MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
Dzis juz troche ochlonelam. Faktycznie nie na wszystko mamy wplyw w zyciueh.
Ja dzis wstalam jakas wypompowana. Wczoraj do Laury kolezanki przyszly plakat do szkoly robic to cale popoludnie i wieczor moglam posiedziec trochebo Lena oczywiscie musiala razem siedziec
hahaa dobrze,ze Laura nic nie mowila ;d
-
Mada, bardzo mi przykro. Ogromnie. To niewyobrażalny ból, dużo sił dla Ciebie i Twojej rodziny. Ściskam, jak będziesz potrzebowała to pisz, jesteśmy z Tobą myślami.Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Dziś mam wizytę
przez tą akcję straciłam do niej zapał. Dziękuję Wam za wszystkie słowa. Naprawdę mi pomogły. Chyba dopiero teraz zrozumiałam, że kobieta kobiecie może takich rzeczy narobić. Facetom wszystko jedno czy czyjeś dziecko ma założona czapeczke. Dzięki Wam wiem, że łatwiej mi będzie jak to zrozumiem wcześniej i tyłek mi szybciej stwardnieje
zaraz biegnę na moje lekcje. Jeszcze tylko dwa tygodnie zajęć i koniec. Jeśli będę się czuła dobrze w styczniu zapisze się na jeden dzień zajęć w tygodniu. Zobaczę pod koniec grudnia. Jutro po pakuję prezenty, które już mam. I muszę w końcu ogarnąć listę rzeczy, które zrobię na kolację Wigilijna
. -
Patuniek to powodzenia. No tak nie ma jak to badanie na czczo i dziwnym trafem zawsze tego ranka czlowiek glodny jak wilka haha
No to moj Malz wyzdrowial za to Lena dzis deko w kiepksiej formie wstala...oh nie!;/ siadala na sedes/nocnik chyba dzis 100razy i nie dala rady nic zrobic. (Wczoraj normalnie sie zalatwila). Siadala bo mowi,ze brzuszek boli... no i przy sniadaniu odbilo Jej sie i cofnelo jej sie wszystko. Wiekszosc to picie..takze juz sie boje ;/ cholera. Dalam Jej oslonke na zoladek. Jakis ryz moze z jablkiem Jej potem zrobie i kisiel.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 08:01
-
Szyjka 32 mm!!!
"No, polegiwała Pani"
Mam się dalej mocno oszczędzać, ale bez takiego lekkiego zdenerwowania, jak przez ostatni tydzień
No dobra, lecę na pobrania...
Makowe, trzymam mocno kciuki-nasze pierwsze usg III trymestru
Inso, jakby co, to jutro odwołuję wizyte-idę za tydzień, zgodnie z planemWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 08:19
iNso87, Lenonki, Sana, Makowe Szczęście, Reniferra, enka90 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Patuniek aby tak dalej, trzeba się oszczędzać- trochę to niewykonalne przed świętami,ale trzeba się starać.Wytrwałości na glukozie. INso pomysł z ryżem jest dobry, może coś zje, albo wręcz przeciwnie - moja jak choruje to ma słaby apetyt. Pije tylko trochę wodę i dogadzam jej jak mogę z jedzeniem, niestety, jak dziecko jest chore to się namęczy. Rodzice przy nim też... zdrowia dla corci
iNso87 lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Patuniek86 dobrze że szyjka się nie skraca
powodzenia na glukozie.
Inso87 zdrowia dla córki, teraz te wirusy i bakterie są okropne !
U mnie noc tragiczna...najpierw nie mogłam sobie znaleźć miejsca bo brzuszek bolał w każdej pozycji a potem miałam koszmary. Tak mnie przybiła informacja od Mady...caly czas o niej myślę. Trzymaj się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 09:41
iNso87 lubi tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
Dzieki Dziewczyny. Narazie zjadla kisiel. Potem Jej zrobie ryz z jablkiem. Daje Jej po lyczku wody. Malz ma kupic smecte wracajac o 11 z pracy. Narazie jest ok. Tylko co chwile wola,ze brzuszek boli to sie kladzie i Jej masuje. Wlaczylam Jej Roszpunke (ulubiona bajka
) i lezy i oglada. Narazie humoru nie stracila,bo lezy i spiewa ogladajac ;d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 09:52
-
Hej Dziewczyny
Jeszcze dycham...
Tuż przed 11 ostatnie pobranie, okazało się, że musiałam pojechać do innego centrum medicover...
Pierwsze co, to idę coś zjeść, masakra...
Jak to dobrze, że kupiłam i wzięłam sobie glukozę cytrynową-w tym centrum mają tylko zwykłą. A tak to chociaż smakowo jakoś łatwo poszło
Inso, oby tylko na bólu brzuszka się skończyłoDużo zdrówka dla Małej :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 10:20
iNso87 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Hej dziewczyny.
U mnie od wczoraj pojawił się chyba z nerwów bo dzieci wczoraj dały mi w kość, ból brzucha jak na okres, kłócie w pochwie, regularne twardnienie brzucha i w nocy ból spojenia.
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019