MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wam powiem że u mnie wręcz przeciwnie ... u mnie Niunia rusza się bardzo intensywnie i sprawia mi ból. Uciska na pęcherz i jelita jeszcze doszły moje hemoroidy od 3 dni mam okropne bóle okresowe nie wiem czy to nie za wcześnie na takie szaleństwa...w poniedziałek wizyta zobaczymy co mi dr powie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydokładnie mam tak samo dziewczyny jak większość z nas tak ma to widocznie to normalne ja wczoraj miałam wizytę u gina badał mi tylko szyjkę ''ręcznie'' wszystko z nią ok a za 2 tygodnie zobacze na USG moją kruszynkę , jestem ciekawa ile będzie ważyła
Iwo123, sylvia, Endokobietka lubią tę wiadomość
-
Hej ja tez mam taki mleczny sluz , to juz od dawna , wkładka obowiązkowa
a jutro wizyta o 20.00 ciekawa jestem co tam u mojego małego brzuszkowego boksera
czasem tak mnie kłuje w szyjce i pochwie że zginam sie w pół...szczessciara, ania_mr lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwo123 wrote:Ja też mam taki śluz.
Szczesciara fajnie że wszystko ok:)
Dziewczyny robicie już może masaż krocza?
ja jakoś nie mogę się zebrać do tego.
ja ostatnio zaczęłam robić masaż krocza, tzn. mąż mi zaczął robić, bo sama sobie nie sięgam jużpillow, Marysia0312, sylvia, Iwo123, ania_mr lubią tę wiadomość
-
cześć ja jestem po wizycie na NFZ nie miałam usg więc za wiele nie wiem oprócz tego że szyjka jest zamknięta.W piętek mam wizytę prywatną więc więcej informacji mieć będę
Pozdrawiamkaaasiaczek_, ania_mr, szczessciara, pillow, Endokobietka, Marysia0312, juicca lubią tę wiadomość