i progesteron 20.72 i dziś powtórzyłam (po 48 godz) i wynik mnie martwi wyszło 9370.0 nie zrosło dwukrotnie tak jak powinno Mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje
-
Patu wrote:Ale tą pierwszą w koncu robilas wczoraj czy przedwczoraj? Bo skoro wczoraj i dzis jak piszesz, to nie wychodzi 48 godzin. A poza tym przy wyzszych wartosciach rosnie coraz wolniej
Tą pierwszą robiłam w poniedziałek czyli przedwczoraj, czyli będzie rosłą wolniej teraz? Nie mam się czym martwic?