X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe dzieci 2018
Odpowiedz

Marcowe dzieci 2018

Oceń ten wątek:
  • IskiereczkiTrzy Koleżanka

Wysłany: 24 lipca 2017, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff, powiedziałam mamie o ciąży. Zachwytu nie było, ale jestem w ogromnym szoku, bo spodziewałam się innej reakcji. Stwierdziła, że to moje życie, ja będę musiała podołać wszystkiemu co się z tym wiąże i że musi przyswoić tą informację i dopiero zadzwoni z gratulacjami i złotymi radami ;)
    Ulga ogromna, cieszę się, że jej powiedziałam.

Dreamy_Girl, blo, Marietta lubią tę wiadomość

TP 22.03.2018

7u22gov3eq29civ1.png

Wysłany: 24 lipca 2017, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredek 12 wrote:
    Po wizycie wszystko oki. Pęcherzyk jest, ciałko żółte też, nawet bylo widac pulsujacy punkt, ktory bedzie serduszkiem. Dał mi jeszcze wit d i acard wiec lista leków się rozwija...uffff

Gratulacje! :) Napiszesz kiedy miałaś ostatnią miesiaczke, bo nie widzę u Ciebie suwaczka?
    Ja miałam iść na USG w piątek, 6t1d, ale myślę czy nie podejść jutro ze względu na moją chorobę i silne bóle w dole krzyża i rwanie w brzuchu. Tylko nie wiem czy tak wcześnie zobaczę cokolwiek

TP 22.03.2018

7u22gov3eq29civ1.png
  • Zgredek 12 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzis 5+2, zarodek ma 3 mm, ost miesiaczka 17.06

IskiereczkiTrzy, Patu lubią tę wiadomość

😇😁😇😇😁
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2017, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IskiereczkiTrzy wrote:
    Uff, powiedziałam mamie o ciąży. Zachwytu nie było, ale jestem w ogromnym szoku, bo spodziewałam się innej reakcji. Stwierdziła, że to moje życie, ja będę musiała podołać wszystkiemu co się z tym wiąże i że musi przyswoić tą informację i dopiero zadzwoni z gratulacjami i złotymi radami ;)
    Ulga ogromna, cieszę się, że jej powiedziałam.

IskiereczkiTrzy to ile masz lat jeśli mogę zapytać skoro Twoja mama tak zareagowała w pierwszej chwili ? :)

Wysłany: 24 lipca 2017, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaMarysiaaa wrote:
    IskiereczkiTrzy to ile masz lat jeśli mogę zapytać skoro Twoja mama tak zareagowała w pierwszej chwili ? :)

23, 3 dziecko ;)
    Z tym że to nie kwestia ilości dzieci, a ogólnej mojej sytuacji, ale mam to już za sobą i jeśli w niej będę miała wsparcie to przejdziemy przez to łatwiej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 15:24

TP 22.03.2018

7u22gov3eq29civ1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2017, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OjMaryś wrote:
    Jeszcze godzina półtorej - oszaleje hahha ;) musi być dobrze

Halooo jak po wizycie ??? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2017, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IskiereczkiTrzy wrote:
    23, 3 dziecko ;)
    Z tym że to nie kwestia ilości dzieci, a ogólnej mojej sytuacji, ale mam to już za sobą i jeśli w niej będę miała wsparcie to przejdziemy przez to łatwiej

Damy radę :)) ! Mama faktycznie oswoi się i będzie cieszyła kolejnym wnukiem :)

• Kasia.ke1 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IskiereczkiTrzy wrote:
    To moja czwarta ciąża, ale dzieci mam dwoje.

Moja też 4 ciąża, syna mam tylko jednego.
    W każdej widziałam serduszko, nie plamiłam i nie miałam złych objawów, więc ja się uspokoję tak mniej więcej... po porodzie :)
    Zawsze brałam tylko kwas foliowy - z synem witaminy od 13 tyg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 15:39

06.01.2010 - syn Artur
    08.2013 - [*] 8t
    08.2016 - [*] 9t
    06.03.2018 - syn Marek
  • Patu Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IskiereczkiTrzy wrote:
    23, 3 dziecko ;)
    To jestesmy ww podobnym wieku :) a gdzie mieszkasz? Jeszcze sie okaże ze gdzies w poblizu :D
    Dobrze ze to juz za Tobą :) moja mama tez skakac ze szczęścia nie bedzie, ale najwazniejsze ze ja i mąż jesteśmy szczesliwi

IskiereczkiTrzy lubi tę wiadomość

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png

Wysłany: 24 lipca 2017, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patu, łódzkie. Mam nadzieję, że mama Cię zaskoczy pozytywnie :) Oby rozmowa przebiegła po Twojej myśli. Ja miałam się wstrzymać z tą informacją, ale lżej mi na duszy, bo skoro ona zareagowała tak rozsądnie i uwierzyła, że wszystko się ułoży, to jest szansa że sobie poradzę z tą gromada.

