MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, ja też melduję, że na badaniu połówkowym było wszystko ok. I będzie chłopak, więc czekamy teraz na Stasia
Makowe Szczęście, patuniek86, Salsefia, klamka, Ksiazka1, lkc, Marza89, Katia89, Pikcia, iNso87, Reniferra, enka90, teverde, Butterfly 83, Mada_85, 83xxx, Ankakaranka87, Kleopatra, Izziee, Anet85, kehlana_miyu, bbeczka91, Sana lubią tę wiadomość
Szczęście po prawie dwóch latach starań... Niech trwa!
#30 lat #hashimoto #wegemama
-
Ja płaszcz zimowy zamówiłam w H&M mama. Jest ciepły i to najważniejsze. Ma pasek nad brzuchem jakby więc unika się efektu totalnego worka.
Też już przytyłam 6kg. W ciąży trzeba przytyć i się z tym pogodzić. Później się za to wszystkie zabierzemy.
Gratuluję udanych wizyt dziewczyny.klamka, Makowe Szczęście, 83xxx, lkc lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ❤️
Gratuluję wizyt
Ja dzisiaj szukałam sukienki na wesele, bo w sobotę mamy ale w końcu stwierdziłam, że pójdę w starej bo ma baskinke i nie będzie mi widać brzuszkać haha to już moje 3 wesele w ciąży, dobrze, że ostatnie w tym roku
Mąż właśnie pojechał odebrać komode! Jupiii! Coś już będzie stało w pustym pokoiku dziecięcymw grudniu łóżeczko i mam nadzieję jakąś szafe znajdziemy
Słyszałam dzisiaj serduszko mojej Laurki
podobają mi się te ćwiczenia w szkole rodzenia, sam kontakt z kobietam, które są w tej same sytuacji co ja, czyli pierwsze dziecko, jak i te doświadczone zawsze czegoś nauczą, coś podpowiedząWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 18:20
klamka, iNso87, Makowe Szczęście, patuniek86, lkc, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny tak pisalyscie o tych rozstepach i smarowaniu,ze wlasnie sie posmarowalam haha chyba juz az 3 raz w tej ciazy!:p Zrobilam foto przodem i mam wrazenie,ze grawitacja juz ciagnie mi brzuch w dol strasznie;D zaraz na kolanach bede go miala..
FotoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 02:40
patuniek86, 83xxx, Marza89, enka90, Malutka_27, Salsefia, Reniferra, Kleopatra, Makowe Szczęście, teverde, lkc, Ksiazka1, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
Inso-zdjęcia brzuszka zawsze na propsie
Daj spokój, Dziewczyno-trzecie dziecko w drodze, a brzuszek zgrabnyI pępek jeszcze wklęsły
A jak brzuch będzie na kolanach, to co? Załamiesz się? A skąd, w końcu tam w środku rojbruje Twoje maleństwoJedyne i niepowtarzalne
Mi brzuch też niedługo znowu urośnie, bo upiekłam dziś murzynkaTakiego "niebo-w-gębie" murzynka
iNso87, Marza89, Makowe Szczęście, Sana lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Patuniek dzieki za mile slowa
Mialam dopisac,ze czego mozna sie spodziewac majac 3 kobietke w brzuchu
zalamywac sie napewno nie bede z tego powodu
Edit.
Ja ostatnio jem kilogramami kaki! No masakra tak sie z jablek przestawilam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 20:17
patuniek86 lubi tę wiadomość
-
Ja też już po połówkowych, nic się nie zmieniło, czekamy na dziewczynkę
wszystko ma na swoim miejscu, waży 320g
łobuziara całe badanie tak się wierciła, że nie udało się zrobić ładnego zdjęcia
u mnie 2kg na plusie od początku ciąży, w końcu waga zaczęła rosnąć...
Gratuluję wam dobrych wieści z wizyt! I Tobie Reniferra specjalizacji
Ja mam płaszcz zimowy z HM mama, udało mi się dorwać na allegro praktycznie nowy, za 1/3 ceny. Nawet nie wygląda jak namiot
A co do rozstępów, w pierwszej ciąży nie miałam, smarowałam się biooilem, teraz też go używam, ale czy to jego zasługa, czy taka moja uroda nie wiem...pamiętajcie tylko żeby oprócz brzucha smarować też piersiMarza89, 83xxx, enka90, iNso87, patuniek86, Reniferra, Kleopatra, Makowe Szczęście, teverde, lkc, Ksiazka1, Butterfly 83, Anet85, Sana, Pikcia lubią tę wiadomość
-
Super, że same dobre wiadomości z wizyt
A smarujecie też uda i pośladki? ;P Tak się ostatnio nad tym zastanawiałam bo w sumie rozstępy też tam mogą się pojawić. Ja jestem takim leniwcem, że już systematyczne smarowanie po prysznicu brzuszka i piersi uznaję za mega wyczyn
Ja robię krzywą już 27.11, uh nie mogę się doczekać ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 20:29
Hashimoto, Letrox -
Inso87 bardzo ładny brzuszek !! Jak na 3 kobietka to naprawdę nie masz co narzekać
Ja smaruje brzuch kremem Ziaja ale narazie nie zauważyłam rozstępów. Zobaczymy jak to będzie później bo trochę mnie wystraszylyscie że w 34 tyg ciąży mogą się pojawić ;-/
Ja napój bogów będę piła albo w poniedziałek albo we wtorek...bleee. kupiłam tą zwykłą nie cytrynową ale 75g? Nie wiem jak ja to wypije ;-(iNso87 lubi tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
Ja krzywą na początku grudnia będę robić. Chociaż czas ma to mam jeszcze po świętach
Więc może żeby się nie stresować jedzeniem na święta się wstrzymać?
