MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Można się przyłączyć?
Dziś 13 dpo i moja druga beta 120 mlU/ml ❤️
Muszę jeszcze iść na potwierdzenie ciąży, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i ten marzec będzie szczęśliwy i dka mnieiNso87, NatiS lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Cześć dziewczyny
Można się przyłączyć?
Dziś 13 dpo i moja druga beta 120 mlU/ml ❤️
Muszę jeszcze iść na potwierdzenie ciąży, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i ten marzec będzie szczęśliwy i dka mnie
Ładna beta, gratuluję marzec będzie dla nas wszystkich szczęśliwy kiedy planujesz iść do lekarza? -
Dziękuje dziewczyny - jesteście ogromnym wsparciem. Byłam na usg jest zarodek w macicy 4mm na 8mm moje słodkie maleństwo. Najważniejsze, że jest w macicy , w jajniku lewym ciałko żółte. Tak jak myślałam owulacja była ok 13 czerwca, zanim doszło do zapłodnienia.... Jestem dopiero w 4 tyg. ciązy czyli 2 tydzień życia płodu ( właściwie pęcherzyka) wszystko się zgadzało, prawdopodobnie jest to plamienie implantacyjne. Bardzo mocno się wystraszyłam , lekarz mnie uspokoił, kazał sie oszczędzać utrzymać leczenie mojego lekarza, tylko trochę je zmodyfikował - w sr i pt powtórzę bete. Jeszcze tylko wt i czwartek w pracy i urlop 2 tyg. Jeszcze raz Wam dziękuje. Marza89 super, że do nas dołączyłaś
iNso87, smeg lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Anet85 wrote:Dziękuje dziewczyny - jesteście ogromnym wsparciem. Byłam na usg jest zarodek w macicy 4mm na 8mm moje słodkie maleństwo. Najważniejsze, że jest w macicy , w jajniku lewym ciałko żółte. Tak jak myślałam owulacja była ok 13 czerwca, zanim doszło do zapłodnienia.... Jestem dopiero w 4 tyg. ciązy czyli 2 tydzień życia płodu ( właściwie pęcherzyka) wszystko się zgadzało, prawdopodobnie jest to plamienie implantacyjne. Bardzo mocno się wystraszyłam , lekarz mnie uspokoił, kazał sie oszczędzać utrzymać leczenie mojego lekarza, tylko trochę je zmodyfikował - w sr i pt powtórzę bete. Jeszcze tylko wt i czwartek w pracy i urlop 2 tyg. Jeszcze raz Wam dziękuje. Marza89 super, że do nas dołączyłaś
A przy okazji widziałaś już swoje maleństwo -
nick nieaktualny
-
Dziękuje za ciepłe przyjęcie:)
Anet to bardzo dobre wiadomości, uważaj na siebie!!
Ja byłam na becie w sobotę 27,6 i dzisiaj 71,3. Jutro w południe mam wizytę u lekarza, nie nastawiam się , zdobędzie coś widać przy tak małej becie. Kazał mi się zgłosić zaraz po pozytywnym teście ze względu na wcześniejsze poronienia.
iNso87 lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2013 (6tc)
Aniołek 02.2015 (6tc)
Aniołek 01.2017 (10tc)
-
Bribrami pewnie zleci Ci arsenał leków tak jak mi. Bardzo ciężko jest byc w ciazy gdy wczesniej sie poroniło, każdy objaw, ból plamienie człowiek interpretuje jako coś najgorszego. Życzę nam wszystkim i sobie cierpliwości i spokoju szczególnie w I trymestrzeCórcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Anet85 wrote:Dziękuje dziewczyny - jesteście ogromnym wsparciem. Byłam na usg jest zarodek w macicy 4mm na 8mm moje słodkie maleństwo. Najważniejsze, że jest w macicy , w jajniku lewym ciałko żółte. Tak jak myślałam owulacja była ok 13 czerwca, zanim doszło do zapłodnienia.... Jestem dopiero w 4 tyg. ciązy czyli 2 tydzień życia płodu ( właściwie pęcherzyka) wszystko się zgadzało, prawdopodobnie jest to plamienie implantacyjne. Bardzo mocno się wystraszyłam , lekarz mnie uspokoił, kazał sie oszczędzać utrzymać leczenie mojego lekarza, tylko trochę je zmodyfikował - w sr i pt powtórzę bete. Jeszcze tylko wt i czwartek w pracy i urlop 2 tyg. Jeszcze raz Wam dziękuje. Marza89 super, że do nas dołączyłaśMiłosz
Honoratka
-
ksiazka wrote:Witaj, hej
Ładna beta, gratuluję marzec będzie dla nas wszystkich szczęśliwy kiedy planujesz iść do lekarza?
