MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to prawda, dziś byłam w jednym ale nic mnie nie urzekło jakoś. staram się tak specjalnie nie wychodzić z tym rozwarciem, tylko jak do lekarza to przy okazji zazwyczaj. na allegro podoba mi się więcej ale fakt chcę na żywo zobaczyć a ewentualnie kupię przez internet jak będe znać opinie na temat danego wózka;)
-
Pillow to do wyrka i leżeć będzie dobrze zobaczysz.
Jestem po wizycie i przytyłam 600 g co zdziwiło lekarke ale mały ma 1500 g i dłłłuuuuugieeee nóżki - w zeszłym miesiacu wazył 940 g wiec sobie przytył przez święta heheheh i dużą główkę nie wiem co o tym myśleć ... hmm.....
ale ogólnie mi powiedziała ze jest ok już mogę chodzić ale nie mogę się stresować...
teraz wizyta 30 stycznia...ania_mr, kaaasiaczek_, Marysia0312, juicca, Dorjana, wisnia11 lubią tę wiadomość
-
Pillow, ja również trzymam kciuki, żeby Dawidek jednak posiedział do końca w brzuszku. I nie chciał wychodzić przed terminem, no chyba, że tym po 37 tc. Odpoczywaj teraz ile wlezie i się nie stresuj.
A ja zapisałam się dzisiaj z mężem do szkoły rodzenia, pierwsze spotkanie 14 stycznia i tak przez kolejne 5 tyg. Ciekawe czy dotrwam, bo ostatnie spotkanie będzie jakoś po 37 tc.
Eh.pillow, ania_mr lubią tę wiadomość
-
pillow wrote:A ja dziś miałam właśnie rozmawiać z położną i moją lekarką o szkole rodzenia, bo prowadzą razem zajęcia i już nic z tego nie będzie. No trudno
po każdych zajęciach, postaram się streścić co było, może to Ci jakoś pomoże i coś podpowie na przyszłość.pillow lubi tę wiadomość
-
Witajcie ponownie
no więc po wizycie: maluszek rosnie zdrowo , jest wiekszy o tydzień do terminu porodu z miesiaczki , CC ok 14 marca
Przypuszczalna masa 1470.5g
mały zasłaniał buzinke nózkami i rączkami
szyjka nadal długa twarda i pozamykana
więc jestem szczęśliwapillow, Marysia0312, AISAK, sylvia, Endokobietka, Iwo123, kaaasiaczek_, wisnia11 lubią tę wiadomość
-
Endokobietko trzymamy kciuki za Twoja wizytę maluszek rośnie na pewno dlatego te bóle , w końcu juz ma coraz mniej miejsca i musi sie jakos rozpychac pod piersiami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 09:01
-
kaaasiaczek_ wrote:Pillow, ja również trzymam kciuki, żeby Dawidek jednak posiedział do końca w brzuszku. I nie chciał wychodzić przed terminem, no chyba, że tym po 37 tc. Odpoczywaj teraz ile wlezie i się nie stresuj.
A ja zapisałam się dzisiaj z mężem do szkoły rodzenia, pierwsze spotkanie 14 stycznia i tak przez kolejne 5 tyg. Ciekawe czy dotrwam, bo ostatnie spotkanie będzie jakoś po 37 tc.
Eh.
i gdzie się zapisałaś??
Ja już jestem po dwóch lekcjach -
ania_mr wrote:i gdzie się zapisałaś??
Ja już jestem po dwóch lekcjach
nazywa się to Studio Świadomych Narodzin w Katowicach,
prowadzi to położna z Bogucic, także jak tylko będzie możliwość to tam będę rodzić
Ania, dużo Ci jeszcze tych lekcji zostało?ania_mr lubi tę wiadomość