Chociaż, na razie objawów cukrzycy brak, cukier w normieWięc pewnie ten super-hiper napój izotoniczny spożyję jednak w okolicach mikołajek
Mamamropka-ale kruszynkę w sobie nosisz
Ja nadal nie wiem, ile przytyłamDowiem się we środę
A od wczoraj jestem rozgrzeszona całkowicie, jeśli chodzi o prace domoweLekarz od usg przy moim mężu zabronił mi czegokolwiek
Kazał siedzieć i leżeć, i nic nie robić
Do tej pory miałam straszne wyrzuty sumienia, kiedy on ogarniał cały dom. A teraz?
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Ja też na początku grudnia będę piła Glukoze mam nadzieję, że chociaż wymioty mi przejdą bo czarno to widzę hahaha
Ja się przed chwilą zwazylam i mam wreszcie niecały kilogram na plusie!po kolacji wsam raz
teraz kisiel żurawinowy na deser haha
iNso piękny brzuszek!
Ja smaruje się bio-Oil, ale mam tendencje do rozstępów bo mam już na piersiach po gwałtownej zmianie wagi, trzy lata temu w 2 miesiące zgubiłam prawie 7 kg i wróciłam do wagi po ponad połowie roku83xxx, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt
i z niecierpliwością czekam na swoje połówkowe
Mnie napój bogów już ominie, bo piłam i po stwierdzeniu ok 10 tygodnia ciąży cukrzycy ciążowej już nie muszę po raz kolejny.
Waga i u mnie ruszyła niedawno ale coś się rozpędziła bo przybyło ok. 2,5kg29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Inso, super brzuszek. I jak ładnie teraz się błyszczy
.
Ja smaruję też piersi, ale już ud i pośladków mi się nie chce. Pod prysznicem tez pobudzam krążenie na brzuchu i piersiach rękawicą z włókien ryżowych czy jakichś tam. Wtedy podobno lepiej się wchłania wszystko.
Napój bogów wypada mi za jakieś 2 tygodnie.
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Inso jaki zgrabny brzuszek! U la la, kompletnie nie wygląda na 3 ciążę, możesz być dumna. A napój bogów piję dzień po Tobie
Warsztaty połogowe były super, dowiedziałam się sporo ciekawych rzeczy jak obchodzić się ze swoim ciałem po porodzie. Dziś już ledwo żyję ale napiszę Wam na pewno o czym była mowa. Dla mnie sporo rzeczy było nieoczywistych, sporo błędów popełniłam po pierwszej ciąży- może i dlatego długo nie mogłam pozbyć się wiszącego brzucha.iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej:)
Dziewczyny gratuluję wizyt
Inso ładny brzuszek
Ja też mam glukoze we wtorek, feee..
83xxx no dobrze piszesz ze od 24 tygodnia. Tak też już zaczynamy i po kolei będziemy robić
Co do rozstępów to nie miałam w pierwszej ciąży. Mam tylko na udach po okresie dojrzewania. Smaruje się od święta, więc boję się że wyjdą. W pierwszej ciąży byłam bardziej systematyczna.iNso87 lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Gratuluje wizyt i pozytywnych wiadomosci
Ja czekam na wtorek i na wypicie napoju Bogowjuz za pare dni glukoza przede mna. Czy Ktos jest szybszy? I pije wczesniej?
Czy ktos juz pil? Chodzi mi teraz w polowie ciazy
Ja już piłam w zeszłym tygodniu, na szczęście wyniki superCukrzycy nie mam. Trochę się bałam, bo w jednej z ciąż mi wyszła cukrzyca...
iNso87 lubi tę wiadomość
Robert - 20.04.2012
Filip - 27.08.2013
Michałek - Aniołek 10.07.2015 [*] (31tc)
Aniołek 26.07.2017 [*] (10tc)
Szymonek - Aniołek 05.12.2018 [*] (26tc)