MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Elcia jak wspomniałam, jesteśmy na dobrej drodze... prawdopodobnie alergia ustępuje. Jeśli chcesz się dowiedzieć szczegółów to zapraszam na priv - nie widzę sensu dyskusji na forum. Ewentualnie mogę polecić lektury w tym zakresie. Ja specjalistą nie jestem. Moje dziecko prowadzi alergolog, któremu ufam.
-
Hej!
Witam kolejne nowe Mamy:)
U mnie objawów dalszy ciąg oczywiście. I mdłości i bol cyckow i wzdęcia wieczorem jak się najem za dużo.. Masakra. A jem wieczorami szczególnie sporo a raczej poprostu coś żuje tylko po to żeby mdlosci nie mieć a raczej mieć mniejsze.. Wrrr. Czekam dnia w którym to się już skończy.
Jakoś potem popoludniu nasze wizyty ogarnę na pierwszej stronieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2018, 07:57
-
Ja to się czuję jak bezużyteczny wór. Nie mam na nic siły i ochoty. Nudności mam po dziurki w nosie. Niech to się wreszcie skończy. Marzę tak o 16 t.c.... a to dopiero za 2 miesiące prawie
. Wydaje się to niemożliwe, żeby było lepiej.
Staram się nastawiać pozytywnie, bo zobaczymy dzisiaj bobasa. Może to poprawi mi nastrój. -
Reniferra ja miałam do 12-13tc. I potem sporadycznie coś tam zemdlilo w trakcie ciazy w II trymestrze. W III oczywiście nic nie mialam. Też czuję się taka bez sił i nic mi się przez to nie chce.. Zjem to żołądek mnie zaczyna boleć i czuje się ociezala. Ani leżeć ani siedziec ani stać. Normalnie zniknęłabym do 13tc..
Witaj Summis.Mi też ginka powiedziała, że mam PCOS co było dla mnie dziwne bo nigdy nic takiego od żadnego gina nie usłyszałam i nigdy problemów z "dolnym sprawami" nie mialam. Oczywiście w 2cs zaszłam normalnie w ciazy;)
-
Reniferra wrote:Powiedzcie proszę kiedy Wam ustępowały mdłości w poprzednich ciążach. Pocieszcie jakoś :p
i ja pełna energii.
Mam nadzieję, że teraz będzie lepiej, bo jak biegnę do łazienki, to mały człowiek raczkuje tuż za mną -
Summis nie mogla chyba sie zdecydowac czy ma termin 24.03 czy 5.04,bo wiedze ten sam post na kwietniowkach tylko z inna data.
Reniferra ja mam nadzieje,ze wczesniej lepiej sie poczujemy;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2018, 11:43
Reniferra lubi tę wiadomość
-
iNso Reniferra i wszyscy co się jeszcze nie poskarżyli łączę się z Wami w bólach, nudności mnie dobijają napadami, spać mi się chce non-stop, nie ważne czy spałam 7h czy 10h. Czuję się jakby mnie ktoś przeżuł i wypluł. Na nic nie mam ochoty więc jedzenie straciło już dla mnie radość
a jem z rozsądku i nawet nie wiem kiedy bo nie czuję głodu tylko w zamian mdłości. Jeszcze z zaparć w biegunkę w tę i nazad aż mnie brzuch rozbolał. ;( Narzekam tutaj bo już nie chcę truć mojemu bo już pewnie też ma mnie dość.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2018, 12:00