MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój ma główkę po prawej stronie żeber a nóżki w dole kopią i po boczku ( raz ułozony poprzecznie a raz pośladkowo) ze względu na dwurożna macicę takie ułożenie
-
Mnie dzisiaj w nocy bolal brzuch i bardzo twardnial, ale bylam taka zmeczona, ze przerworiclam sie na drugi bok i zasnelam, wiec nie bylo to raczej nic zlego.
Juicca moj lezy dokladnie tak samo, czasami tak glowe wystawi, ze mi po prawej stronie brzucha garb wyskakuje -
a mnie dzis jak juz udało mi się zasnąć obudził syn sąsiadki który wychodząc na klatke przed 7 godziną szczeka jaK pies.... poprostu brak słów...a mamusia nic na to... bezstresowe wychowanie... jakiś czas temu ten dzieciak do mnie podbiegł i mnie ugryzł do krwi w noge a tak to szczeka... i co wy na to
-
Sylvia , co za dziecko Masakra Jak można kogoś , tym bardziej obcego tak ugryźć ?!?
Dziewczyny u nas coraz goręcej się robi , ciekawe kiedy się ruszy, ja mam obawy podobne jak kaaasiaczek, że jeszcze przenoszę a bardzo też bym nie chciała. Tyle już dziewczyny pisały o różnych dolegliwościach a jak przyszło co do czego maluchy twardo siedziały w brzuchach
Okazało sie też przy okazji, że w szpitalu nie będę miała internetu najprawdopodobniej, bo przenośny nie jest kompatybilny z nowym kompem, a w starym padł mi dysk. Chyba że sie ogarne i włączę w telefonie, ale jestem laikiem technicznym więc nie jestem pewna czy im się to uda Dlaczego jak zajmę się tym tematem i okaże sie że nie to którejś z was podeśle swój nr , zeby dała tu znać na forum jak się rozpakuję
Dziś mam dzień naukowy, jutro dość ciężki egzamin takze 3majcie kciuki, później zostaje jeszcze 7 lutego i labaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 09:59
Endokobietka, szczessciara, sylvia, ania_mr, pillow lubią tę wiadomość