TP 22.03.2018

7u22gov3eq29civ1.png
  • Natka94 Ekspertka

Wysłany: 24 lipca 2017, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Ja zaczynam drugą paczkę fenibion natal 1 :-) polecam. Moja gin powiedziała ze jest Ok. Paczka 30 tabl kosztuje 30 zl. Ja kolejną wizytę mam 3 sierpnia.
    Zrezygnowałam z jutrzejszego wyjazdu na mój panieński. Miałbyc na Mazurach pod namiotami. Ale nie uśmiecha mi się siedzieć na słońcu, męczyć w podróży i zostawiać znajomych na popołudniowa drzemkę. Oczywiście znajomi tego nie rozumia. Jestem z nich najstarsza jedyna po slubie cywilnym. A ze względu na wcześniejsze przykrości wole uważać na siebie. Ba... Ponadto widzą we mnie świetnego nie pijacego kierowcę z własnym samochodem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 16:22

60wzjk3.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IskiereczkiTrzy wrote:
    23, 3 dziecko ;)
    Już za Tobą to wszystko? Coś ustaliliscie z E.?

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3

Wysłany: 24 lipca 2017, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecznie wrote:
    Już za Tobą to wszystko? Coś ustaliliscie z E.?

Pisałam na naszej grupie dokładniej :)

TP 22.03.2018

7u22gov3eq29civ1.png
  • Patu Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IskiereczkiTrzy wrote:
    Patu, łódzkie. Mam nadzieję, że mama Cię zaskoczy pozytywnie :) Oby rozmowa przebiegła po Twojej myśli. Ja miałam się wstrzymać z tą informacją, ale lżej mi na duszy, bo skoro ona zareagowała tak rozsądnie i uwierzyła, że wszystko się ułoży, to jest szansa że sobie poradzę z tą gromada.

Jasne, ze sobie poradzisz :) zobaczysz, bedzie dobrze :)

Ja chce powiedziec dopiero jak usłyszymy serduszko.

A łódzkie to jednak wcale nie w pobliżu :)

IskiereczkiTrzy lubi tę wiadomość

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • Patu Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IskiereczkiTrzy wrote:
    Pisałam na naszej grupie dokładniej :)
    ? Moge wiedziec o jaką grupe chodzi? Tak z ciekawosci ;) cos mnie ominelo? Nie.doczytałam czegos?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 16:27

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png

Wysłany: 24 lipca 2017, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patu wrote:
    ? Moge wiedziec o jaką grupe chodzi? Tak z ciekawosci ;) cos mnie ominelo? Nie.doczytałam czegos?

"Znamy się" z wiecznie od ok. 2 lat z Belly, mamy dzieci w tym samym wieku ;)

TP 22.03.2018

7u22gov3eq29civ1.png
  • Patu Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IskiereczkiTrzy wrote:
    "Znamy się" z wiecznie od ok. 2 lat z Belly, mamy dzieci w tym samym wieku ;)
    A wiec historia lubi sie powtarzać :)

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • OjMaryś Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredek 12 wrote:
    OjMarys a ty gdzie??
    Ja juz czekam u gina...
    U mnie było okropne opóźnienie czekałam w kolejce do godz 15! ale było warto widziałam swojego Kropka :) <3 ciąża potwierdzona i wszystko jak na ten wiek ciązy jest super kolejna wizyta 7 sierpnia :) termin porodu 30 Marca wstępnie ale nie na 100% bo wszystko na 100% to przy kolejnej wizycie :) Mam brać kwaas foliowy, jod i wit.D :) a jak u Ciebie ? bo nie nadążam za forum musiałam odespać bo jak nieprzytomna chodziłam teraz piję Inkę i usiadłam na moment :)

Patu, Dreamy_Girl, IskiereczkiTrzy, wiecznie lubią tę wiadomość

f2w3skjood9muy2d.png
    https://bellybestfriend.pl/graph/056cab463cf345b80050fcef2d6c2bed
  • karakorum Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka94 wrote:
    Hej!
    Ja zaczynam drugą paczkę fenibion natal 1 :-) polecam. Moja gin powiedziała ze jest Ok. Paczka 30 tabl kosztuje 30 zl. Ja kolejną wizytę mam 3 sierpnia.
    W DE Femibion 1, 30 sztuk kosztuje 21 euro :| Przynajmniej u mnie.

A. - 03.18 ❤️
    V. - 05.19 💜
    O. - 10.22 🩷
  • Lonia1990 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję - beta z dziś 634,20 :) ostatnia beta 4 dni temu 77,84 :)

olasz, OjMaryś, KasiaMarysiaaa, Patu, IskiereczkiTrzy, Zgredek 12, Marietta lubią tę wiadomość

Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
    16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
    5djypc0zkgziy9mr.png
‹‹ 79 80 81 82 83 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