Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Uff, powiedziałam mamie o ciąży. Zachwytu nie było, ale jestem w ogromnym szoku, bo spodziewałam się innej reakcji. Stwierdziła, że to moje życie, ja będę musiała podołać wszystkiemu co się z tym wiąże i że musi przyswoić tą informację i dopiero zadzwoni z gratulacjami i złotymi radami
Ulga ogromna, cieszę się, że jej powiedziałam.Dreamy_Girl, blo, Marietta lubią tę wiadomość
-
Zgredek 12 wrote:Po wizycie wszystko oki. Pęcherzyk jest, ciałko żółte też, nawet bylo widac pulsujacy punkt, ktory bedzie serduszkiem. Dał mi jeszcze wit d i acard wiec lista leków się rozwija...uffff
Gratulacje! Napiszesz kiedy miałaś ostatnią miesiaczke, bo nie widzę u Ciebie suwaczka?
Ja miałam iść na USG w piątek, 6t1d, ale myślę czy nie podejść jutro ze względu na moją chorobę i silne bóle w dole krzyża i rwanie w brzuchu. Tylko nie wiem czy tak wcześnie zobaczę cokolwiek -
nick nieaktualnyIskiereczkiTrzy wrote:Uff, powiedziałam mamie o ciąży. Zachwytu nie było, ale jestem w ogromnym szoku, bo spodziewałam się innej reakcji. Stwierdziła, że to moje życie, ja będę musiała podołać wszystkiemu co się z tym wiąże i że musi przyswoić tą informację i dopiero zadzwoni z gratulacjami i złotymi radami
Ulga ogromna, cieszę się, że jej powiedziałam.
IskiereczkiTrzy to ile masz lat jeśli mogę zapytać skoro Twoja mama tak zareagowała w pierwszej chwili ? -
KasiaMarysiaaa wrote:IskiereczkiTrzy to ile masz lat jeśli mogę zapytać skoro Twoja mama tak zareagowała w pierwszej chwili ?
23, 3 dziecko
Z tym że to nie kwestia ilości dzieci, a ogólnej mojej sytuacji, ale mam to już za sobą i jeśli w niej będę miała wsparcie to przejdziemy przez to łatwiejWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 15:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIskiereczkiTrzy wrote:23, 3 dziecko
Z tym że to nie kwestia ilości dzieci, a ogólnej mojej sytuacji, ale mam to już za sobą i jeśli w niej będę miała wsparcie to przejdziemy przez to łatwiej
Damy radę ) ! Mama faktycznie oswoi się i będzie cieszyła kolejnym wnukiem -
IskiereczkiTrzy wrote:To moja czwarta ciąża, ale dzieci mam dwoje.
Moja też 4 ciąża, syna mam tylko jednego.
W każdej widziałam serduszko, nie plamiłam i nie miałam złych objawów, więc ja się uspokoję tak mniej więcej... po porodzie
Zawsze brałam tylko kwas foliowy - z synem witaminy od 13 tyg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 15:39
06.01.2010 - syn Artur
08.2013 - [*] 8t
08.2016 - [*] 9t
06.03.2018 - syn Marek -
IskiereczkiTrzy wrote:23, 3 dziecko
Z tym że to nie kwestia ilości dzieci, a ogólnej mojej sytuacji, ale mam to już za sobą i jeśli w niej będę miała wsparcie to przejdziemy przez to łatwiej
Dobrze ze to juz za Tobą moja mama tez skakac ze szczęścia nie bedzie, ale najwazniejsze ze ja i mąż jesteśmy szczesliwiIskiereczkiTrzy lubi tę wiadomość
-
Patu, łódzkie. Mam nadzieję, że mama Cię zaskoczy pozytywnie Oby rozmowa przebiegła po Twojej myśli. Ja miałam się wstrzymać z tą informacją, ale lżej mi na duszy, bo skoro ona zareagowała tak rozsądnie i uwierzyła, że wszystko się ułoży, to jest szansa że sobie poradzę z tą gromada.
-
Hej!
Ja zaczynam drugą paczkę fenibion natal 1 polecam. Moja gin powiedziała ze jest Ok. Paczka 30 tabl kosztuje 30 zl. Ja kolejną wizytę mam 3 sierpnia.
Zrezygnowałam z jutrzejszego wyjazdu na mój panieński. Miałbyc na Mazurach pod namiotami. Ale nie uśmiecha mi się siedzieć na słońcu, męczyć w podróży i zostawiać znajomych na popołudniowa drzemkę. Oczywiście znajomi tego nie rozumia. Jestem z nich najstarsza jedyna po slubie cywilnym. A ze względu na wcześniejsze przykrości wole uważać na siebie. Ba... Ponadto widzą we mnie świetnego nie pijacego kierowcę z własnym samochodem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 16:22
-
IskiereczkiTrzy wrote:23, 3 dziecko
Z tym że to nie kwestia ilości dzieci, a ogólnej mojej sytuacji, ale mam to już za sobą i jeśli w niej będę miała wsparcie to przejdziemy przez to łatwiej -
IskiereczkiTrzy wrote:Patu, łódzkie. Mam nadzieję, że mama Cię zaskoczy pozytywnie Oby rozmowa przebiegła po Twojej myśli. Ja miałam się wstrzymać z tą informacją, ale lżej mi na duszy, bo skoro ona zareagowała tak rozsądnie i uwierzyła, że wszystko się ułoży, to jest szansa że sobie poradzę z tą gromada.
Jasne, ze sobie poradzisz zobaczysz, bedzie dobrze
Ja chce powiedziec dopiero jak usłyszymy serduszko.
A łódzkie to jednak wcale nie w pobliżuIskiereczkiTrzy lubi tę wiadomość
-
Zgredek 12 wrote:OjMarys a ty gdzie??
Ja juz czekam u gina...Patu, Dreamy_Girl, IskiereczkiTrzy, wiecznie lubią tę wiadomość
-
Natka94 wrote:Hej!
Ja zaczynam drugą paczkę fenibion natal 1 polecam. Moja gin powiedziała ze jest Ok. Paczka 30 tabl kosztuje 30 zl. Ja kolejną wizytę mam 3 sierpnia.A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Melduję - beta z dziś 634,20 ostatnia beta 4 dni temu 77,84
olasz, OjMaryś, KasiaMarysiaaa, Patu, IskiereczkiTrzy, Zgredek 12, Marietta lubią tę wiadomość
Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione