MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paula ja po ostatniej wizycie tez tak mialam, u mnie praktycznie 3-4 godziny po badaniu sluz byl podbarwiony krwia, zapytalam lekarki, powiedziala, ze to normalne.
Marysia moj Maly ulozony glowa do gory i mnie czasem tak kopie, ze mam wrazenie ze juz mu noga moja pochwa wychodzi, tez mam takie klucia od czasu do czasu. -
nick nieaktualnyMój też juz od dłuższego czasu główką w dół jes ułożony -mam nadzieje ze juz sie nie obróci inaczej.
Mi czasami na takie kłucia w pochwie pomaga uniesienie tyłeczka wyżej-mąż mi pomaga wcisnąć poduszkę pod tyłek jak leże ,mały wtedy troszke się przesuwa i jest ok:) -
Marysia ja to ost mam takie jakby zakwasy w całym kroczu, pachwinach, że już nawet nie wiem co i ile dokładnie ale kłucia też mam czasami jakieś właśnie. dzis po badaniu i chodzeniu po mieście to ledwo chodze po domu;/ az zgięta w pół tak ciągnie
-
Korzystajac z tego ze sie dzisiaj dosc dobrze czuje teraz troche buszuje w internecie, wlasnie zamowilam parasolke do wozka, 2 paczki malych pieluch, mokre chusteczki, zestaw szczotka do wlosow i nozyczki i termometr do kapieli, 40 euro nie moje, no ale przyjemnosc moc "isc na zakupy" bezcenna.
Nie wiem czy parasolka do wozka jest konieczna, ale co tam, tak mnie naszlo, wiec kupilam. Strasznie duzo rzeczy nam brakuje, ale na niektore nie moge sie przez internet zdecydowac, wolalabym poogladac i pomacac przed kupieniem. Nawet na wanienke nie moglam sie zdecydowac online. Pewnie maz mnie opierdzieli, ale co tam. Pieluchy byly w promocji 25 Sztuk pampersa za 2 euro, wiec musialam zamowic, normalnie 7 u mnie kosztuje taka paczka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 13:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaula22 wrote:Marysiu jak dbasz o siebie z tym rozwarciem?
Oprócz tego nadal łykam aspargin,duphaston,żelazo i witaminy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 15:17
-
oto mój brzuszek:
wróciłam dziś już ze szkoły rodzenia 9 stycznia mam zajęcia z mężem ciekawe czy uda mu się załatwić wolne ale tego dowiem się pewnie dopiero koło 18Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 16:56
kaaasiaczek_, Marysia0312, pillow, szczessciara, paula22, juicca, wisnia11, Kocur lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marysia0312 wrote:Leże i leżę, na dwór już od tygodnia nie wychodzę,tylko troszke po mieszkaniu sie pokręcę -z pokoju do łazienki ,do kuchni mała przekaske zrobic -obiady maz ze stołówki przywozi gotowe. Sprzatać tez już tak nie sprzatam - mam to gdzieś Jednym słowem laba - tylko żeby nie powiekszyło sie rozwarcie no i lekarz nie wysłał mnie do szpitala ,bo przypuszczam ,że do końca ciazy bym tak juz została.
Oprócz tego nadal łykam aspargin,duphaston,żelazo i witaminy.
no ja też nie sprzątam ani nic, z gotowaniem pomaga mi mąż i teść tak,że ja np tylko doprawie albo ich instruuje a jak jest teściowa to nic nie robie;)
ubranka dla małej to wrzuca mi mąż do pralki, które wybiorę i wyjmuje i później na kilka razy prasuje z przerwami;) z domu też nie wychodzę, tylko lekarz, badania i tego dnia korzystam tez z czasu na zakupy -
nick nieaktualny