MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pije jutro, ale w pierwszej ciąży super się czułam po wypiciu, może dlatego, że lubię słodkie
Też mam problem z kurtka, w stara się już nie mieszczą, a też nie chce wydawać dużo na kurtkę na jeden sezon plus nie chce wyglądać jak chodzący namiot... Masakra!
Ja od początku przytyłam już 7kg!! Ale w sumie szybko zarzuciłam przy pierwszej ciąży, więc mam nadzieję na powtórkę))
-
Dzień dobry
Wczoraj po Waszych postach o glukozie, zamówiłam już przez Internet glukozę cytrynowąNiech sobie poczeka na swój moment
Teverde-kciuki mocno zaciśnięte!
Dzisiaj mój mąż zarządził przemeblowanie
Nie wiem jeszcze, jak to się ma do kłucia, jakie czuję w pochwie. Mam nadzieję, że się nie nasili.
Jadę też z Młodą na spirometrię rozkurczową, mam nadzieję, że na wyniki nie będziemy długo czekać. Chociaż i tak zejdzie parę dni...
Wczoraj zamówiłam też już lampki do kalendarza adwentowego dla Młodej (na allegro naprawdę za kilka złotych można ogarnąć prezenty), foremkę do pierniczków-tez dla Młodej
No i w smyku ostatecznie kupiłam bodziaka "córeczka tatusia"Przy okazji znalazłam w promocji jakiegoś pajaca-wszystkie ubrania dodatkowo 25% taniej
Zamówiłam też w smyku nożyczki do paznokci i szczotkę do włosówBo nawet, jak ich nie ma zbyt dużo, warto je szczotkować-zapobiega to powstawaniu ciemieniuchy, pobudza też krążenie w skórze głowy
Takie drobiazgi dla maluszka, a humor jakby lepszyMakowe Szczęście, teverde lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Hej, odwiedziłam juz polozna, zjadlam śniadanie teraz pije kawkę a o 11 ide śpiewać z Mloda hymn i na zdjecie mieszkańców naszego zadupia
Nie wiem co robic w ten weekend, moze pojade do rodziców.. tak z lenistwa bo gotować mi sie nawet nie chceMakowe Szczęście lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualny
-
Ikc w weekendy nigdy nie gotuję, wtedy kuchnię przejmuje mój Mąż
Na dziś mam obiad z wczoraj, zrobiłam brokułową
dziś tylko zrobię grzanki
patuniek86 całkowicie zgadzam się z Ksiażką. Mam nadzieję, że Twoja pomoc będzie polegała na ustaleniu gdzie co przesunąć i ustawić
Kalendarz jest super sprawąpatuniek86, 83xxx, lkc lubią tę wiadomość
. -
Ksiazka1 wrote:Patuniek mam nadzieję, że nie będziesz brać udziału w przemeblowaniu? Miałaś się oszczędzać.
Ładnie działasz z kalendarzami, maz i córka będą mieć radoche
Nieeeee, ja tylko wyjmuję z szafy swoje ubrania, a potem je do niej wkładamNo i pokazuję palcem, gdzie co ma stać
Muszę też opróżnić toaletkę, ale ja akurat wyrzucamySzkoda mi jej, bo jest śliczna
Ale za to będzie miejsce na łóżeczko, które będzie śliczniejsze
A w kwestii kalendarza- mam nadzieję, że będą mieć radochęMuszę jeszcze uszyć 45 woreczków
Trochę sporo
Dzisiaj na kappahl promocja i wszystko 25% taniejA Młodej marzy się świąteczny sweterek
Więc ten zakup też ogarnięty
Nie ma to, jak pensja, Internet i wolny czasMieszank wybuchowa
Marza89, Ksiazka1, Makowe Szczęście, Sana lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Cześć dziewczyny ❤️
Patuniek super działasz, brawo!
Ja wczoraj robiłam zupę jarzynową więc też dziś obiadu nie muszę robić
A to wczorajsze dzieło mojego męża ❤️
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd45e83eab71.jpgpatuniek86, Ksiazka1, Salsefia, Malutka_27, Katia89, Makowe Szczęście, Pikcia, india, Izziee, bbeczka91, iNso87, Sana, teverde, 83xxx, lkc lubią tę wiadomość
-
Patuniek najważniejsze, żebyś się nie przemeczala
Ja 4 lata pracowałam w KappAhlu, fajne mają świąteczne ciuchy i rzeczypatuniek86 lubi tę wiadomość
-
Witam
Ja znowu mam zajęty weekend....dzisiaj sprzątanie i gotowanie, wieczorem kontrola piersi w przychodni. Jutro mamy warsztaty w chustoszenia, a w niedz. wyjezdzamy na Dolny ŚlaskZnowu aktywnie. Już teraz życzę Wam udanego weekendu
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Malutka_27 wrote:Marza89 jaka śliczna komoda
na ścianie te kółeczka to naklejki czy farba ?
wyglądają super !
a ściana na przeciwko ma różowy kolor, dlatego po drugiej chciałam koła różnej wielkości
Malutka_27 lubi tę wiadomość
-
Katia89 wrote:Marza, śliczna komoda! Można wiedzieć gdzie kupiłaś takie cudo?
a w grudniu od tej samej kobiety odbierzemy łóżeczko do kompletu
To jest model noukie's
Co prawda jest tam smok ale zrobię go na różowo i będzie git hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 12:15
Katia89 lubi tę wiadomość
-
No i dzień dobry!
Gratuluję wszystkich dobrych wieści z wczorajszych wizyt
My wczoraj po wizycie pojechaliśmy do rodzinki, dzisiaj też ciągle w biegu, więc dopiero mam czas napisać. Wszystko u nas ok
Mała to prawdziwa kruszynka, ma dopiero 290gale wszystkie wymiary odpowiadają tygodniowi ciąży
leży poprzecznie. Chociaż leży to za dużo powiedziane - to prawdziwa wiercipiętka, sekundy spokojnie nie usiedzi
dlatego zdjęcie kiepskiej jakości, no ale jest
i jej 3cm stópka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e19b8e73839.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31103951e63c.jpgpatuniek86, Makowe Szczęście, india, Anet85, Marza89, Izziee, Katia89, iNso87, Ksiazka1, Butterfly 83, Parsleyek, bbeczka91, Salsefia, enka90, Malutka_27, mamakropka., Pikcia, teverde, 83xxx, Kleopatra, lkc lubią tę wiadomość
Julia07.2015