Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Marietta żeby się tak dalo zabrać klucze. My można powiedzieć że mieszkamy w bliźniaku mamy wspólne podwórko. Przejście jest zrobione ż mojego salonu wprost to jej korytarza. Ja zamykam te drzwi na klucz. Ona klucza nie ma ale co z tego jak mój mąż ciągle lata do mamusi i drzwi nie zamyka. A nawet jak te zamknięte drzwi są to jeszcze sa jedne drzwi klamka tylko od strony teściowej do dziś dnia nie wiem po jaką cholerę ona te drzwi tam zrobiła. To jest ściana która łączy nasze balkony. Inwigilacja musi byc.
Co do karmienia to jakoś się przemecze karmię już tylko jedna piersia i daje coraz częściej mm. Ginekolog mówi że w drugim trymestrze mleko zmienia smak i powinna się sama odstawić. Liczę na to. [/p]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 19:57
Marietta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyilonqa30 wrote:Tak. Pierwszą wizytę miałam na początku 5 tyg i nic nie było widać. Teraz mam nadzieję zobaczyć mojego szkrabka i jego serducho. Boję się troszkę. To moja pierwsza ciąża. Wszystko opiszę po wizycie.
Mnie czeka to 27 lipca więc czekam jak na szpilkach ☺ ! -
Hej hej hej ! Jestem po wizycie u lekarza dzidziuś ma prawie 2 cm jupiii serce bije jak dzwon i ja zaczęłam sie czuć rewelacyjnie tak od 4 dni troszkę mnie nie było ale mam teraz męża w domu i spędzamy dużo czasu poza domem. Ależ nas jest duzooo
Natka94, KasiaMarysiaaa, IskiereczkiTrzy, Paula2702, Ania_1986, wiecznie, Marietta lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki ja już tupie nóżkami bo jutro pierwsza wizyta:)
Euforia miesza się ze strachem,nastawiam się pozytywnie.
Trzymajcie kciuki,wizyte mam o 19:40 więc to będzie dluuuugi dzień.KasiaMarysiaaa, Lari_mom, IskiereczkiTrzy, ilonqa30 lubią tę wiadomość
🙍🏻♀️
Letrox 75,MTHFR hetero, PAI-homo
🙎🏻♂️
Teratozoospermia, fragmentacja39%
08.2017 poronienie 9 tc 👼
10.20-04.21 3x IUI 🐒
10.2021-przygotowanie IVF🍀
01.2022-punkcja 🥚🥚🥚- 16 komórek➡️ 6 zarodków ➡️ ❄️❄️ 2 blastocysty( 5AA, 3BB) ➡️ ❄️1 zarodek po NGS
02.2022- transfer-odwołany➡️ zapalenie endometrium
21.03- biopsja➡️ wynik prawidłowy
10.05- TRANSFER 3.2.2 🙏🍀
17.05- BETA 23/ 19.05- 55 / 23.05-281
7.06- USG- jest ❤️ CRL 6mm
14.06- USG- CRL 1,42cm
28.06- USG -CRL 3,04cm Córeczka💕
18.07. USG PRENATALNE- CRL 7cm
28.08. USG- CRL 9cm
18.08. USG- 185g
2.09. USG- 308g
20.09 USG POŁÓWKOWE - 463g
30.09. USG- 612g
21.10. USG- 970g
10.11. USG - 1588g
25.11. USG III TRYM.- 1650g
01. 23 Nasz Cud SN 3610g 56cm💗 -
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f5de75f55de8.jpg
Dzidzia jest pleckami widać nóżkęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 20:55
Zgredek 12, Madżka89, juja00, Natka94, Patu, IskiereczkiTrzy, Paula2702, KasiaMarysiaaa, ilonqa30, Rubi, PatSim, emi87, beti97, Ania_1986, mitzula, Marietta lubią tę wiadomość
-
Lari_mom wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f5de75f55de8.jpg
Dzidzia jest pleckami widać nóżkęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 21:07
-
Ale nas dużo! Super! Ciężko nadążyć, ale miło czyta się wszystkie posty - dobrze wiedzieć, że nie jestem sama ze wszystkimi objawami, obawami itd.
Lari_mom gratuluję takiego dużego Skarba! Wow! Ja czekam na 25go żeby usłyszeć serduszko - mam nadzieję, że już będzie to wykonalne -
blo wrote:Ale ekstra! Ja idę pojutrze. Co prawda widziałam już serduszko, ale martwię się, że trochę wolno biło - tętno było 125. Tak więc mam nadzieję, że przyspieszyło.
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja w drugiej ciąży chodziłam tylko i wyłącznie prywatnie. Kasowego mnie zaledwie 60 zł. Niestety moja kochana Pani doktor w ubiegłym roku zmarła z powodu nowotwora. Teraz wygrzebalam gina w miejscowości, której pracuję, na wiele dobrych komentarzy. Zobaczymy jak wrażenia po pierwszej wizycie, chociaż niechętnie podchodzę do zmian.
Powiem szczerze, że czuję się bardzo dobrze bóle brzucha już nie dołączają, jedynie piersi są obolałe. Odnoszę jeszcze ostatnio wrażenie jakbym traciła smak. -
Madżka89 wrote:Dziewczynki ja już tupie nóżkami bo jutro pierwsza wizyta:)
Euforia miesza się ze strachem,nastawiam się pozytywnie.
Trzymajcie kciuki,wizyte mam o 19:40 więc to będzie dluuuugi dzień.
Ja mam wizytę 24.07 więc dzień wcześniej licząc wiekiem ciąży bo będzie wtedy 5t3d także czekam jutro z niecierpliwością na Twoją relację -
Jestem po wizycie. Wg usg jest 7 tydzień 1 dzień (wg miesiączki 7 tydzień 4 dzień) i maluch ma 0,99cm. Serducho pięknie bije 145 razy/min więc w normie. Cudowne uczucie jest to usłyszeć. Wzruszyłam się. W sumie wszystko jest ok. Następna wizyta 14.08. Do tego czasu zestaw badań do porobienia. Bo z ostatnich mam tsh za duże ale biorę euthyrox no i glukoza troszkę podwyższona więc powtórne badanko. Termin porodu lekarz ustalił na 03.03.2018. Najgorsze jest czekanie i wmawianie sobie różnych rzeczy. Trzeba wierzyć że wszystko będzie dobrze czego Wam dziewczyny życzę Spokojnej nocy bo ja na razie z tych emocji nie mogę spać.
Rubi, Madżka89, Nataliens, KasiaMarysiaaa, Patu, IskiereczkiTrzy, Dreamy_Girl, Marietta lubią tę wiadomość
-
Lari mom piękna fotka Ale się maluch ustawił do zdjęcia!!!!
Ilonqa30 nie martw się podwyższonym tsh, mój endokrynolog twerdzi, że to wszystko lekami można ustawić.
Aktualnie moje obawy ciążowe ustały całkowicie. Zero mdłości, trochę cycki tylko czuję.
Dziewczyny ja aktualnie jestem w fazie rozpoczynającego się remontu, który potrwa pewnie z miesiąc albo dłużej. Ale cieszę się, bo będzie pokój dla dzieciaczka i w końcu będzie porządek z korytarzem (wymiana wszystkich drzwi wew., rozbudowa tarasu, podłogi, schody, tynkowanie, gładź- wszystko).
Zyczcie nam powodzenia
ilonqa30, PatSim lubią tę wiadomość
niedoczynność tarczycy, pscos, cykle bezowulacyjne
Starania od grudnia 2016
]
26 czerwca dwie kreski:)
3 lipca pierwsza wizyta u ginekologa