Jutro będę dzwonić i postaram się zapisać na przyszły tydz
Anet85 wspaniale, że wszystko jest dobrze :* -
Anet u mnie właśnie jest raz poronienie raz zdrowe dziecko, na przemian. Ostatnie było poronienie, wiec teraz czas na malucha;) a tak na serio to nie boje się, nie cieszę, nie przeżywam wiem, ze może się to różnie skończyć, ale jestem spokojna. W poprzednich donoszonych ciazach brałam luteinę i acard. Teraz mam brać dodatkowo zastrzyki heparynę,
Aniołek 03.2013 (6tc)
Aniołek 02.2015 (6tc)
Aniołek 01.2017 (10tc)
-
Bribrami wrote:Anet u mnie właśnie jest raz poronienie raz zdrowe dziecko, na przemian. Ostatnie było poronienie, wiec teraz czas na malucha;) a tak na serio to nie boje się, nie cieszę, nie przeżywam wiem, ze może się to różnie skończyć, ale jestem spokojna. W poprzednich donoszonych ciazach brałam luteinę i acard. Teraz mam brać dodatkowo zastrzyki heparynę,
-
Cześć dziewczyny!
Tak nieśmiało czytuję Was od kilku dni, postanowiłam więc dołączyć. Niedawno na teście odkryłam dwie kreseczki, ale mam za sobą już jedno poronienie więc staram się nie nakręcać za bardzo (wizyta u gin 30.07.) Mój termin wychodzi na 06.03.2019, choć u mnie najprawdopodobniej będzie cc więc załapię się może na luty, z tym że jakoś zdecydowanie podpasowało mi Wasze towarzystwo
W domu mam już 1,5 rocznego chłopczyka.iNso87, M@linka lubią tę wiadomość
-
Boże ile tu małych dzieci! Ja Was podziwiam! Kobieta to robot... Ja dziś zaliczyłam pierwsze rzyganko. Z roczniakiem pod pachą. W trakcie zastanawiałam się po co mi to było. Teraz się ciesze, bo jak dziś pamiętam słowa mojego gina w pierwszej ciąży "jak pojawią się wymioty i nudności to jest bardzo dobry znak"! Witajcie!
Jak zamierzacie ogarnąć takie małe dzieciątka i w dodatku małe rodzeństwo? Mnie to zaczyna trochę przerażac :o -
@Wichura ja też jestem przerażona, w ciąży z synem przeleżałam na podtrzymaniu (na szczęście w domu) 3 ostatnie miesiące. A teraz jakby sytuacja miała się powtórzyć to nie jest to do wykonania. Moje dziecko to żywe srebro, które nie usiądzie na miejscu 5 minut. Aktualnie jego hobby to wspinaczka wyczynowa, zakończona skokami z wysokości, więc jazda ekstremalna:D
-
Paula witaj! Ja też pewnie cc będę miała ale nie wiem czy nie będzie tak, że skierowanie dostanę na parę dni przed terminem i jeszcze pewnie marzec bedzie;)
Już Ciebie dopisuje do listy.
U mnie Starsza mam nadzieję, ze będzie pomagać w opiece nad tą średnia jak najmłodsze się urodzi;) No i moja młodsza będzie miała ponad 3 lata to mam nadzieję, że ogarnięta jeszcze bardziej bedzie. Nie mam z Nia jako takiego problemu już, bo zajmie się sobą i słucha się mnie jak wychodzimy;)