MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
To porwanie to efekt kłótni małżeńskich w sprawie wychowania tego dziecka. Matka miała ograniczone prawa i nie oddała dziecka ojcu-a nawet zmieniła jego przedszkole bez wiedzy ojca. Więc ten wziął dwóch kolegów i próbował w dosyć kiepski sposób rozwiązać sprawę... O ile nie jesteście w podobnej sytuacji, nie wkręcajcie sobie porwań
Natalia ma telefon odkąd zaczęła sama wracać ze szkoły (pół godziny pieszo). Była w czwartej klasie (świetlica już jej nie obejmowała), więc miała 10 lat. I miała się odmeldowywać po każdym powrociePola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
No to teraz już inaczej wygląda to porwanie:) Myślałam, że ktoś z ulicy sobie upatrzył dzieciaka i postanowił uprowadzić.Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Reniferra i co chcialas dostac sie na specjalizacje rozpoczac ja i dopiero wtedy na zwolnienie? Jesli specjalizacja lekarska to chyba od grudnia bys zaczela. Bo jesli chcesztylko dostac sie na secjalizacje i n jejnie rozpoczynac to bez sensu bo aniniemasz swiadczen zadnych a specjalizacja ci przepadnie bo masz na rozpoczecie 3 miesiace ( tylko ja mowie o lekarskiej). Albo na stazu na zwonienie albo po rozpoczeciu specjalizacji ale przy przyjmowaniu na specjalizacje sabadanie w tym rtg pluc. Bys musiala zrobic wczesniej rtg i dac czyis wynik ze swoim nazwiskiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 18:39
-
patuniek86 wrote:To porwanie to efekt kłótni małżeńskich w sprawie wychowania tego dziecka. Matka miała ograniczone prawa i nie oddała dziecka ojcu-a nawet zmieniła jego przedszkole bez wiedzy ojca. Więc ten wziął dwóch kolegów i próbował w dosyć kiepski sposób rozwiązać sprawę... O ile nie jesteście w podobnej sytuacji, nie wkręcajcie sobie porwań
Natalia ma telefon odkąd zaczęła sama wracać ze szkoły (pół godziny pieszo). Była w czwartej klasie (świetlica już jej nie obejmowała), więc miała 10 lat. I miała się odmeldowywać po każdym powrocie -
No ja właśnie czytałam następnego dnia dalsze informacje np. tutaj
https://dziennikzachodni.pl/proba-porwania-dziecka-w-jednym-z-sosnowieckich-przedszkoli-udzial-w-akcji-mial-detektyw-rutkowski-jak-takie-sytuacje-znosza/ar/13468342Pola Róża
-
Elcia, chciałam zdążyć ją rozpocząć i pójść na zwolnienie. No z RTG nie będę kombinować, nikt mnie przecież nie zmusi do zrobienia teraz, a kobieta w ciąży ma prawo pracować. Ale dość już tej mojej prywaty. Muszę po prostu zdecydować w najbliższym czasie.
