MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypillow wrote:Za jakiś czas jak maluch nam troszeczkę podrośnie bardzo chcielibyśmy wybrać się gdzieś dalej - Dominikana czy Kenia... ojj nie mogę się tego doczekać
ohh ale sie rozmarzyłam tymi wakacjami...pillow lubi tę wiadomość
-
jej dziewczyny jak już taki piszecie , ja juz od jakiegos czasu marzę o wyspach Kanaryjskich ( nie ważne czy Gran Canaria czy Tenefyfa)
Chorwacja też jest fajna byłam 2 razy mmm znów bym sie wybrała tez lubię ciepełko my troszeczke poczekamy , może w przyszłym roku teraz czeka nas zakup samochodu , bo Mój kochany Peugocik obity , koła wyrwane , szybka pęknieta zaliczył dwa drzewa eh -
pillow wrote:Hmm... Pytam z ciekawości. My byliśmy na Krecie. Czy polecam? Wiadomo, fajnie, ciepło. Choć miałam nadzieję, że woda w morzu będzie nieco cieplejsza i czystsza z przyjemniejszym piaskiem (być może w innej miejscowości pod tym względem by mi się bardziej podobało). Co mnie zauroczyło to plaże: Balos i Elafonisi Moim zdaniem dla nich warto było tam być Ja uwielbiam wysokie temperatury i ciepłą wodę. Wiadomo, każdy ceni sobie coś innego, ale mi osobiście chyba bardziej podobało się w Turcji
Koleżanka była na Zakynthos i była bardzo zadowolona
ja również mogę polecić Turcję, piękny kraj i fajni ludzie hehe i kebaby najlepsze -
ania_mr wrote:my w sierpniu byliśmy na weselu gdzie państwo młodzi mieli 5 miesięcznego synka zajmowała nim się siostra pani młodej mały był trochę na weselu a potem pojechał do domu
-
Oj dziewczyny wy tu o wakacjach w środku zimy już My w tym roku nie damy raczej rady, boje się podróży z takim maluchem i pewnie ani na plaży nie będzie szans poleżeć ani napić się kolorowego drinka
Dlatego my odpuszczamy w tym roku ale w 2015 planujemy się już w trójkę wybrać do Czech i to w górską wyprawę raczej nosidło ze stelażem z Rysiem na plecach i heja. Teraz to myślę, ze to super pomysl, ale zalezy to oczywiscie od temperamentu naszego syna
Paula fajny masz ten brzuch i nie mały rzeczywiściepaula22, pillow lubią tę wiadomość