MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowe Szczęście wrote:Właśnie mi mówił wcześniej, że do 12 tygodnia a mam jeszcze 13 tabletek Femibion 1 I zastanawiałam się czy wybrać ją do końca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 10:45
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
-
O widzę, że już temat wózków i fotelików my mieliśmy dla synka właśnie ten Kiddy evoluna i-size i bardzo polecam! Rozkłada się faktycznie do prawie leżącej pozycji no i w testach ADACu też wypada bardzo dobrze. Teraz młody przesiadł się już do większego, a kiddy czeka na rodzeństwo jedyną jego wadą jest to, że zajmuje dużo miejsca w samochodzie, więc radzę dobrze sprawdzić czy wam się zmieści...
Wózek dla mnie najważniejsze żeby miał duże pompowane koła, dużo spacerujemy po lesie i górach, więc musimy mieć taki, który poradzi sobie w trudnych warunkach ja ciągle się zastanawiam czy będziemy kupować taki rok po roku, czy dostawkę, czy synek zrezygnuje już z wózka...no ale to dla mnie temat raczej dopiero na marzec/kwiecień...wyjdzie w praniu co będziemy potrzebować, a na zapas drugiego wózka na pewno nie będę kupować
-
A ja muszę poszukać dentysty
Panicznie boję się leczenia, nawet na przeglądy zawsze wołałam o znieczulenie A przed znieczuleniem w strzykawce musiałam dostawać znieczulenie miejscowe...
2 zęby mocno dokuczają. Ostatnio byłam rok temu i miałam robiony 1 ząb.
Płakać mi się chce na samą myśl
Macie jakiś sprawdzony gabinet w Warszawie dla ciężarnych?Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
A myślała któraś z Was o chustach?
Ja planuję kupić wózek po taniości jakiś używany, szczerze powiedziawszy obojętnie mi jaki. Ale tak to mam zamiar chustować. Tylko najpierw trzeba się nauczyć ;pMagdalena Wiktoria 07.03.2019r.
Aniołek Marta [*] 06.01.2018 r. -
Delvila, ja sporo chustowalam z synkiem Chusty są super, zwłaszcza że mieszkam na 4 piętrze bez windy. Ale na dłuższe spacery wolałam wózek. Miałam to szczęście, że synek tolerował i wózek, i chustę, zobaczymy jakie następne maleństwo będzie miało preferencje
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Cześć dziewczyny ❤️
Ja też po USG miałam pobraną krew na pappa ale wyniki do 10 dni roboczych
Wózki przeglądam, ale nie potrafię się zdecydować haha
Chusta mi się podoba, ale slyszalam tyle opinii, że już sama nie wiem czy to dobre dla dziecka czy nie... Ale chciałabymNatiS lubi tę wiadomość
-
Ooo wózki wózki u mnie na 100% bugaboo cameleon 3... nie wiem tylko jaki kolor haha a foteli jakis nowy widzialam maxi cosi axiss cos tam :p ja szaleje co tam :p greentom mi się strasznie podoba ale jednak amortyzacja u mnie by pasowala na pewno beda spacery poza miastem.. planuje kupic ta spacerowke w szaro zoltej sie zakochalam :p druga do rozwazenia to wlasnie bee ale na to mam jeszcze czasu a czasu
klamka lubi tę wiadomość
-
To ja teraz zapytam o to jak planujecie pieluszkować dzieciątko? Mnie bardzo korcą pieluchy wielorazowe, zwłaszcza po tym jak się naczytałam o szkodliwości jednorazówek ale boję się, że skoro to moje pierwsze dziecko mogę sobie z tym wszystkim nie poradzić.
Hashimoto, Letrox -
Enka standardowo pampersy Pampersa;) obie nosily i nigdy nawet tylka nie odparzyly. Lena potem miała pieluchomajtki na zmiane. Wygodniej bylo zmieniać jak byliśmy u Kogoś. Juz zapas mam po Lenie 5.. zbieram pomalu tez 3 i 4. Uzywalam tez Dady,czasem z Auchana Bambino chyba jakos tak i tez bylo ok. Pampersa zielone i pomarańczowe i białe. Zielone sa najlepsze wg mnie a pomarańczowe na późniejszy wiek jak dziecko mniej siusia albo na lato bo są cieńsze. Te białe najdroższe i wg mnie jakas pomylka. Nie bylam z nich zadowolona.
Ja wczoraj okrutny dzien miałam..dalej zle się czuje co jest ja się pytam... Dzis tez jakas taka nie do zycia jestem.
-
Powiedzcie mi od kiedy zabieracie mężów na wizyty? Mój już tak marudzi, że też chce Nelonka zobaczyć i posłuchać, że żal mi go tak zbywac, ale dopóki badanie jest dopochwowe to się chłopa nie bierze, nie? Poza tym od razu z nim wchodzicie czy wołacie w trakcie? Teraz idę nie na NFZ i myślę, że to dobra okazja bo nie ma takiego pośpiechu..