MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Brak mi słów... Mada, jesteśmy z Tobą całym serduchem.
Z tego co się orientuję w szpitalu w Rudzie działa Tęczowy Kocyk, ale jakby nie wyposażyli ciebie i synka daj znać, to zaraz załatwimy ubranka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 11:22
Magdalena Wiktoria 07.03.2019r.
Aniołek Marta [*] 06.01.2018 r. -
Właśnie siedzę na poczekalni, a maleństwo kopię jak szalone. Aż się cały brzuch trzęsie. Trochę się martwię czy mnie przyjmie, bo ja dzisiaj taka dokoptowana,a on do 12 przyjmuje i ma później chyba dyżur w szpitalu. 11:30 a jeszcze 4 osoby przede mną...
-
Smile - może zacznij robić to na co nie maiłaś czasu przed ciążą. Ja przez ten czas posegregowałam zdjęcia na laptopie od 2015 r do teraz - wywołam powkładałam w albumy, teraz kończę wyszywać haftem krzyżykowym dla córci kotka. Podejrzewam, że i tak zabraknie mi czasu - bo chciałam się nauczyć grac na gitarze, może jeszcze się uda. Faktycznie z chorym dzieckiem ciężko cokolwiek zrobić, ale może pomalujcie farbami, powyklejajcie coś - ile ma synek ? My wczoraj z córcią układałyśmy - właściwie posegregowałysmy zestawy klocków Lego , a ma ich mnóstwo, prawie w każdym brakuje elementu, mamy jednak nadzieję, że odszukają się w innych zestawach. Ja dzisiaj też jestem bardziej wyciszona, strata Mady nie jest mi obojętna, bardzo jej współczuje... Zadne słowa nie ukoją bólu który jest w sercu matki, zostanie On z nią już na zawsze,z czasem tylko będzie odrobinę łatwiej życ.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 12:55
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Anet85 mi brakuje wyjścia do ludzi, chciałabym iść do kawiarni na kawę czy ciastko, pogadać z kimś o pierdołach, niekoniecznie o dzieciach itd. Z tym że jak ja mam czas do południa to każdy pracuje , a potem to ja już jestem zmęczona i nie mam siły chodzić wieczorami.Zresztą na tyg umówienie się z kimś graniczy z cudem.Nikt nic nie proponuje...
-
Mimoza, udało się zrobić usg?
Delvila, jak dobrze, że wszystko dobrze
Makowe, Ty to pewnie później tutaj zajrzysz i dasz znać
Mayka- ja już mówię Poli, że kiedyś chyba jej oddamA tak poważnie, to dużo odpoczynku-niestety. Nie siedzenia, tylko leżenie z krótkimi przerwami
Smile, doskonale pamiętam te dni, kiedy siedziałam sama w domu z Młodą. Każda jej choroba i unieruchomienie było dla mnie ciężkim testem. Mąż zawsze pracował do późna, nikogo wokół. Więc doskonale rozumiem. Zdrówka dla synka, a Ty dasz radę
Ja dzisiaj już nie mam na nic siły. A jeszcze zaczyna się szkoła rodzenia. Gdyby na usg nie było dobrze, to bym zrezygnowała, a tak, to szkoda by było nie pójść. Tym bardziej, że mąż we środy może uczestniczyć, więc idziemy razem... Ale mi się już nie chceWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 13:41
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
nick nieaktualny
-
Ksiazka1 ja ostatnio nawet takich wyjść nie mam bo koleżanki mamy są zapracowane i nie mają czasu...a jak chcą się umówić to planują na m-c przed po czym wszystko daje w łeb bo którejś coś wypadnie albo dziecko się rozchoruje czy coś innego...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 14:08
-
Z tym wychodzeniem Smile to masz rację, ja też popołudniami jakoś nie mam juz chęci, aby gdzieś wyjśc i z kims sie spotkać. Wczesniej zanim kolezanka urodziła to się spotykałyśmy w południe, a teraz tak naprawdę kazdy pracuje do 16, a póżniej wiadomo nadrabia w domu. Pod tym względem to faktycznie nie jest kolorowoCórcia - 24.01.2012 r.
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Mada - kochana bądź silna i dzielna , tyle już wycierpiałaś....wierzę, że jeszcze będzie lepiej.Córcia - 24.01.2012 r.
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualny
-
iNso87 zdrówka dla Córeczki!
patuniek86 super wiadomości z szyjną! Dobrze, że już po glukozie
Smile Zdrówka dla SynkaRozumiem Cię z wyjściem, bo wczoraj jak wyszłam na spotkanie z Koleżankami to aż odetchnęłam ulgą innymi tematami.
Mada_85 Jezu Mada tak bardzo Ci współczuję... tak mocno Cię tulę Kochana.
My już po badaniach. Z dobrych wieści wszystkie przepływy są ok, ilość wód płodowych, mięśniak nie rośnie. Łożysko daje radę. Cornelka jest taka malutkaważy tylko 800 gr. czyli jest w 4 centylu. Jak to piszę to mam łzy w gardle. Tak się o Nią martwię. Lekarz mówi, że wygląda na malusieńki okaz zdrowia. Za 3 tygodnie kolejna wizyta. Może to jej uroda? Że jest taką Calineczką?
Pobrali mi krew na sprawdzenie czy żelazo jest ok.
A i Mała jest ułożona pośladkowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 15:33
iNso87, Kleopatra lubią tę wiadomość
.