-
Uff, miałam dzisiaj wizytę kontrolną i moje maleństwo jest ok! Czuję się taka szczęśliwa i tak wielki kamień spadł mi z serca! To już 11t2d, zaczynam wierzyć, że tym razem wszystko będzie dobrze Tak się cieszę, że zorganizowałam tą dodatkową wizytę, myślę że teraz ze spokojem doczekam do prenatalnych w środę
P.S. widziałam jak moje maleństwo gładziło się rączkami po buzipatuniek86, teverde, bbeczka91, Reniferra, Makowe Szczęście, Ksiazka1, Kleopatra, mimoza, iNso87, Ankakaranka87 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Co do pracy, ja bym chciała pracować do świąt, może jeszcze zdalnie w styczniu i lutym. W moim zawodzie przełom roku to krytyczny okres. W ciąży z synkiem czułam się bardzo dobrze i pracowałam do 32tc. Zobaczymy jak teraz będzie, najbardziej się boję że trudno będzie znaleźć kogoś na zastępstwo za mnie. Teraz jest brak pracowników o moich kwalifikacjach na rynku i umowa na zastępstwo jest mało atrakcyjna
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Kehlana-tez chciałam pracować do świąt. Plany swoje-życie swoje Mam nadzieję, że uda Ci się zrealizować swoje Ale znajdź też czas na wypoczynek przed-potem będzie ciężej
Ja mam o tyle dobrze, że na czas wakacji została zatrudniona dziewczyna, która świetnie się sprawdziła. Więc zaproponowano jej już umowę na zastępstwo o momentu mojego powrotu - na pewno do końca sierpnia Więc nawet jak wrócę na chwilę z l4, to nie będę miała w głowie myśli, że "nie wolno mi" iść znowu na zwolnienie
A dodatkowo - nie boję się, że nie będę mieć pracy po powrocie Taka firmaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 21:32
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Super, gratuluję udanych wizyt i wyników!
U nas też super, byłam z mężem. Dzidzia była tak duża, że trzeba było badać przez brzuch, bo nie chciała się zmieścić w kadrze Rośnie jak na drożdżach bo przy każdej wizycie rozmiar coraz bardziej przekracza rzeczywisty tc. Wreszcie powiedziałam rodzince, a kuzynka na to (obie się starałyśmy): "Mówiłam Ci, ciężarna ciężarną wyczuje!" Zaszła w cyklu zaraz po mnie! Później Wam wrzucę zdjęcie od dupki stronypatuniek86, Reniferra, Ksiazka1, Kleopatra, bbeczka91, iNso87, kehlana_miyu, Ankakaranka87, Zimowaa, Ulv15 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja byłam we wtorek na wizycie i wszystko jest ok teraz 11 prenatalne
Makowe mega się cieszę i mega gratuluje! :*
Co do zakwaszenia moczu to najlepiej witaminę c sobie pic na noc rozpuszczalna - mi tez lekarka powiedziała żeby pic chociaż u mnie mocz miał pH 7.
Niestety nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego co pisaliście i na każdy temat się udzielić, przez to ze ostatnio mam sporo pracy i nawet nie mam czasu w ciągu dnia poczytać wiadomości
Ale jestem z wami myślami i cieszę się z pozytywnych wieściReniferra, Makowe Szczęście, teverde, Ksiazka1, Kleopatra, bbeczka91, iNso87, kehlana_miyu, Ankakaranka87, Zimowaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
mam mało czasu na forum, niby mam więcej sił, ale mój mały szkrab tez i taki okres, że prawie nic nie mogę przy nim zrobić.
Bardzo się cieszę, że mamy same dobre wiadomości, gratuluje udanych wizyt
Elcia89 nawet jak Ciebie pamięta to myślę, że dużo kobiet robi podobnie jak Ty nic się nie martw
Ja też mam wizytę we wtorek i już nie mogę się doczekać, no i będę miała wyniki PAPA. jakoś 4 tyg przerwy to dla mnie za długo.
Co do ciuchów ciążowych to ja w pierwszej przechodziłam w dwóch wyjściowych spodniach, miałam je od początku do końca, nie musiałam zmieniać rozmiaru, dresy, leginsy w domu no i miałam sukienkę do tego rajstopy, które u mnie w ogóle się nie sprawdziły, rajstopy były niewygodne. Pisałyście kiedyś o ciuchach ciążowych w Lidlu, była już seria w czerwcu, ja jak testowałam pod koniec czerwca to kupiłam jeszcze leginsy.
-
Zdjęcie standardowe:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5accad441d8f.jpg
I od dupki strony
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4fd86dcbd3c1.jpg
Ksiazka1, Kleopatra, bbeczka91, iNso87, Reniferra, enka90, kehlana_miyu, Ankakaranka87, patuniek86, Makowe Szczęście, Zimowaa, Anet85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny