MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem dziewczęta.
Byłam w szpitalu na noc na obesrwacji, okazalo sie za malutka jest odwrócona juz główka do wyjscia wiec i łożysko i głowska mocno nasciska na kanał rody stad ten ból...
Łozysko sie w ogole nie podnosi i zatyka ujscie szyjki macicy to tez moze potegowac ból... musze leze caly czas, dostalam leki na wstrzymanie skurczy. Za dwa tygodnie kontrolne usg jak nic sie nie poprawi to bede brac sterdy na wzrost płuc malutkiej i okolo 35-36 tygodnia CC, poniewaz w takim przypadku grozi krwotok...
aaa i szyjka ma 1,5 cm takze mnimalnie sie skróciła
i to tyle. -
Klemens - My także jesteśmy z Tobą, będzie dobrze, wiem że tak się nie da ale nie zamartwiaj się na zapas, wszystko skończy się napewno w jak najlepszym porządku :*
Juicca,Endokobietko- Wspaniale ,że z maleństwami wszystko ok
Dziewczyny powodzenia na glukozie
U mnie wszystko po staremu więc nic nowego Wam nie napisze Oprócz tego że ostatnim czasem nie mogę oderwać się od słodkooości ;P
-
Endokobietko witaj w klubie kochana,wiem co czujesz ja wczoraj byłam zawiedziona że nie chciało się pokazać może następnym razem będą łaskawsze dla nas
Juicca cieszę się że wszystko ok u Was
Klemens trzymam kciuki żeby bąbelek doczekał w brzuszku jak najdłużej,mój też jest obrócony główką w dół
Pillow oby u Ciebie szyjka stanęła w miejscu tak jak moja
Marysiu cieszę się że wizyta u dentysty nie była najgorsza
Więcej nie pamiętam więc pozdrawiampillow lubi tę wiadomość
-
Klemens kochana, trzymaj się i słuchaj lekarzy ! Skoro karzą odpoczywać to przypadkiem się nie forsuj szczególnie teraz w przedświatecznym szale !
U mnie mały też jest już w pozycji główkowej podłużnej. To chyba dobrze, że się maluchy już poodwracały. Dziś będę myła okna- mieszkam na parterze także raczej nic mi nie grozi poza tym u mnie szyjka długa twarda i zamknięta, więc ja już od dłuższego czasu robię wszytsko co przed ciążą tylko że 100 razy wolniej ;p
Moim jedynym zmartwieniem jest jak na razie ten skurcz łydki (magnez ani nacieranie nogi nic nie pomogło, trzyma dalej :< ) więc odrobinę utykam i o masz ci los przeklęta zgaga po wszystkim i wymioty grrrr brzuch to mi przez ostatnie 2 tygodnie chyba w ogóle nie urósł, no i waga też niewiele, ale to akurat mnie cieszy wizyta w poniedziałek, ale przedtem pracowity weekend no i do środy jeszcze sajgon z zaliczeniami później troszkę lżej już do świąt. Zacznie się dopiero od stycznia -
nick nieaktualny
-
Marysia mam to samo. Czuje sie na maxa zawiedziona wczorajszym badaniem, tym, ze lekarka zrobila to cale USG w 2 minuty, tym ze Maluch nie pokazal swojej plci, tym, ze lezy z glowa do gory. Wiem, ze nie powinnam sie martwic, ale jakos czuje strasznego dola. Z tego powodu spalam dzisiaj tylko 3 godziny, jestem jak wypluty tofik...