MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Endokobietko, mimo wszystko Ci gratuluję, wiadomo, że na początku będzie ciężko, ale głowa do góry i z każdym dniem będzie coraz lepiej. A maluch na pewno wynagradza wszystko swoją obecnością, tylko się nie poddawaj.
Paula, współczuję Ci, że musisz się tyle wyczekać, bez konkretnej decyzji, ale wszystko na pewno się skończy dobrze. -
mnie dotyczy tylko wyższe ciśnienie i obrzęki praktycznie na całym ciele, w moczu białka nie mam i żadnych innych dolegliwości też nie mam.
ja w nocy się non stop rzucałam. brzuch mnie bolał, gorąc niemiłosierny, choć w pokoju tylko 18 st., przed wstaniem miałam takie zakwasy na brzuchu...
eh, ale już coraz bliżej rozwiązania.pillow lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny:)
Paula nadal w dwupaku, po obchodzie lekarze zadecydowali ,że cesarki nie będa jej robić bo tetno dziecka stabilne. Przebili pęcherz, rozwarcie na 5cm także maluszek juz niedługo bedzie w jej ramionachkaaasiaczek_, pillow, sylvia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to mam nadzieje ze albo urodze przed 20 marca albo w terminie 1 kwietnia bo teściowa ma urodziny dwudziestego któregoś a tak mnie zrazila do siebie przez okres mojej ciazy ze takiego prezentu nie chce jej zrobic
pillow, kaaasiaczek_, juicca, BiB, Iwo123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
juppi kolejna marcóweczka rozpakowana !!! Jak tak dalej pójdzie to w marcu nie będzie już miał kto rodzić
Miriam, kaaasiaczek_, pillow lubią tę wiadomość
-
Endokobietko kochana, będzie dobrze mną też szargają emocje często chce mi się płakać ale się nie poddaję !!! Ucałuj Jasia Rysia:) Ból minie ja juz 10 dni po cesarce, mam sciagniete szwy, wszystko robie jezdze z małym autem, chodzimy na zakupy- bę7dzie dobrze, zobaczysz !!! :*
Ja tez odciagam mleko, miałam straszne problemy z laktacja, mały leciał z wagi- chcieli go przetrzymac w szpitalu- mega mnie to zdołowało, ze nie potrafie nakarmic swojego maleństwa , ale z dnia na dzień jest lepiej , u Ciebie tez będzie Grunt to pozytywnie myśleć Przesyłamy razem z Rysiulkiem dużo siły wam :*Endokobietka lubi tę wiadomość
-
o jacie dwie Marcóweczki znów się rozpakowały
GRATULACJE
Marysiu dziś czuję się lepiej , aczkolwiek do wieczora jeszcze trochę zostałoMarysia0312 lubi tę wiadomość